Sorozatajánló



 

Mivel üssük el az időnket, ha a hideg téli estéken nincs kedvünk elmenni otthonról?Ahogy egyre korábban sötétedik az időjárás pedig a legrondább arcát mutatja, az embernek úgy csökken a kedve ahhoz, hogy kimenjen az utcára, főleg akkor, ha nem muszáj. Ilyenkor kerülnek elő a könyvek, a filmek és a sorozatok, amikkel remekül el lehet ütni egy borongós hétvégét.

Mivel napjainkban Dunát lehet rekeszteni a sorozatokkal, ezért most a csillagjegyünk alapján választhatunk ki néhányat, aminek esélyt adhatunk. Ha nem rajongunk a sorozatokért, de van ismerősünk, aki oda van értük, akkor az illető horoszkópja segíthet például karácsonyi ajándékot választani neki.

Kos: Belevaló emberként semmitől sem riadunk vissza. Az élet minden területén imádjuk az extrém dolgokat, tehát a hátborzongató, izgalmas, idegőrlő sorozatok illenek hozzánk. Kosként a The Walking Dead, a Grace klinika, az Empire, a The 100, a Bloodline, vagy a Parenthood lehet a mi sorozatunk.

Bika: Különösen fontos számunkra a biztonság. Szeretjük, ha a megszokott dolgok, emberek vesznek körül, tehát nem jelent problémát, ha ugyanazt isszuk, ugyanazokkal a barátokkal találkozunk.

Sorozatok terén az tetszhet, aminek több évada van, tehát például a Szex és New York, az Amerikaiak, a Doctor Who, az American Crime, a The Big Bang Theory, vagy az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály.

Ikrek: Tele vagyunk energiával, emiatt mindent utálunk, ami nem izgalmas, vagy nincs benne kihívás. Amikor azt tapasztaljuk, hogy nem történik semmi, akkor nagyon gyorsan elveszítjük az érdeklődésünket. Ez a hivatásunkra, de a magánéletünkre is igaz.

Ebből következik, hogy csak azok a sorozatok kötnek le, amelyekben pörögnek az események. Adjunk esélyt a Trónok harca, az Elementary, a The Walking Dead, a Girls, vagy a True detective szériáknak.

Rák: Rendkívüli határozottságunk miatt semmi sem tántoríthat el a meggyőződésünktől. A család nagyon fontos az életünkben, a barátainkért pedig mindig minden helyzetben kiállunk. Rafinált, született győzteseként mindig tisztában vagyunk a célunkkal. Rákként a Született feleségek, a Mad Man, a Rectify, a Daredevil, a The Good Wife, vagy a Friday Night Lights sorozatok szippanthatnak be.

Oroszlán: A csillagjegyünk miatt mindig van B tervünk. Ebből is látszik, hogy előrelátók vagyunk, és mindig felkészülünk a váratlan eseményekre, újabb meglepetésekre. Az Oroszlánokat nagyon nehéz kizökkenteni, ezért a csavarós sorozatok nyerhetik el a tetszésünket. Adjunk esélyt a Pretty Little Liars, a Jane the Virgin, Transparent, a Balck-ish, a Girlfriends' Guide to Divorce, vagy az Ally McBeal szériáknak.

Szűz: Nagyon bonyolult a lelkünk, amivel nincs semmi baj. Érzékeny, kreatív, okos, maximalista emberként olyan sorozatot kell választanunk, ami egyfelől vicces, másfelől olyan karakterekről szól, akiknek a személyiségét sokáig lehet boncolgatni. A mi tetszésünket a Modern Family, a Nashville, a The Mindy Project, vagy Sons of Anarchy nyerheti el.

Mérleg: A kikapcsolódás és jutalmazás nagymestereként nagyon jól tudjuk, hogy hogyan lehet lazítani. Imádjuk a sötét, keserédes, romantikával megfűszerezett történeteket. Mi vagyunk azok, akik szívesen kikezdenének egy vámpírral is. A mi tetszésünket a The Vampire Diaries, az Orange Is the New Black, a Reign, a Freaks and Geeks, vagy a Better Call Saul nyerheti el.

Skorpió: Alaposan meglephetjük a környezetünket a kettős személyiségünkkel. Skorpióként egy igazi, két lábon járó rejtélyek vagyunk, ezért a sorozatok terén szeretjük a feszültséget, a nagy érzelmi csatákat és az egymásnak feszülő érdekeket. A mi tetszésünket a The Royals, a Scandel, a Breaking Bad, vagy a Bates Motel nyerheti el.

Nyilas: Következetes, pontos személyek vagyunk, tehát minden esetben tudjuk, hogy mit és miért csinálunk. A környezetünk talán megjegyzést tesz, amiért szigorú időbeosztás szerint élünk, de jól tudjuk, hogy ez a siker kulcsa. Sorozatok közül csak azokat nézzük, amelyek képesek maximálisan lekötni a figyelmünket. Adjunk esélyt a Hannibal, a Silicon Valley, a Shameless, az It's Always Sunny in Philadelphia, a Togetherness, vagy a The Office című szériáknak.

Bak: Soha nem riadunk vissza semmitől. Amikor kitűzünk magunk elé egy célt, akkor azt addig tartjuk a szemünk előtt, amíg el nem érjük. Erős jellemként a győztes karakterekkel tudunk a leginkább azonosulni, sőt, ők akár inspirálhatnak is. A mi tetszésünket a Sherlock, a Vikingek, a Hannibal, az Arrow, vagy a The Fall nyerheti el.

Vízöntő: Az intrikákat meghagyjuk másoknak, mert sokkal jobban szeretünk jókat nevetni a sorozatokon. A napi munka után mindig van időnk a barátainkra, emiatt egy hosszú, igaz barátságról szóló sorozatot kellene keresnünk. Az Így jártam anyátokkal, a Jóbarátok, a Pretty Little Liars, a Brooklyn Nine-Nine, a Supernatural, a How to Get Away With Murder?, vagy a Gossip Girl szériák köthetik le a figyelmünket.

Halak: Kísérletező, kreatív, az új dolgokra nyitott emberek vagyunk. Halakként nem lehet azzal vádolni, hogy nem merünk kilépni a komfortzónánkból. Mi akkor érezzük a legjobban magunkat a bőrünkben, amikor szokatlan helyzetbe csöppenünk. A The Big Bang Theory, a Kaliforgia, a Downton Abbey, az Outlander, a Szívek Szállodája, a The Fosters, vagy a Portlandia című sorozatokat érdemes lenni bepróbálni.

(Forrás: cosmopolitan.hu, joy.hu)

 

Ajánló

Ajánló