Erre számíthatsz júniusban a rúnakövek szerint!Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. lap: A Gebo rúnakő jóslatát kaptad, ami azt jelenti, hogy váratlan örömöt és ajándékot tartogat számodra a nyár első hava. Legyen az bármi, biztos, hogy alaposan meg fog lepni júniusban. Az általad választott rúnakő azt tanácsolja, hogy légy résen és nagyon figyelj, mert azt nem tudhatod, hogy az utad mely szakaszán találkozol a remek lehetőséggel, amivel mindenképpen élj júniusban, mert ha kihagyod, akkor nem tudhatod, hogy mikor lesz rá újra esélyed!

2. lap: A Berkano rúnakövet választottad, ami azt jövendöli neked, hogy júniusban bővül a családod, ugyanis gyermekáldás várható. Ha ez aktuális, akkor az általad választott lap szerint világra jön a gyermeked, vagy júniusban történhet meg a teherbeesés. Ha viszont biztos, hogy nem belőled lesz szülő, akkor a családod egyik tagja lehet az, aki gyermekáldás elé néz.

3. lap: A Fehu rúnakő jóslata szól neked, ami szerint váratlan plusz pénzt kapsz, de legalábbis nagy szerencse fog érni júniusban. Az általad választott rúnakő szerint végre megkapod azt, amire sok ideje vágytál, új munkát szerzel vagy a mostani helyeden léptetnek elő az nyár első havában. Júniusban sikerül valami olyasmit elindítanod vagy befejezned, amit már régóta terveztél, de eddig hiányzott a lehetőség vagy a bátorságod ahhoz, hogy belevesd magad.

4. lap: A Kaunaz rúnakő jóslatát kaptad, ami szerint különösen inspiráló időszak lesz számodra a június, aminek napjai igazán változatosnak és kreatívnak ígérkeznek. Az nyár első havában nemcsak tele leszel ötletetekkel, elképzelésekkel, hanem képes is leszel ezek megvalósítására is. Júniusban bátran átadhatod magad az aktív alkotói és szellemi tevékenységeknek.

5. lap: Ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor a Laguz rúnakő jóslatát kaptad júniusra, ami azt jelenti, hogy egy titok kap kiemelt szerepet ebben az időszakban. Valami eddig rejtve volt előtted, de az nyár első havában lelepleződik, és fontos információkkal lehetsz gazdagabb. Az általad választott rúnakő azt is jelzi, hogy a személyiséged egy új oldalát is megismerheted a nyár első havában, vagy új gondolataid, különleges tulajdonságaid, képességeid kerülhetnek felszínre.

6. lap: Ha az összes lap közül a hatodikhoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor az Uruz rúnakövet kaptad, ami azt üzeni neked, hogy szenvedéllyel és szerelemmel teli időszak lesz számodra június. Az előtted álló hónapokban új szerelemre találhatsz, forró nyári kalandban lehet részed, ha párkeresőként választottad ezt a rúnakövet. Ha már foglalt vagy, akkor érzelemben és romantikában gazdag időszak vár rád, ami során a kapcsolatod elmélyül.


7. lap: Ha a megérzésedre hallgatva a hetedik lapot választottad, akkor a Pertho rúnakövet kaptad, aminek jóslata szerint valami sorsszerű dolog fog történni veled júniusban. Ez olyasmi lesz, aminek úgy kell lennie, ahogyan megírták.

A rúnakő azt is elárulja, hogy az nyár első havában esélyed lesz jobban megtapasztalni a spiritualitást, amivel lehet, hogy magadtól kezdesz el komolyabban foglalkozni. Júniusban minden esélyed meglesz arra, hogy felfedezd a benned lakozó, de még szunnyadó képességet, amit végre mozgásba lendíthetsz.

8. lap: Az Algíz rúnakövet választottad, ami szerint égi támogatásra számíthatsz június. Ez azt jelenti, hogy dédelgess bármilyen tervet, ötletet, vagy legyen bármilyen ügyed, az szinte biztos, hogy sikerrel fog lezárulni az nyár első havában, az égiek segítségének köszönhetően.

9. lap: A Raido rúnakövet választottad, ami azt üzeni neked, hogy nagyon jó nyaralásban lesz részed júniusban. Lehet az külföldi, vagy belföldi utazás, biztos, hogy aktív pihenéssel és kikapcsolódással töltheted a vakációdat.

Az általad választott rúnakő azt is jövendöli neked, hogy az életed valamely területén változások indulnak be az nyár első havában, aminek időszakában a fejlődés útjára léphetsz. Az kizárólag rajtad múlik, hogy ennek milyen lesz a végeredménye.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló