Hogyan teremthetsz egyensúlyt az életedben 2023 nyarán?



Neked mit tanácsol a horoszkóp?Kos: Próbálj ki valami újat a nyári hónapokban és csempéssz eddig nem tapasztalt élményeket az életedbe! A nyáron megtapasztalt változás teljesen biztos, hogy pozitív lesz, viszont lehet, hogy gyökeresen változtatja meg az életedet.

Bika: Ha a nyáron képes leszel uralni a dolgokat, rugalmas, nyitott és szerény maradsz, akkor képes leszel mindennek a végére járni, aminek szeretnél. Az évszakban ne felejtsd el minden nap végén megjutalmazni magad azért, amit aznap elértél!

Ikrek: A csillagjegyed alapján nyáron az érzelmi és spirituális kiteljesedés egy olyan baráti, családi, vagy szerelmi kapcsolattal érkezik hozzád, amely képes lesz egy bizalmon és szereteten alapuló szintre emelni.

Rák: Kizárólag addig lehetsz sikeres, amíg kiegyensúlyozott tudsz maradni, az akaratod erős és határozott. A csillagjegyedre azonban jellemző, hogy a fókusz és az akarat könnyen agresszívvá válhat, ami letérít a célodhoz vezető útról, éppen ezért az Univerzum arra kér, hogy a nyári hónapokban se feledd, hogy az életben minden az egyensúlyon múlik!

Oroszlán: A nyár szóljon a barátságról és a párkapcsolatról az életedben! Tégy 2023 nyarán bármit, annak a központjába a barátaid, a haverjaid és a szerelmed álljanak! A prioritásaid élén azok a kapcsolatok helyezkedjenek el, amelyek a legfontosabbak a számodra! Bátran mutasd ki, hogy mennyire szereted, becsülöd és értékeled a hozzád legközelebb álló személyeket!

Szűz: 2023 nyarán elindulsz a gyógyulás útján, amin végigjárva megszabadulsz mindentől, ami negatív érzelmeket váltott ki belőled. A folyamat végén mágnesként vonzod magadhoz azokat, akiknek ugyanerre van szükségük, ezért az Univerzum azt tanácsolja, hogy légy számukra követendő példa! Bátran oszd meg a fényedet, a bölcsességedet az emberekkel az évszakban, és légy te magad az a változás, amit a világban látni szeretnél!

Mérleg: Az évszak tökéletes alkalom arra, hogy az elméddel és az intellektuális képességeiddel kitaposd magadnak az utadat! Érzelmileg azokhoz a helyzetekhez vagy hozzákötve, amelyekben a logika csődöt mond. Ha azonban a nyáron képes leszel érzelmileg távol maradni ezektől a szituációktól, akkor rá fogsz jönni arra, hogy hogyan cselekedhetsz helyesen a különféle helyzetekben.

Skorpió: Az idei nyár a töltekezés és előrehaladás időszaka a számodra, de könnyen lehet, hogy annyira erősen koncentrálsz a végeredményre, hogy közben egyáltalán nem gondolod át a dolgokat. Ha úgy menetelsz a céljaid felé, hogy közben kicsit sem foglalkozol azokkal, akik körülötted élnek, és a tetteid lehetséges következményeivel sem törődsz, akkor ezzel a viselkedéssel mérgező légkört fogsz teremteni magad köré. Ha ezt nem akarod, akkor lépj egyet vissza, és mostantól előbb gondolkodj, és csak azt követően beszélj vagy cselekedj!

Nyilas: Jó és rossz hírt kapsz 2023 nyarára. A rossz szerint a téged most fenyegető helyzet a lehető legrosszabbra fog fordulni, de a jó az, hogy aztán a dolgok javulni fognak, tehát az évszakban meg kell járnod a poklot ahhoz, hogy aztán a mennybe juss.

Bak: Nyáron ne engedd, hogy a büszkeséged megakadályozzon a szívből jövő segítség elfogadásában! Ha támogatást kérsz, akkor azt a legváratlanabb helyről kaphatod meg az évszakban. Ha képes leszel félretenni a büszkeségedet, akkor mindig meg fognak érkezni a válaszok a kérdéseidre a nyári hónapokban.

Vízöntő: Kutyaszorítóban érzed magad, és azon jár az eszed, hogy mikor lélegezhetsz fel végre. Nem kell sokáig várnod a pihenés és a béke idejére, ám addig, amíg ez az időszak nem érkezik meg, haladj előre! A nyáron maradj erős és következetes!

Halak: A közelségeddel inspirálj másokat 2023 nyarán! Az embereket már az előtt bemutatja az energiájuk, hogy egyáltalán egy szót is szóltak volna. Esetedben a pozitív kisugárzásod, életszereteted és a szenvedélyed az, ami mások példaképévé tesz. A remek energiádat tökéletesítheted egy illóolajos fürdővel, füstölővel vagy auratisztítással.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló