Milyen csókra vágynak az egyes csillagjegyek?A horoszkópból kiderül, hogy ki mire vágyik.Kos: Ennek a csillagjegynek a szülötte forrón átöleli és megcsókolja a párját, aki jól teszi, ha követi ebben, mert ellenkező esetben gyorsan leszokik a csókolózásról ennek a csillagjegynek a szülötte.

Bika: Nagyon kreatív, ez pedig a csókjában is megmutatkozik. A Bika nem szeret kezdeményezni, de szívesen alkalmazkodik a párja stílusához. Tulajdonképpen a csók összes fajtáját szereti, csak az egyhangúságot kerüli, ami igencsak meglepő egy olyan csillagjegy esetében, akiről tudjuk, hogy a kiszámíthatóság a legfőbb jellemvonása.

Ikrek: Lehengerlően érzéki és elbűvölő személyiség az Ikrek, aki mellett kifejezetten szerencsésnek érezheti magát az ember. A horoszkóp szerint ez a csillagjegy minden érzelmét beleadja a csókba, ám jellemző rá, hogy csak akkor csókol meg először, ha biztosan megmozdultak az érzései. A szájcsók mellett azt is szereti, ha a nyakát, arcát, fülét csókolgatják.

Rák: Ennek a csillagjegynek minden játék és vidámság. A Rák szenvedélyes, tehát a csókja is élvezetes, ám hosszúnak nem nevezhető, mert annak a híve, hogy a jóból is megárt a sok. A Rák nyitott a kalandokra, ám abban az esetben, ha megtalálta az igazi párját, akkor a csókjába beleadja az összes érzékét.

Oroszlán: Ez a csillagjegy szinte teljesen feladja magát, ha csókolózik. Az Oroszlán az egyik legérzékibb teremtés, aki minden érzését beleviszi az intim érintkezésbe. Emellett intuitív személy, aki képes kitalálni a másik gondolatait, tehát tudni fogja, hogy a párja mire vágyik. Ha Oroszlán a kedvesed, akkor ne azt fürkészd, hogy ő mit szeretne, hanem add át magad az ölelésének, mert számára ez a tökéletes csók!

Szűz: Nagyon szeret csókolózni a Szűz, de mivel vezető típus, ezért meg se próbáld irányítani, mert azt mindig magának akarja. A legjobban akkor jársz, ha átadod magad az érzésnek, az élménynek. Emellett azt sem árt tudni, hogy a Szűz szereti a szenvedélyt. Ha még azt is elmondod, hogy mennyire csodás a csókja, akkor biztos, hogy a kegyeibe fog fogadni.

Mérleg: A horoszkóp szerint a Mérleg nagyon komolyan veszi a párkapcsolatot, így a csókot is. Mivel szenvedélyes lélek, emiatt azt várja el, hogy a párja is adja bele minden érzékét, vágyát a csókba. A finom harapásokat is kedveli, ahogy minden mást, ami nem tilos. A Mérleg számára nem léteznek tabuk.

Skorpió: Ez a csillagjegy mindent úgy csinál, ahogy azt a nagykönyvben megírták, ez alól pedig a csókolózás sem kivétel, mert abban is a tökéletességre hajt. A Skorpió mindig megadja ennek a módját, a lehelete friss, üde, a ruhája makulátlan, és mindig keresi a tökéletes alkalmat a csókhoz. Ha Skorpió a párod, akkor az utcán soha ne próbáld megcsókolni! Ha kettesben vagytok, akkor légy vele szenvedélyes!

Nyilas: Erről a csillagjegyről köztudott, hogy egyik pillanatról a másikra változik meg a hangulata, tehát azt sem könnyű eldönteni, hogy éppen milyen csókra vágyik. Egyszer érzéki, finom érintést szeretne, máskor szenvedéllyel és mohón csókol. A Nyilas jelszava a változatosság, tehát mellette képtelenség unatkozni, ám a csókja mindig nagyszerű, izgalmas.

Bak: Az érzéki típushoz tartozó Bak a lassú, lágy és finom mozdulatokat szereti a legjobban. Ennek a csillagjegynek a szülötte semmit sem akar elkapkodni, ezért ne lepődj meg, ha nem csókol meg az első randevú végén, mert ilyesmit csak akkor tesz, amikor teljesen biztos az érzéseiben.

Vízöntő: A lelke mélyén nagyon romantikus személyiség a Vízöntő, aki ezt bizonyítja azzal, hogy szívesen megnézi az érzelmes filmeket. Az érzéki, lassú, nagyon hosszú csókja is olyan, mintha egy filmben csattanna el. Távol áll tőle az agresszió, a hevesség, ezért a szívéhez csak lassú és finom csókkal lehet eljutni.

Halak: Annak nyert ügye van nála, aki szenvedélyes, heves és energikus csókkal lepi meg. Emellett szereti, ha meglepetést okoznak neki. A párja előbb fog elfáradni, mint ő, de az is biztos, hogy megéri csókcsatába bonyolódni vele.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló