Ilyen kihívások és akadályok várnak rád a életben!Milyen feladatokat kell megoldanod az életed egyes szakaszaiban a kihívásszámod alapján?Négy fő kihívás vár mindenkire az életében. Ezek közül az első ciklus születéstől 36 éves korig tart, ezután kezdődik a második 55-60 éves korig. A harmadik tulajdonképpen a fő kihívás, ami a születéstől a halálig tart. A negyedik a 60-as évek közepétől kezdődik.

A kihívásszám a születési dátumon alapul. Mindig úgy számolj, hogy a számjegyek összegét redukáld egyjegyű számra!

Az első kihívásszám a születésnapod és a születési hónapod különbsége.

A második kihívásszám a születési év és a születésnapod különbsége.

A harmadik kihívásszám az első és a második kihívásszám különbsége.

A negyedik kihívásszám a születési éved és a születési hónapod különbsége.

0. kihívásszám: Gyakran elfojtod az érzelmeidet, mert meg akarsz felelni a társadalmi normáknak. Nagyon sokat gondolkodsz a dolgokon, ugyanis mindent alaposan kielemezel. Gyakran előfordul, hogy visszafogod magad, frusztrálttá válsz, ezért az a feladatod ebben az életszakaszban, hogy légy rugalmasabb és nyitottabb.

1. kihívásszám: A számmisztika szerint elmondható rólad, hogy időnként hiányzik belőled az elhatározás, a motiváció ahhoz, hogy összeállíts egy ütemtervet. Gyakran próbálod elkerülni a felelősséget és tiltakozol az adott szituáció ellen. A feladatod az, hogy légy összeszedettebb és produktívabb abban, amivel éppen foglalkozol.

2. kihívásszám: Az anyagiakkal és a jóléttel áll kapcsolatban a kettes kihívásszám. Jellemző rád, hogy gyakran csak a materiális dolgokra támaszkodsz, és az önértékelésed is az aktuális anyagi helyzetedtől függ.

Rólad elmondható, hogy szinte bármit megteszel annak érdekében, hogy megszerezd, amire vágysz. A legfőbb kihívásod ebben az életszakaszban az, hogy vedd észre az élet más jellegű szépségeit is, és fektess nagyobb hangsúlyt a lelki és a szellemi síkra is!

3. kihívásszám: Az a kihívás vár rád, hogy ki kell állnod magadért és független egyéniségnek kell lenned. Gyakran előfordul veled, hogy összehasonlítod magad másokkal, ezért időnkén mások véleménye akaratlanul is befolyásol. A fő kihívásod az, hogy légy hű önmagadhoz és teljesedj ki egyéniségként.

4. kihívásszám: Gyakran túl sokat vársz el magadtól és másoktól is, a kudarcot pedig rosszul viseled. Ha valami nem jön össze, akkor azt személyes vereségként éled meg. Esetedben a legfőbb kihívás az, hogy próbálj kevésbé kritikus és ítélkező lenni. Törekedj arra, hogy légy empatikusabb mások irányába, és próbáld szeretni az embereket.

5. kihívásszám: A számmisztika szerint az ötös kihívásszámmal rendelkező emberek gyakran félnek adott dolgok kezdeményezésétől. Ha ezt a számot kaptad eredményül, akkor jellemző rád, hogy minden érdekel, hajlamos vagy egyszerre foglalkozni több dologgal, ami miatt gyakran szétforgácsolódsz, ami miatt elmarad a várt siker.

A döntéseket gyorsan hozod meg, ám emiatt előfordul, hogy később megbánod a dolgot, ezért jól tennéd, ha kissé racionálisabban átgondolnád a dolgokat. Ha a ötös számot kaptad eredményül, akkor a kihívás számodra az, hogy légy hatékonyabb abban, amit csinálsz és ne add fel!

6. kihívásszám: A számmisztika szerint azt árulja el rólad a hatos kihívásszám, hogy rendkívül melegszívű és gyakran kimondottan irracionálisan gondolkodó személy vagy. Amennyiben ez a szám gyakorol hatást rád, akkor független és erősen szabadságszerető teremtés vagy.

A hatos szám alapján a neked szóló kihívás az, hogy igyekezz békésen, harmonikusan élni, de némi praktikus gondolkodásra is szükséged van.

7. kihívásszám: Ezek a kihívások azokról a képességekről szólnak, amelyek által önálló és önellátó felnőtté válhatsz, és amelyek azzá tesznek, ami vagy.

8. kihívásszám: Az előtted álló kihívás az, hogy szembe kell nézned a felelősséggel, ugyanis nem szereted a rád nehezedő felelősséget. Inkább elrejted az érzéseidet ahelyett, hogy felvállalnád a döntéseid súlyát. Sokszor félsz szembenézni az élet komoly dolgaival.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló