Mit tanítanak a csillagjegyek az igaz szeretetről?Ki mit ad át másoknak?Kos: Azt tanítja az igaz szeretetről, hogy az olyan, mint az ébredés. Az asztrológia szerint a Kos szimbolizálja a természet erejét, ami tavasszal ébred fel a hosszú téli álmából. A Kos arra tanít, hogy a szeretet az ébredés igazi ereje.

Bika: Azt tanítja, hogy az igaz szeretet valóságos. A zodiákus legstabilabb csillagjegy két lábbal áll a földön, ezért is vágyhat annyira a „szerelmi fészekre”. Őt elkerüli a rózsaszínköd, hiszen számára a szeretet sokkal valódibb, kötetlenebb, ám ettől még szeretné mélyen és intenzíven megélni az érzést.

Ikrek: Azt tanítja, hogy az igaz szeretet inspiráló. Ő mindig megtalálja a környezetében azt, ami hatást gyakorol a lelkére. Számára a szeretet felemelő érzés, ami képes elűzni a pesszimizmust, a sötét gondolatokat. A szeretet inspirálja, ezért páratlan dolgokra képes, amikor szerelmes.

Rák: Azt tanítja a világnak, hogy az igaz szeretet maga a gondoskodás. Ennek a csillagjegynek az uralkodó bolygója a Hold, ami befolyásolja a Rák szeretethez való hozzáállását. Ha a Rák szerelmes, akkor a védelmezés és a törődés lesz az elsődleges a számára. Ő azt tanítja a környezetének, hogy a szeretet érzelmileg és fizikailag is erősebbé teszi az embert.

Oroszlán: Az Oroszlán azt tanítja másoknak, hogy az igaz szeretet bátorságot ad. Mivel az uralkodó bolygója a Nap, ezért az Oroszlán szerint a szeretet egyértelmű, valódi dolog, amit tiszteletben kell tartani. Ő hajlamos bármilyen őrültségre a szeretet hevében, a cselekedeteivel pedig inspirálja a környezetét. Az Oroszlán azt tanítja, hogy a szeretet olyan erőt ad, ami segít legyőzni a félelmeket és valóra váltani az álmokat.

Szűz: Arra tanítja a világot, hogy az igaz szeretet az önzetlenségről szól. Ennek a csillagjegynek az uralkodó bolygója a Merkúr, emiatt elég erős fejben, de nem akkor, amikor szerelmes, mert olyankor vakmerővé válik. A Szűz rengeteg mindent képes feláldozni a párjáért, és azokért, akiket szívből szeret. Ő arra tanít, hogy az ember soha nem várhat ellenszolgáltatást azért, amit a szeretetért tesz.

Mérleg: Azt tanítja másoknak, hogy az igaz szeretet idilli. Az asztrológia szerint a Mérleg imád szerelmes lenni, ami nem meglepő, hiszen a Vénusz, vagyis a szeretet bolygójának képviselője. Ő a szeretetből merít erőt a mindennapokhoz, és úgy gondolja, hogy a szeretet a harmóniától válik érintetlenné. Habár a Mérleg szenvedélyes csillagjegy, mégis a szerelmet teljes egészében, teljes valójában akarja megélni.

Skorpió: Azt tanítja a világnak, hogy az igaz szeretet ösztönös. A talányokért és titkokért rajongó Skorpió ösztönei táplálják az álmait és céljait. Ő mindenhol az igazságot keresi, ennél pedig csak az lehet valódibb, amit átél. Ha a Skorpió szerelmes, akkor mélyen szenvedélyes, tisztességes, ösztönből szeret és ugyanígy cselekszik.

Nyilas: Azt tanítja másoknak az igaz szeretetről, hogy az olyan, mint egy utazás. Az asztrológia szerint kalandokkal teli, néha veszélyes, de rengeteg izgalommal kecsegtető játékként fogja fel az életet a Nyilas, aki számára az szeretet tovább színesítheti ezt az utazást. Ő úgy gondolja, hogy a szeretettől érdekesebbek, élvezetesebbek lesznek a mindennapok.

Bak: Azt tanítja a világnak, hogy az igaz szeretet örökké tart. Habár megfontolt és kimért csillagjegyről van szó, mégis a Bak szereti az izgalmakat, és a kötetlen flörtökre se mond nemet. Ha igazán szerelmes, akkor mindent megtesz azért, hogy óvja és védje annak lángját, hogy az hosszabb idő után se hunyjon ki.

Vízöntő: Azt tanítja másoknak, hogy az igaz szeretet nem ismer határokat. Senkihez sem hasonlítható a különleges és egyedi Vízöntő, aki betartja a szabályokat, viszont ez távolról sincs mindig ínyére. Ha szerelmes, akkor semmi sem gátolhatja meg, hogy megvalósítsa a terveit.

Halak: Azt tanítja az igaz szeretetről, hogy az túlvilági. Emellett azt vallja, hogy a szeretet egy olyan földöntúli helyre visz, ahol minden elérhető, amit az ember szeretne.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló