Nyári mantra horoszkóp



Ismerd meg az évszakhoz tartozó mantrádat!Kos: „A változás az egyetlen állandó dolog: ezért átadom magam neki.”

Mindig jusson eszedbe, hogy nem a múltad dönti el, hogy milyen lesz a jövőd. Ha valami nem úgy történt, ahogyan vártad, akkor tudd, hogy ennek oka az, hogy az univerzum meg akart védeni.

Bika: „Minél inkább megosztom reflektorfényem másokkal, annál jobban ragyogok.”

A belőled sugárzó lelkesedéssel és örömmel magadhoz vonzod az embereket 2023 nyarán. Ha lenne bátorságod ahhoz, hogy megoszd a kapott figyelmet másokkal, akkor még jobban ragyoghatnál az évszakban.

Ikrek: „Olyan határokat húzok magam köré, amik engem szolgálnak.”

2023 nyarán hajlamos leszel folyton másokkal törődni, méghozzá úgy, hogy közben a háttérbe szorítod saját magadat. Használd a mantrádat és húzd meg azokat a határokat, amelyekhez tartani fogod magad!

Rák: „Olyan energiákkal veszem körül magam, amelyek jobbá tesznek.”

Jellemző rád, hogy kitartasz egy olyan barát vagy pár mellett, aki csak elszívja az erődet a negatív energiáival. Mondogasd gyakran a nyári mantrádat, aminek segítségével leszámolhatsz a kártékony dolgokkal az évszakban.

Oroszlán: „Amikor gondoskodom a testemről és a lelkemről, akkor visszatalálok önmagamhoz.”

Habár tudod, hogy tökéletes nincs, te mégsem akarod annál kevesebbel beérni 2023 nyarán. A maximalizmusod nem hagy békén, ezért állandóan azért küzdesz, hogy még jobbá tégy mindent. Jobb, ha tudod, hogy ez a viselkedés stresszt és önrombolást eredményezhet! Elcsépelten hangozhat, de attól még igaz, hogy a lelki békédnél és az egészségednél nincs fontosabb!

Szűz: „Megengedem magamnak, hogy megünnepeljem a sikereim.”

Te vagy önmagad legnagyobb kritikusa, ráadásul az esetek többségében túl szigorúan ítéled meg a helyzetedet. Ahogy a neked szóló nyári mantra is üzeni, bátran ünnepeld meg minden apró győzelmedet az évszakban, mert azokat is te arattad. Ha csak arról van szó, hogy határidőre leadtad a munkádat, akkor az is már egy olyan sikerélmény, amit meg kell ünnepelni.

Mérleg: „A bennem lángoló tűz feléget minden előttem álló akadályt.”

2023 nyarán hajlamos leszel könnyen elveszíteni a fejedet. Amikor úgy érzed, hogy robbanás közeli állapotba kerültél, akkor mondd el a fenti mantrát. Ha sikerül legyőznöd a türelmetlenségedet, akkor többé semmi sem állíthat meg abban, hogy megvalósítsd azt, amit célul tűztél ki magad elé.

Skorpió: „Csapatban mindig könnyebb.”

Általában azt hiszed, hogy egyedül kell csinálnod a világon mindent. A nyári mantrád ismételgetésével időnként tudatosítsd magadban, hogy a csapatmunkában nincs semmi szörnyű. Ez már csak azért is fontos, mert az életben sok olyan dolog van, amiben egyedül nem lehet a legjobban tejesíteni.

Nyilas: „Bízom abban, hogy csakis én tudhatom, hogy mi a legjobb nekem.”

A szabadságvágyad határtalan, ami miatt hatalmas térre van szükséged ahhoz, hogy teljes mértékben kiéld a kalandor énedet. Sokan egyszerűen nem tudnak megérteni és nem tudják elfogadni, hogy téged nem lehet csak úgy lekötni, ám te ne foglalkozz az ilyen emberekkel! 2023 nyarán is hallgass a megérzéseidre, mert azok nem csapnak be! Te mindig tudod, hogy mikor merre kell lépned.

Bak: „Könnyedén veszem a változásokat.”

2023 nyarán bármit bevonzhatnál az életedbe, amit csak szeretnél. Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, bátran hagyd el a biztonsági zónádat, amiben a nyári mantrád is segíthet.

Vízöntő: „Az elmém korlátlan lehetőségeket rejt magában.”

A világon nincs semmi, amin ne agyalnál túl sokat 2023 nyarán, így akár azon is, hogy mit ebédelj. A folytonos analizálás helyett inkább használd a mantrádat és válassz egyet a rengeteg jó ötleted közül.

Halak: „Az univerzum mindenben támogat, szóval nyugodtan lélegezhetem.”

Nagyon szeretsz gondoskodni a szeretteidről, a barátaid és a családod pedig mindig a fontossági sorrended élén állnak. Saját magadról könnyen elfeledkezel, ám ne félj, mert az univerzum vigyáz rád, ahogy azt a nyári mantrád is megerősíti.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló