Júniusi Tarot horoszkópErre számíthatsz a nyár első havában!Kos: Kos jegyed alapján a Császár lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint minden nagyszerűen alakul a számodra a nyár első havában. Ha szeretnél fizetésemelést kérni, esetleg másik munkát keresnél, akkor jó hírekre számíthatsz ezekkel kapcsolatban a nyár első havában.

Bika: A csillagjegyed alapján az Erő lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint keress, vagy vágy bármire, azt nagy valószínűséggel megszerzed a nyár első havában, ha képes leszel erre koncentrálni. Ne csak a nagy vágyaidra fókuszálj, hanem a kisebb örömöket is vedd észre az életben!


Ikrek: Ikrek jegyed alapján a Botok Ásza lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint elsősorban szellemi és lelki szinten számíthatsz fejlődésre, változásra. A nyár első havában fejlődő lelki kapcsolatok pozitív hatással lesznek az életed minden területére, így a barátságokra, kapcsolatokra, de még arra is, hogy milyen lehetőségeket kapsz a munkádban.

Rák: Rák jegyűként a Kardok Tízes lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint fokozatos átalakulási folyamatok zajlanak le az életedben, aminek eredményeképpen egy fejezet lezárul. A nyár első havában új identitásra cserélheted le a régit.

Oroszlán: A csillagjegyed alapján a Botok Hármas lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint nagyon sok örömben lesz részed. Az elmúlt hónapokban nagyon sokat dolgoztál, aminek gyümölcsét a nyár első havában arathatod le, ám nemcsak a munkádban leszel eredményes, hanem a szerelemben is.

Szűz: Szűz jegyűként a Szekér lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint a terjeszkedés és a növekedés időszaka lesz a számodra a nyár első hava. Júniusban számíthatsz arra, hogy az eddiginél jobb lesz az egészségi állapotod és a munkádban is jó dolgokra számíthatsz, ráadásul ez a tendencia a hónap után is folytatódik majd.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján az Ítélet lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint arra számíthatsz, hogy nagyon sok kérdés fogalmazódik meg benned, főleg a múltaddal a kapcsolatban. A csillagjegyed alapján kapott Tarot lap egyfajta lelki méregtelenítést jelent, ugyanis olyan problémákat őrizgettél lelki szinten vagy más területeken, amelyektől muszáj megszabadulnod a nyár első havában.

Júniusban ne lepjen meg, ha azt tapasztalod, hogy minden felpörög körülötted, vagy hirtelen tele leszel adrenalinnal, mert ez azért történik, hogy végre legyen erőd elrendezni a dolgaidat.

Skorpió: Skorpió jegyűként a Császárnő lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint ez az időszak kiváló arra, hogy rendbe tedd a családi és a baráti kapcsolataidat. Az égiek segítenek a nem működő kapcsolataid megjavításában, vagy megszakításában úgy, hogy jó viszonyban maradjatok.

Nyilas: A csillagjegyed alapján a Botok Kilences lapot kaptad júniusra. Mivel rendkívül gyors felfogású teremtés vagy, ezért nem csoda, hogy az esetek többségében előre gondolkodsz, ám a nyár első havában inkább csak sodródsz az árral, mert nemigen tudod az irányításod alatt tartani az eseményeket.

Bak: Bak jegyed alapján a Botok Hetes lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint kimondottan kalandos időszak lesz számodra a nyár első hava. Annak érdekében, hogy ez tényleg így legyen, bátran kell cselekedned és végre ki kell lépned a komfortzónádból.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként a Kehely lapot kaptad júniusra. A nyár első havában jobbnál jobb lehetőségekkel élhetsz, sikert arathatsz és szerencsés eseményekben lehet részed. Az életben előfordulnak időszakok, amikor keményebben kell dolgozni és nehezebb elérni bármit is, de nem júniusban, mert most szinte minden az öledbe hullik. Élvezd ki ezt a remek időszakot!

Halak: A csillagjegyed alapján a Botok Négyes lapot kaptad júniusra, ezért a neked szóló jóslat szerint ideje, hogy gondoskodj a saját boldogságodról, mert most minden kizárólag rajtad múlik, nem pedig másokon!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló