Mit árul el rólad az, ahogyan ülsz?Válaszd ki a kedvenc testhelyzetedet és olvasd el a neked szóló elemzést!Lábak keresztbe téve: Szerény, félénk személy vagy, aki kissé zavarba jön az idegenek előtt. Rád csak ritkán mondják, hogy magabiztos vagy, ami nem is jellemző rád. Sokszor zárkózottnak és visszahúzódónak tűnhetsz, aminek oka az, hogy állandóan próbálod eltitkolni az érzéseidet és az érzelmeidet mások elől.

Hátradőlve: Érzékeny, rokonszenves, mások érzéseitől függetleníteni magát képtelen személyiség vagy. Általában megfontoltan hozol döntéseket, átgondoltan cselekszel, viszont hajlamos vagy túlzásba esni a dolgok analizálásával. Ebből következik, hogy alaposan átgondolod az adott helyzetet, figyelembe véve minden előnyt és hátrányt, mielőtt belekezdenél valamibe, vagy folytatnád azt.

A bokáid keresztbe téve: Nagyon tervszerű, jelentős vezetői képességekkel megáldott személy vagy, aki igyekszik jól informált lenni és próbálsz mindent, mindenkit az ellenőrzésed alatt tartani, ha teheted.

Olykor éppen ezért tűnsz túlságosan parancsolgatónak, pedig csak arról van szó, hogy világosan látod, hogy miként lehetne valamit a legegyszerűbben megoldani. Az új baráti kapcsolatokra nyitott vagy, de a szerelemben hajlamos vagy a féltékenykedésre.

A kezeidet a lábaid közé teszed: Igazán kedves, érzékeny és jó természetű személyiség vagy, ha úgy szeretsz ülni, hogy a kezeidet a lábaid közé teszed. Nem szoktad figyelmen kívül hagyni mások problémáit, hanem azokra azonnal reagálsz és igyekszel mindenben segíteni. Mivel félénk és határozatlan vagy, emiatt sokszor kételkedsz a tetteidben, a szavaidban és a döntéseiben.

Függőleges, egyenes helyzet: Magabiztos, erős akaratú, a saját döntéseinek és tetteinek helyességében soha nem kételkedő személyiség vagy. Igyekszel mindent az irányításod alatt tartani, rendkívül megbízható vagy és jó kapcsolatot ápolsz a családoddal, munkatársaiddal. Mindig készen állsz a szeretteid mellett állni, ha támogatásra szorulnak.

A lábaid egymás mellett összezárva: A számodra legkényelmesebb ülőhelyzet alapján hűvösnek tűnhetsz első pillantásra, de amikor valaki jobban megismer, akkor felfedezi a személyiséged másik oldalát, amely kedves, őszinte és szeretetreméltó.

Ha a legszívesebben úgy ülsz, hogy a lábaidat egymás mellett összezárod, akkor jellemző rád, hogy amikor csak lehet, az egyenes utat választod, ha komolyabb kérdést kell átbeszélni, tisztázni. Pontos és aprólékos személyként szeretsz minden részletet előre megtervezni.

A kezeidet összekulcsolod: Igazán érzelmes, impulzív, nyitott és kedves személyiség vagy. Mivel vidám természettel áldott meg az élet, ezért igyekszel mindig pozitívan gondolkodni, megőrizni a jókedved és szereted megosztani másokkal, hogy mit gondolsz az életről.

Te szinte soha nem vagy egyedül, ugyanis sokan keresik a társaságodat köszönhetően annak, hogy a veled való beszélgetés pozitív energiával tölt fel mindenkit.

Előre hajolva: A kedvenc ülőhelyzeted arról árulkodik, hogy könnyen lépsz kapcsolatba másokkal, illetve rengeteg dolog érdekel az életben, tehát igencsak kíváncsi teremtés vagy, aki örömmel köt új ismeretségeket.

Rólad az is elmondható, hogy egész gyorsan beférkőzöl mások kegyeibe, remekül bókolsz, vagy dicséred azt, akivel éppen beszélgetsz, ha ez szükséges.

A kezeid a térdeden vannak: Egyértelmű, hogy vezetőnek születtél, hisz bátor és magabiztos személy vagy, amit nyíltan meg is mutatsz másoknak. Ezt az ülőhelyzetet általában a jól koncentráló emberek tartják kényelmesnek, nem a szórakozottabb személyek.

Nem félsz élni a lehetőségekkel, viszont nemcsak a saját, hanem mások döntéseivel kapcsolatban sem. A problémák nem ijesztenek meg, ugyanis azokra gyorsan találsz megoldást.

Karok keresztbe téve: Elképesztően komoly, erős akarattal rendelkező, mélyen gondolkodó személyiség vagy. Ha valamin elmélkedsz, vagy éppen koncentrálsz, akkor az sokszor kiül az arcodra. Te nem vagy az a fajta ember, aki sugárzó mosollyal ül a helyén.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló