Ez a program tehet boldoggá 2023 nyarán (2. rész)



A csillagjegyed szerint milyen tevékenység okozhat örömöt az évszakban?Mérleg: A horoszkóp szerint számodra a szerelem lesz a legjobb dolog 2023 nyarán, ugyanis a folyamatos bulik, flörtök mellett megtalálhatod a szerelmet. Engedd meg magadnak azt, hogy befogadj minden újat, nyisd ki a szíved, hogy tényleg megérkezhessen hozzád az életed szerelme!

Nem kizárt, hogy eleinte csak flörtölni fogsz, ám idővel másképpen fogsz ismerkedni. Ne lepjen meg, ha elveszíted a fejed, mert a nyár a szenvedélyről, a kémiáról szól, mindennek pedig hatalmas szerelem lehet a vége.

Ha már foglalt vagy, akkor jó néhány változásra számíthatsz 2023 nyarán. Valószínűleg ezek közül lesz, amit nem érzel majd könnyűnek, az sem elképzelhetetlen, hogy egy harmadik lép be az életedbe.

Ha van, ha nincs párod, alaposan át kell gondolnod a döntéseidet! Ez az érzés szólhat csak a nyárra, de lehetséges, hogy hosszabbra nyúlik. A legfontosabb, hogy szeresd és tiszteld saját magadat, mert a világon te vagy az egyetlen ember, akire tényleg számíthatsz! Először saját magadat kell szeretned, mindenki más csak ezt követően jöhet!

Skorpió: A horoszkóp szerint számodra testi-lelki megújulás és meditáció okoz örömöt 2023 nyarán, ugyanis nagyon fontos lesz az évszakban, hogy mindent átgondolj és azzá válj, akivé valójában szeretnél. A következő hónapokban kívül és belül is meg kell újulnod. Ennek érdekében szerezd meg azokat a könyveket, olvasnivalókat, amelyek igazán érdekelnek, mert így bővítheted a tudásodat.

2023 nyarán a testedre is oda kell figyelned, emiatt mozogj rendszeresen, hiszen az egészségnél nincs fontosabb az életben! Alakíts ki egyedi, helyes étrendet, amihez keresd az egészséges ételek receptjeit!

A meditáció is fontos lesz a nyáron, mert általa teljesen kikapcsolhatsz. Törekedj arra, hogy kevesebbet aggódj, a nyarat pedig éld át teljes egészében! 2023-ban a nyár tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy azzá az emberré válj, aki valójában lenni szeretnél. Hidd el, hogy képes vagy erre!

Nyilas: A horoszkóp szerint számodra a vidámpark, koncertek és vásár okoz igazi örömöt 2023 nyarán. Imádod a nyári szezont, úgyhogy idén is élvezd ki ennek az évszaknak az összes pillanatát, kalandját, szórakozási lehetőségét! Hívd el a barátaidat a közeli vidámparkba, egyetek vattacukrot, jégkrémet, hot-dogot!

Nyáron próbálj ki mindent, ami igazán izgalmas, hallgasd meg élőben a kedvenc előadóidat, menj el a fesztiválokra, hagyd, hogy emberek vegyenek körül, kóstolj meg minden újat, különlegeset! Mint láthatod, az idei nyár a szokottnál is varázslatosabb lehet, de csak akkor, ha nem maradsz otthon, hanem igazán aktívan töltöd az év legszebb évszakát.

Bak: A horoszkóp szerint téged a pörgős és aktív nyári tevékenységek tehetnek igazán boldoggá 2023 nyarán. Az év többi évszakában nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy lazíts, de nyáron megteheted, hogy kicsit pihenj és kimenj a vízpartra, de persze figyelj fényvédőkrémek használatára, megfelelő folyadékbevitelre, zöldség és gyümölcs fogyasztásra!

2023 nyarán fogj egy könyvet, magazint, fülhallgatót és feküdj ki a partra, majd frissítsd fel magad a vízben, ússz egy nagyot, strandröplabdázz, próbáld ki a vízi sportokat, építs homokvárat, ismerkedj, tehát keverd megfelelően az aktív és passzív időtöltést!

Vízöntő: A horoszkóp szerint számodra a művészi önkifejezés lesz a legjobb program 2023 nyarán. Az ilyenkor a levegőben érezhető életerő lehetővé teszi, hogy kibontakoztasd a benned lakozó kreativitást. Kifejezetten érzékeny művész vagy, a következő hónapokban pedig felszínre törhetnek a művészi képességeid.

Halak: A horoszkóp szerint számodra tengerpart és strand lesz a legjobb program 2023 nyarán. Halak jegyűként imádsz strandolni, a vízben lubickolni, sportolni, mesés tengerparton sütkérezni. Ha esetleg nem jutsz el a tengerpartra, akkor keress olcsó alternatívát, például kirándulj el egy közeli tóhoz a barátaiddal vagy a családoddal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló