Milyen anyós lehet a párod anyukája?Erre számíthatsz az asztrológia szerint!Kos: Békeszerető teremtés, tehát nem szereti a nyílt konfliktust, úgyhogy mindig hajlandó a kompromisszumra, ráadásul könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez. Csak azzal tehető tönkre a harmonikus kapcsolat a Kos anyóssal, ha a háta mögött mondanak róla valamit. Ezt soha nem bocsátja meg, ha megtudja.

Bika: Eléggé lobbanékony, heves természet, akinek nem kell a szomszédba mennie a maró, gúnyos megjegyzésért, és egyetlen kritikával képes halálra sebezni. A legrosszabb, hogy néha észre sem veszi, hogy milyen bántóak a szavai.

Ikrek: Igazán szerencsésnek érezheti magát az, akinek Ikrek anyósa, mert nagyon jól kijön az emberekkel, könnyen barátkozik, és azt tartja a legfontosabbnak, hogy a gyerekét boldoggá tegyék, meglegyen a családi harmónia.

Rák: Igazán kellemes, barátságos ember, akivel könnyű megtalálni a közös hangot. Mivel utálja, ha beleszólnak az életébe, korlátozzák a szabadságát, ezért nem tesz ilyesmit másokkal. Lehet, hogy eleinte hűvösnek, távolságtartónak tűnik, ám nagyon jó barát lesz, ha megkedvel.

Oroszlán: Rettenetesen ragaszkodik a gyerekéhez, ezért rengeteg elvárást fog a választottjával szemben felállítani, tehát nem lesz könnyű megfelelni neki. Az Oroszlán anyós igazi mintaanyuka, toleráns, kedves, sok mindent meg lehet vele beszélni, ám a fő szokásain nem tud változtatni.

Szűz: Ezzel a csillagjeggyel soha nem könnyű, mivel alapvetően bonyolult ember, aki az egyik pillanatban barátkozik, a következőben egészben lenyel. Általában szélsőséges anyós. Természetesen a legjobbat szeretné a gyerekének, akinek a nevében is hatalmasak az igényei. Szeretni fog, ha sokat foglalkozol, beszélgetsz vele. Egy-két közös programmal leveheted a lábáról.

Mérleg: Talán a legtürelmesebb, legszeretetreméltóbb, legidillibb anyós, akink csak lehet. A Mérleg anyós egyedül azzal idegesíthet, ha az elképzelt világát próbálja megvalósítani, és már látja maga előtt az álomesküvőt, udvaron rohangáló unokákat.

Ha leszámítjuk a fantazmagóriáit, akkor kedves, vicces, harmonikus anyóst kapunk, aki teljes mértékben önfeláldozó a családjával. Ha ezt látványosan reklámozza, akkor szeretetre, figyelemre vágyik. Ezt adjuk meg neki, hiszen a Mérleg anyós a lelkét is kiteszi a családjáért.

Skorpió: Rendkívül fontos a számára a hagyomány, emiatt nagyon nehezen fogadja el a változást. Esetében úgy érezheted, hogy makacs, begyöpösödött anyósod van, pedig csak szeretné egyben tartani a már működő dolgokat. Emellett nagyon mélyen szeret, de ezt ritkán mutatja ki.

Nyilas: Igazi harcos a Nyilas anyós, hiszen elszántan küzd a gyermekéért és a posztjáért. Rettentő nehezen fogadja el az „idegent”, akit a gyereke hazavitt a meghitt életükbe. Fontos, hogy nagyon óvatosan, megértően, türelmesen viselkedj vele, ha Nyilas az anyósod, mert szörnyű háború robbanhat ki, ha elszakad nála a cérna. Ha engedsz neki, akkor gyorsan a fejedre nőhet, és igazi diktátorként fog viselkedni.

Muszáj, hogy a diplomácia rögös útját válaszd. Ha ügyesen taktikázol, illetve érezteted, hogy nem jelentesz fenyegetést, akkor kordában tarthatod. Emellett sokat tanulhatsz tőle, de azt fogadd el, hogy tele lesz elvárással feléd!

Bak: Általában szeretetre méltó anyós, ám hajlamos a túlzásba vitt aggodalmaskodásra. Ha Bak anyóst fogtál ki, akkor várhatóan nem lesz nyílt összetűzésed vele, de arra számíts, hogy nagyon makacs, nehezen fogadja el az újdonságot!

Vízöntő: Általában nyitott, fiatalos nő, akivel mindenről lehet beszélgetni. Ha egy Vízöntő az anyósod, akkor inkább haverként viselkedik veled, de azt azért szereti, ha látványosan tiszteletteljesen, udvariasan szólsz hozzá, ám ezt ne vidd túlzásba, mert a nyalizást utálja!

Halak: A Halak anyós nagyon jó anya és nagymama lesz, de ehhez az kell, hogy úgy érezze, még mindig nélkülözhetetlen szerepe van a családban, ahol szeretik. Jó pontot azzal gyűjthetsz nála, ha néha látványosan segítséget, szakértelmi tudást kérsz tőle.

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)

Ajánló

Ajánló