Rég bejelentett sorozat, amelyek még mindig nem készültek el (1. rész)Sokak által várt szériák, amelyeknek még premierdátuma sincs.Avatar: Az utolsó léghajlító: 2018-ban jelentette be a Netflix, hogy élőszereplős Avatar sorozatot készít. Erre a hírre rengetegen felkapták a fejüket, mivel sokan szeretik a 2005 és 2008 között futott, Avatár - Aang legendája című rajzfilmsorozatot.

A sorozatadaptáció azonban több problémába ütközött. Ezek közül a legnagyobb az volt, hogy a Netflix megvált az eredeti showrunner-párostól Michael Dante DiMartinotól és Bryan Konietzkótól. A helyükre Albert Kim érkezett, a szereplőgárdához pedig Amber Midthunder, Daniel Dae Kim, George Takei csatlakozott.

A sorozat első évada nyolc részből fog állni, és kb. 15 millió dolláros költségvetéssel készülnek az egyes epizódok. A forgatást már 2021 novemberében elkezdték, tehát reális lenne a 2023-as bemutatás, de ez attól függ, hogy a VFX csapat milyen tempóban dolgozik.

A kartell: 2019-ben rukkolt elő a hírrel az FX, hogy megszerezte a Don Winslow által írt Kartell trilógia adaptációs jogait. A hatalmas sikert arató könyvsorozat egy nagyon összetett alkotás, ami bemutatja a mexikói Federación drogkartell születését, hogy milyen egyességet kötött a maffiával és az amerikai kormánnyal Mexikó és Dél-Amerika drogbárói a nyolcvanas években, és hogyan vívtak kíméletlen belső hatalmi harcokat a kilencvenes években. A trilógia utolsó része már a kétezres években játszódik, és bemutatja a véres drogháborúk nyers, kendőzetlen lezárását.

Az ebből tervezett sorozatról azonban egészen 2022 decemberéig nem lehetett új híreket hallani, ám akkor bejelentették, hogy A kartell pilot-megrendelést kapott. A készítője Daniel Zelman lesz, a főszerepet E.J. Bonilla kapta.

Csillagközi Romboló: 2004-2009 között egyszer már újraértelmezték az 1978-as Csillagközi Romboló című sorozatot, aminek újabb rebootját 2019-ben jelentette be a Peacock streaming szolgáltató, a projektet pedig Sam Esmail kapta.

2020-ban bonyolódott a helyzet, ugyanis egy mozifilm ötletéről szóltak a hírek, Simon Kinberg rendezésben, a tervek szerint pedig a film kapcsolatban állt volna a sorozattal. Jelenleg kérdéses, hogy bármelyikből lesz-e valami, ugyanis a mozifilmmel kapcsolatban nagy a csend, míg a sorozat esetében a legnagyobb probléma a készítő elfoglaltsága.

Star Trek: 31-es szekció: 2017-ben mutatta be a Paramount+ a Star Trek: Discovery című sorozatot, aminek hála tizenkét év szünet után ismét Star Trek szériának örülhettek a franchise rajongói. Az elmúlt hat évben újabb sorozatok követték a Discoveryt, ám a 31-es szekcióra még mindig várni kell.

A sorozatterv még 2019-ben merült fel a Paramount+-nál, és a Michelle Yeoh által Discoveryben játszott Philippa Georgiou karaktere köré akarták felépíteni a szériát. A szereplő kimondottan sokoldalú, a témában pedig rengeteg a lehetőség, hiszen a 31-es szekcióra a Föderáció nem hivatalos titkosszolgálata, aminek keze benne van minden kétes ügyletben.

A 31-es szekció végül nem kapott hivatalos megrendelést, aminek legfőbb oka Michelle Yeoh időhiánya, ráadásul az idei Oscar-díja még inkább megnehezítette a számára, hogy egy több évig tartó sorozaton dolgozzon.

Ugyanakkor a színésznő elmondta, hogy nagyon szereti a karaktert, ezért mindenképpen szeretné újra eljátszani. Végül az a megoldás született, hogy sorozat helyet filmet készítenek a 31-es szekcióból. A forgatás 2023 végén kezdődik, és várhatóan rögtön a streaming szolgáltatón fogják bemutatni.

Kaos: Még 2018-ban rendelte be a Netflix a görög mitológia újraértelmezésén alapuló, fekete humorral operáló sorozatot, aminek főszerepében Jeff Goldblum lesz látható, mint az önbizalomhiányban szenvedő Zeusz, aki egy ránc megjelenése miatt zuhan depresszióba.

Goldblum 2022-ben vállalta el a görög főisten szerepét. Mellette Cliff Curtis, David Thewlis és Debi Mazar is csatlakozott a produkcióhoz, amit tavaly augusztusban kezdtek forgatni Spanyolországban, úgyhogy talán még idén bemutatják a Netflixen.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló