Rémisztő élménybeszámolók szellemvadászoktól



A Reddit legijesztőbb történetei.1. történet: Little_Messiah:

„15 éves voltam, amikor a barátaimmal belopóztunk egy régi, elhagyottan álló házba a legjobb barátom otthona mellett. Az ablakokkal nem volt semmi gond, de az első emeletem észrevettünk néhány lyukat a padlón.

Elhatároztuk, hogy bemegyünk oda, és rögzítjük a telefonunkkal a „szellemvadászatunkat”. Három telefont és egy Bibliát vittünk magunkkal. A Bibliát letettük egy kis szekrénybe a szobák között, majd elkezdtük a felvételt.

A Biblia mellett álló barátom szólongatni kezdte a szellemet, mire hirtelen pörögni kezdtek a lapok, pedig szélcsend volt a helyiségben. Később a telefonos felvételen azt láttuk, hogy négyen állunk a szobában, ahol „szellemekkel” beszélgetünk, ám megjelent egy ötödik ember is, akiről egyikünk sem tudta, hogy kicsoda.”

2. történet: Craftbeerdrinker16:

„16 éves voltam, amikor egy temető mauzóleumban szellemtábláztunk. Az épületet elhagyva úgy éreztem, hogy valami az arcomba fúj, de nem a szél. Ettől annyira megijedtem, hogy a bokorba zuhantam. Azzal próbáltam nyugtatni magam, hogy csak a képzeletem szórakozott velem.

Otthon a szobámba a lámpák kialudtak, de így is megláttam, hogy valami ül az ágyamon. Ijedtemben nekiestem a szekrénynek, aminek összetört az ajtaja. Azóta nem tapasztaltam hasonlót.”

3. történet: Jimmypeglegs:

„2002 környékén, egy éjszaka úgy döntöttem, hogy szellemvadászatra megyek Stockportban, a Houldsworth Malomhoz. Úgy hajnali 3 óra lehetett, amikor a főfolyosón állva megütötte a fülem valaki hangja.

Amikor a tarkómon hideget éreztem, akkor megfordultam a fáklyámmal. Ekkor pillantottam meg a tőlem nagyjából 8 méterrel arrébb egy emberi fej és váll füstös körvonalát, ami aztán eltűnt.”

4. történet: AfgebrandeKoek2:

„Elmentünk abba az elhagyott középiskolába, amelyről azt pletykálták, hogy kísérteties, ugyanis egy olyan szellem tanyázik benne, amely képes könyvbe írni, ezért letettünk a padlóra egy könyvet, és mellé egy éjjellátó kamerát.

Azután, hogy a szellemjárta szobában voltunk, egyikünk egy mászó gyereket pillantott meg a folyóson. Nem akartunk hinni a szemünknek. Amikor a barátom megnevezte a szellemet, akkor a lámpák villogni kezdtek.

Az a barátom, amelyik egyedül tartózkodott a folyosón, sikoltozva rohant hozzánk. Olyan gyorsan menekültünk el az iskolából, amilyen gyorsan csak tudtunk.”

5. történet: Bearcub42:

„Nagyjából nyolc évvel ezelőtt történt, hogy egy szellem az Ovilust használta, amitől a tulajdonos rettegett, ezért elmentünk, hogy átvizsgáljuk a helyet. Alig tettünk néhány lépést a házban, amikor az Ovilus, nem a tulajdonos hangján, azt kérdezte, hogy „hová mész?”

6. történet: ImNotImCheesecake:

„Apámmal és a szomszéddal szoktam szellemvadászatra járni. Egy alkalommal elmentünk a dédim sírjához. Életemben soha nem találkozhattam vele. A sírhoz érkezve mind a hárman különösen kezdtük érezni magunkat, ezért úgy döntöttünk, hogy leülünk a sír mellé, felállítottuk a hangrögzítőket, mérőműszereket, aztán beszélgetni kezdtünk.

Azt követően, hogy apám „bemutatott” a dédinek, úgy éreztem, mintha valami megérintene. Ezután apám viccesen azt mondta, hogy: „Miért ne ölelhetnéd meg?”

Amikor ezt mondta, akkor karokat és hideget éreztem a derekamon. Néhány másodpercig még a szorítást is éreztem, aztán az egész megszűnt.”

7. történet: Arius_de_Galdri:

„Egy helyi temetőről terjedt el, hogy valamilyen okból kifolyólag, rendkívül szellemjárta, ezért azt használtuk az új felszerelésünk tesztelésére, valamint arra, hogy felmérjük, hogy a csapatunk új tagjai hogyan reagálnak az esetleges paranormális jelenségekre.

A temetőben állandó volt a hőmérséklet-ingadozás. Egyik este, amikor ott voltunk, akkor megláttam egy magas, testes, fehér inget és kék overallt viselő, kékes fénnyel ragyogó férfit. Egy ilyen jelenés csodálatos és izgalmas dolog, de arra nem számítottam, hogy a testem mennyire meg fog ijedni. Az emberi elme nincs felkészülve az ilyen élményekre.”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló