Milyen hatással lesz rád a Bak jegybe visszalépő Plútó?



Erre számíthatsz június 11-től a csillagjegyed alapján!Kos: Fontos, hogy mindig legyenek céljaid. A Bakba lépő Plútó megváltoztatja a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet. Korábbi lehetőségek térnek vissza a karrieredben. A Merkúrral alkotott trigon arra hívja fel a figyelmedet, hogy a döntéseidben játsszon kiemelt szerepet a pénz!

Bika: Nagyszerű dolgok ígéretét hozza neked a Plútó január 20-ig. Ha azon töröd a fejed, hogy továbbtanulsz, magasabb szintű képzésen veszel részt, akkor ne gondolkodj tovább ezen, hanem vágj bele!

Ikrek: Felemás érzést hoz a számodra a Bakba lépő Plútó. A hatására olyan élethelyzetekre számíthatsz január 20-ig, amelyek tesztelnek. Ikrek jegyed alapján általában nem visel meg az elmúlás, és most megtapasztalhatod, hogy ez mennyire igaz.

Rák: Szélsőséges találkozások sokaságában lesz részed 2024. január 20-ig. Ebben az időszakban olyan emberekkel hozhat össze az élet, akik gyakran kritizálnak, kioktatnak, frusztrálnak. Emellett lehetetlennek tűnő helyzetekben is találhatod magad.

Oroszlán: Kétszeresen könnyebbülhetsz meg június 11-én. Egyfelől a Plútó jegyváltásának hatására megszűnik a párkapcsolati nyomás. Végre elmúlik a gyomorgörcsöd, amit az okozott, hogy meg kellett felelned mások elvárásainak, és nem csak a párodénak. Másfelől a Merkúr jegyváltása a munkahelyi nyomást szünteti meg.

Szűz: Ellentmondásos hatást gyakorol rád mindaz, ami az égen zajlik június 11-én. A Bakba lépő Plútó hatására megdöbbentő módon visszakapod a vállalkozó kedvedet, és olyan bátor lépésre szánhatod el magad, amilyenre régen nem volt példa. Akkor, amikor még nem foglalkoztál a kockázattal. Ugyanakkor az Ikrekbe lépő Merkúr bosszantó hatással lesz rád.

Mérleg: Gondolkodóba ejt a Plútó és a Merkúr jegyváltása. A Plútó arra hívja fel a figyelmedet, hogy ha otthon komor, feszült a légkör, akkor semmi sem megy, így a tanulás és a munka se. Ha viszont béke honol, akkor mindenre képes vagy. Január 20-ig elég valószínű, hogy költözni fogsz.

Skorpió: A Bakba lépő Plútó felélénkíti a társasági életedet január 20-ig. A Plútó az uralkodó bolygód, ami időnként túlzásokra hajlamosít: néha be nem áll a szád, máskor elnémulsz. Ebben az időszakban arra is számíthatsz, hogy korábbi közösségekbe térsz vissza, régi tanulmányaidat folytathatod.

Nyilas: A Plútó jegyváltása miatt két tűz közé kerülhetsz. Ez nem azt jelenti, hogy két ember közé szorulsz, hanem inkább arra utal, hogy dilemmába kerülsz, hogy kire hallgass: önmagadra vagy valaki másra?

Korábban sem volt könnyű a választás, különösen akkor nem, ha olyan emberről van szó, akit szeretsz, csodálsz. A Bakban lépő Plútó józanságot tanácsol. Ne kergess illúziókat január 20-ig. Ez már csak azért is fontos, mert a pénz nem kitaláció, hanem a valóság. Ne feledd, hogy a gyakorlatiasság kedvezőbb az elméletnél!

Bak: Olyan drasztikusnak élhetted meg azt, hogy március 23-án kilépett a Plútó a jegyedből, hogy akár a bioritmusod is felborulhatott néhány napra, vagy hétre. Nem kizárt, hogy az alvásciklusodat, vagy az emésztésedet zavarta meg.

Végre sikerült átálltál, erre kezdődik minden elölről, mivel a Plútó visszalép a jegyedbe június 11-én. A helyzeteden sokat segíthet az Ikrekbe lépő Merkúr, de csak akkor, ha hajlandó leszel lazítani néhány szigorú szabályon, amellyel saját magadat korlátozod.

Vízöntő: Március 23-án történt meg veled először, hogy a Plútó belépett a jegyedbe. Június 11-én azonban a Plútó kilép a jegyedből, ami ismét megviselhet. Bár tudod, hogy a fejlődés nem állítható meg, mégis veszteségként éled meg a Plútó távozását. Segítségedre lesz azonban az Ikrekbe lépő Merkúr, ami játékosság és életvidámságot hoz neked, ettől pedig megkönnyebbülsz.

Halak: Alaposan meg fog lepni a Bakba visszalépő Plútó, ugyanis olyan barátok, protektorok térnek vissza az életedbe, akik nemcsak drukkolnak neked, hanem támogatnak is. Ezek a személyek visszaadják a hitedet, miközben különösnek érezheted, hogy pont ők segítenek.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló