Ebből a tesztből kiderül, hogy milyen vagy nyáron!



Az általad választott kép leplezi le a nyári személyiségedet.1. kép: Életvidám természettel áldott meg az élet, ezért esetedben mindegy, hogy éppen milyen évszak van. Ugyanakkor van valami a nyárban, ami extra ragyogást kölcsönöz neked. Ez az évszak a játékot, kalandot, fejlődést jelenti a számodra, ezért esetedben nem létezik két egyforma nyár.

Ragyogó, egyedi karizmával megáldott, igazán magabiztos személy vagy, ezért minden helyzetben hiszel önmagadban, nem félsz nagyot álmodni, mert tudod, hogy képes vagy megvalósítani az elképzeléseidet.

2. kép: Szinte eggyé válsz a természettel nyáron, aminek három hónapjában még a legkisebb dolog is képes jókedvre deríteni, ugyanis te élvezed az évszak minden egyes pillanatát. Veled nem kell semmi különösnek történnie ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, mert azt vallod, hogy minden csak hozzáállás kérdése.

A gondolkodásmódod már a nyár kezdetén megváltozik. Igyekszel minél több időt tölteni a természetben, mert nyáron mindig rátalálsz arra az útra, amelyen remekül elboldogulsz az év további részében.

3. kép: Ha a harmadik kép fogott meg a leginkább, akkor rólad elmondható, hogy intenzíven, szenvedélyesen élsz. Jellemző rád, hogy egy igaz „itt és most” személyiség vagy, de nyáron tudod a legtöbbet kihozni magadból, méghozzá azért, mert a meleg beköszöntével kezdesz igazán élni és kiélvezed az élet minden kis eseményét.

A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy az összes személyiségtípus közül te vágysz a legjobban a nyári romantikára, aminek érdekében még akár egy régi viszonyt is képes vagy felmelegíteni. Nyáron igazán optimistán állsz hozzá az élethez, és úgy érzed, hogy ebben az évszakban minden lehetséges.

4. kép: Ha a negyedik kép tetszett meg a legjobban, akkor a döntésed alapján elmondható rólad, hogy nagyon szeretetre méltó, könnyed személyiséggel megáldott ember vagy, aki szereti a nyarat és annak minden, még a legapróbb eseményét is. Az általad választott kép azt is elárulja rólad, hogy nagylelkű, barátságos személyiség vagy, ezért számodra fontos, hogy ne csak te érezd jól magad, hanem mindenki, akit szeretsz.

Emellett jellemző rád, hogy szereted jó barátokkal körülvenni magad, imádod a nyári összejöveteleket, így például a kerti partikat, medencés bulikat, a piknikeket és a tábortűz melletti beszélgetéseket. A nyárhoz úgy állsz hozzá, hogy ki kell használni minden pillanatát, hiszen ez az évszak sem tart örökké.

5. kép: Ha az ötödik kép mellett döntöttél, akkor ez azt árulja el rólad, hogy általában nem érzed annyira szabadnak magadat, mint amilyennek fiatalabb korodban érezted, ezért nyáron próbálod újra megélni azt a csodás érzést.

Jellemző rád, hogy nagyon szereted a nyári hónapokat, amelyeknek napjait nem tervezed meg előre, nem készítesz szoros napirendet, amihez tartanod kellene magadat, ugyanis inkább spontán találod meg a szórakozást, a mókát, amiért csak el kell menned hazulról.

Az általad választott kép alapján meggyőződésed, hogy számodra a nyár az egyetlen évszak, amikor némi impulzivitást vihetsz az életedbe, és amelyben minden perc új meglepetést tartogat. Emellett nagyon szereted a nyári napok energiáját. Az évszakban könnyebben ismerkedsz, mert soha nem tudhatod előre, hogy mikor lehet részed egy nyári kalandban.

6. kép: Nemcsak nyáron árasztasz magadból melegséget, hanem az év minden évszakában, de ilyenkor tudsz teljesen ellazulni, relaxált állapotba kerülni. A választásod alapján rád az is jellemző, hogy soha nem hagyod, hogy szó szerint vagy átvitt értelemben túlfűtsenek. Tisztában vagy azzal, hogy hogyan kell lazítani, ezért amikor eljön ennek az ideje, akkor magadtól lassítasz, hogy saját magaddal törődj.

Hogyha tehetnéd, akkor megállítanád az időt, hogy mindig nyár legyen, hiszen ebben az évszakban tudod igazán önmagadat adni. Ha azonban odafigyelsz az ütemezésre, akkor az év minden évszakában megtarthatod a lassú tempót, mert a lelkedben mindig nyár lesz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló