Ezt üzenik az angyalok júniusra!Neked mit tanácsolnak az angyalok a nyár első havára?Kos: A megújulás energiáit hozza el neked a június, aminek időszakában ne merengj, főleg ne a múlton, mert itt és most jön el a boldogság ideje! Az angyalok gyógyító erőkkel támogatnak a nyár első havában.

Bika: Tény, hogy várakozni mindig nehéz, főleg a bizonytalan élethelyzetekben, amikor sok a nyitott kérdés, ám ezt a várakozást megkönnyítheted, ha mindig csak az adott pillanatra összpontosítasz. Az angyalok ebben lesznek a segítségedre a nyár első havában, valamint abban, hogy közelebb kerülj a célodhoz.

Ikrek: Azt üzenik neked az angyalok, hogy júniusban túl sok érzés és benyomás kavarog benned, ezért a lelked nehezen tart lépést az életed tempójával. Ez azonban ne aggasszon, mert az angyalok segíteni fognak abban, hogy újra tisztán láss és megnyugodj.

Rák: Azt üzenik neked az angyalok júniusra, hogy nagyon jól tudják, hogy ki bánt, hogy milyen sérelem ért. Habár igazat adnak neked, mégis arra hívják fel a figyelmedet, hogy az aktuális helyzetben nem az számít, hogy ki győz. A győzelemnél sokkal fontosabb, hogy magaddal légy rendben, ezért az angyalok abban fognak segíteni, hogy újra megtaláld a lelki békédet.

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok júniusra, hogy ne aggodalmaskodj feleslegesen! Az imáid eljutottak az égiek fülébe, és csak idő kérdése, hogy te is lásd, hogy a gondok megoldódnak körülötted.

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy hála a gondoskodásodnak és szeretetednek, béke és harmónia költözik a környezetedbe júniusban, ezért ideje, hogy saját magaddal foglalkozz! Tedd félre a problémáidat, ülj le és gondold át, hogy mi mindennel végeztél eddig! Az angyalok arra kérnek a nyár első havában, hogy légy végre büszke magadra!

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy júniusban bocsájtsd meg magadnak a korábban elkövetett hibáidat! Ne feledd, hogy senki sem tökéletes, a te hibáid pedig igenis, hogy szerethetőek. Minden esetben egyenes vagy és őszinteségre törekszel, amin a nyár első havában se változtass! Az angyalok azt tanácsolják, hogy hallgass a szívedre!

Skorpió: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy júniusban ideje, hogy végre megengedd magadnak azt, hogy elégedett légy! Megállás nélkül hajtod magad, hogy még jobbá, még tökéletesebbé válj, de eközben muszáj megélned az adott pillanat örömeit! Az angyalok azt kérik tőled, hogy nézz körül és légy őszinte magadhoz, mert akkor látni fogod, hogy az emberek úgy szeretnek, ahogy vagy.

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok, hogy júniusban nem lesz olyan konfliktus, amit ne tudnál a bölcsességeddel megoldani. Jellemző rád, hogy nagyon jól ismered az emberi vágyak természetét, és abban sem kételkedsz, hogy végül mindig a jóság győz. Az angyalok szerint hamarosan fizikai síkon is megtapasztalhatod ezt a nyár első havában.

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy fontos tapasztalásokban és tanulságokban lesz részed júniusban, aminek időszakában biztos, hogy sokat fogsz tanulni az adott helyzetből. Az angyalok arra kérnek, hogy fogadd hálával ezeket a tapasztalatokat, megéléseket, mert ezek felemelnek és a lelki fejlődésedet szolgálják a nyár első havában.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy júniusban megmutatják neked a boldogsághoz vezető utat, ezért annak érdekében, hogy megkapd az útmutatásukat, jól teszed, ha a következő napokban kicsit elvonulsz.

Ha például egyedül sétálsz a természetben, vagy csak gyújtasz egy gyertyát és csendben befelé figyelsz, akkor meghallhatod az angyalok tanácsait, amelyek által rájössz, hogy hogyan kell döntened a nyár első havában.

Halak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy túl sok csatában volt részed az elmúlt időszakban. Mivel tudtad, hogy az igazság a te oldaladon áll, ezért biztos voltál abban, hogy érdemes belemenni a vitákba. Júniusban azonban be kell látnod, hogy nem kell minden csatát megvívnod. Az angyalok azt tanácsolják, hogy engedd el a bizonyítási vágyadat a nyár első havában!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló