Milyen hobbit kellene kipróbálnod a nyáron?A csillagjegyed alapján kiderül, hogy melyik szabadidős tevékenység nyerheti el a tetszésedet az évszakban.Kos: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy próbáld ki a filmezést 2023 nyarán. Kos jegyűként szereted fotózni, videózni a nyári élményeidet, ezért 2023 nyarán rögzíthetnéd a legvidámabb eseményeket, amikből aztán filmet állíthatnál össze.

Bika: Bika jegyed alapján a scrapbookozást kellene kipróbálnod 2023 nyarán.Vedd elő a korábbi nyaralásaidon készített fényképeket, amiket aztán rendezz el a saját albumodban, amit aztán díszíts az ízlésed szerint, például száraz virágokkal vagy masnikkal.

Ikrek: A horoszkóp szerint kimerítő időszakon lehetsz túl, és ugyan hamarosan nagyot változik az életed, mégis érdemes lenne kipróbálnod a meditációt 2023 nyarán. Ezzel ellazíthatod a testedet és az elmédet.

Rák: A horoszkóp tanácsa szerint jól tennéd, ha az olvasás lenne az új hobbid 2023 nyarán. Rák jegyed alapján szereted a könyveket, így az olvasás sem áll távol tőled, mint hobbi, de az elmúlt időben sokkal kevesebbet olvastál, mint szoktál.

Oroszlán: A horoszkóp tanácsa szerint a skateboardot kellene kipróbálnod 2023 nyarán. Oroszlán jegyed alapján imádod a sebességet, szeretsz kísérletezgetni, kockáztatni, és bátran próbálsz ki újdonságokat. Mindez alapján kijelenthető, hogy a skateboardot neked találták ki. Bár a deszkán nehéz egyensúlyozni, neked menni fog!

Szűz: A horoszkóp neked szóló tanácsa szerint a hímzést kellene kipróbálnod 2023 nyarán. Ez a hobbi nemcsak kikapcsolna, hanem a jelenben is tartana, ráadásul a legszebb blúz vagy ruha is különlegesebb lehetne az apró hímzett motívumokkal.

Mérleg: Zeneszerető Mérleg jegyed alapján a gitározás lehetne az új hobbid 2023 nyarán. Egyedül gyakorolhatnál, és elmerülhetnél a zene világában. Még tanárt sem kell keresned, mert a videómegosztókon rengeteg oktató videót találni.

Skorpió: A horoszkóp neked szóló tanácsa szerint a kenyérsütés lehetne az új hobbid 2023 nyarán. Mivel nagyon jól boldogulsz a konyhában, ezért próbálj ki minél több süteményreceptet. Ha van hozzá kedved, akkor a kovászos kenyér sütés technikáját is kipróbálhatnád.

Nyilas: A horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy próbáld ki a kajakozást 2023 nyarán! Nyilas jegyed alapján jellemzős rád, hogy imádod a kalandokat, a napfényt és a friss levegőt, ezért 2023 nyarán kösd össze ezt a három dolgot, és próbáld ki a kajakozást!

Ehhez nem is lenne szükséged különösebb felkészülésre, mert pillanatok alatt ráéreznél az evezésre, és arra, hogy hogyan maradj a csónakban. Természetesen az fontos, hogy tudj úszni, mert a kajakkal könnyű vízbe borulni. Biztos, hogy imádnád, ahogy a vízen suhanhatsz.

Bak: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy próbáld ki a sütögetést 2023 nyarán. Bak jegyed alapján jellemző rád, hogy szereted a természetet, szívesen tartózkodsz a szabadban, ezért abban az esetben, ha még nem próbáltad, akkor 2023 nyarán sütögess a szabadban. Ha gyerekkordban sütöttél nyárson szalonnát a tábortűz mellett, akkor például ezt az emléket is feleleveníthetnéd a kertben egyedül, a barátaiddal, a családoddal vagy a pároddal.

Vízöntő: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy próbáld ki a varrást 2023 nyarán! Mivel nagyon jó a kézügyességed, kifejezetten gyakorlatias vagy, a stílusod és az ízlésed pedig egyedi, ezért hozzád nagyon illik a szabás-varrás, úgyhogy 2023 nyarán megpróbálhatnád megvarrni magadnak a saját ruháidat. Ha nincs saját varrógéped, akkor kölcsönözz egyet, mert sajátot ráérsz akkor venni, amikor úgy döntesz, hogy örökre megtartod ezt a hobbit.

Halak: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy írj naplót 2023 nyarán. Halak jegyed alapján jellemző rád, hogy szívesen veszed elő és lapozgatod a régi emlékeket, fotókat. Ezt a két dolgot használhatnád fel az új hobbidhoz 2023 nyarán, aminek időszakában írj saját naplót, amit díszíts a legszebb fotókkal. Érdemes leírnod a legpozitívabb emlékeidet, mert azokból a jövőben is erőt meríthetsz.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló