Tudd meg, hogy milyen változáson eshetsz át 2023 nyarán!Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. lap: A neked szóló jóslat szerint megváltozik a tested 2023 nyarán. Itt lehet szó arról, hogy teljes körű javítást végzel magadon, megváltoztatod a stílusodat, esetleg sokat fogsz fogyni. A következő három hónapban te magad változhatsz pillangóvá, aki a bábjából kikelve meseszép teremtménnyé változik. Ugyanakkor ennek az ellenkezője is bekövetkezhet, hiszen annak is megvan az esélye, hogy elengeded magad és felszaladnak rád a kilók.

2. lap: A neked szóló jóslat szerint jelentős szellemi fejlődésen esel át 2023 nyarán, méghozzá azért, mert valami történni fog. Nincs kizárva, hogy el fogsz végezni egy spirituális tanfolyamot, de talán egyszerűen felébred a lelked, azzal együtt pedig a képességeid is, vagy találkozol a mestereddel, aki segít utat mutatni neked.

Az általad választott lap szerint az is lehet, hogy történik veled valami a következő három hónapban, ami megváltoztatja a gondolkodásmódodat. Történjék bármelyik verzió, az biztos, hogy annak következményeként alaposan megváltozhat a gondolkodásmódod. Az idei nyáron bekövetkező hatalmas szellemi fejlődés után többé nem úgy fogsz nézni a világra, ahogy eddig.

3. lap: Az életed egy szakasza véget ér 2023 nyarán. Ez ne ijesszen meg, mert ez az üzenet arra utal, hogy a következő három hónapban le kell zárnod egy fejezetet, be kell látnod, hogy ideje valamit, vagy valakit, elengedned, mert már nem tesz hozzá semmit az életedhez, sőt, talán csak hátráltat benne.

Emiatt ne búsulj, mert a régi helyére jön valami új, hiszen minden végben ott van a kezdet! Amikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik. Ne szomorkodj, ne kapaszkodj semmibe, ha eljön az elengedés ideje, hanem emlékezz, hogy a megüresedett helyre jönni fog valami más!

4. lap: Új útra lépsz 2023 nyarán. Ez az út az lesz, amelyen eljuthatsz az álmaidhoz, a boldogságodhoz és/vagy a lelki átalakuláshoz. A következő három hónapban esélyed lesz arra, hogy megleld a helyed a világban.

Az általad választott lap szerint végre rá fogsz jönni, hogy melyik irányba kell tartanod, egy teljesen új fejezetet nyithatsz az életedben, és végre beteljesítheted a sorsodat, az életfeladatodat. Mindebből azonban csak akkor lesz valami, ha nyitott leszel, bátran szembenézel az ismeretlennel és engeded, hogy az égiek vezessenek.

5. lap: Arra a változásra számíthatsz 2023 nyarán, hogy megtapasztalod a szerelem erejét. Olyan szerelem keríthet hatalmába, amely szárnyakat ad, hegyeket mozgathat meg, tehát olyat, amilyet eddig csak romantikus filmekben láttál.

Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor a következő három hónapban megtalálhatod életed szerelmét. Ha párkapcsolatban élsz, akkor olyan élményeitek lehetnek nyáron, amelyek során közelebb kerülhettek egymáshoz a kedveseddel.


6. lap: A neked szóló jóslat szerint az a változás vár rád 2023 nyarán, hogy megváltozik az élettered, vagyis költözni fogsz. Ebben az esetben sok mindenről lehet szó, például átköltözhetsz egy másik lakásba, úgy dönthetsz a pároddal, hogy egy tető alatt fogtok élni, de az sem kizárt, hogy egy másik országba mész.

A nyári hónapokban útra kell kelned, mert már nem maradhatsz ott, ahol most vagy. A költözés működésbe hozza a pozitív energiákat, ami új eseményeket hoz az életedbe. Ahova nyáron menned kell, ott fog várni a boldogság.

7. lap: Olyan megrendítő események következhetnek be az életedbe, amelyek alaposan felboríthatják a lelki nyugalmadat. A nyarad tele lesz érzelmi viharokkal. Habár mindez rosszul hangzik, mégis tudnod kell, hogy a közelgő káosz valójába a te érdekeidet fogja szolgálni, mert le akarja rombolni az életedben azokat a dolgokat, amelyek csak visszatartanak.

A közelgő vihar úgy fog hatni rád, mint a nyári hőségnek véget vető, frissítő zivatar. Általa végre felszabadulhatsz, új dolgokat próbálhatsz ki és átértékelheted az életedet. Amikor majd nyáron rosszabb napjaid lesznek, akkor jusson eszedbe, hogy minden érted történik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló