Tudd meg, hogy mi vár rád a héten!



Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. lap: Valami olyasmi történhet veled, ami csak egyszer-kétszer szokott az emberrel egy évben. Talán azt sem lenne túlzás állítani, hogy csoda fog történni veled. Lehet, hogy megszerzed álmaid munkáját, vagy egy régi vágyad válik valóra. Az is elképzelhető, hogy találsz egy mecénást, aki segíteni fog az elképzeléseid megvalósításában. Az általad választott lap szerint különösebben tenned sem kell a sikerért, mert azt fogod tapasztalni, hogy megfogtad az Isten lábát.

2. lap: A neked szóló heti jóslat úgy szól, hogy rossz az, aki rosszra gondol. Ez arra utal, hogy mostanában hajlamos vagy arra, hogy csak rosszat feltételezz valakiről. Az járhat a fejedben, hogy az illető megcsal, ki akar szúrni veled, vagy elárul, ám könnyen lehet, hogy ennek pont az ellenkezője igaz.

A féltékenységi jelenet, gyanúsítgatás előtt gondolkodj és szerezz bizonyosságot, mert egy kellemetlen jelenettel csak azt érnéd el, hogy hosszú időre összevesztek a szóban forgó személlyel, akit akár örökre el is veszíthetsz.

3. lap: HA neked szóló heti jóslat úgy szól, hogy a fejedre nőnek a disznók. Ha tanyán élsz, farmon dolgozol, akkor nem kizárt, hogy tényleg nem fogsz bírni a disznókkal, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy anyagilag kedvező napok várnak rád, mivel disznók a jólét és a bőség jelképei.

Abban az esetben, ha most anyagi problémák sújtanak, akkor az általad választott lap szerint hamarosan megoldódnak a gondjaid, amelyekhez nem várt segítséget kaphatsz. Valamilyen formában pénzzel fogsz gazdagodni. Lehet, hogy sikeres üzletet kötsz, vagy a vállalkozásod fog profitot termelni.

4. lap: Érted jön egy hintó, vagyis útra fogsz kelni. Itt lehet szó egy hétvégi kirándulásról, egy egész hetes utazásra, de az sem kizárt, hogy hosszabb távra külföldre mész, hogy ott élj és dolgozz. Emellett a költözés lehetősége sincs kizárva.

5. lap: A neked szóló heti jóslat úgy szól, hogy úgy ragyog, hogy majd megvakít. Ez jelenti például azt, hogy a párod bearanyozza az életed a szerelmével, esetleg egy eljegyzési gyűrűvel, vagy a közös lakásotok kulcsával.

Legyen bármi, az biztos, hogy a neked szóló heti jóslat szerint a szerelmi életed pozitív fordulatot fog venni. Ha van párod, akkor ő készen fog állni a következő szintre, és szavakkal, vagy tettekkel, be fogja bizonyítani előtted az érzéseit.

6. lap: A neked szóló heti jóslat úgy szól, hogy erre még a gatyád is rámegy. Ez azt jelenti, hogy az aktuális vállalkozásodra, tervedre a gatyád is rá fog menni. Ha nem erre, akkor valamilyen elmaradt kifizetés, talán egy értéktárgyad megjavítása csapolja meg a pénztárcádat, de a párod is sokba kerülhet a következő hetekben.

A lényeg tehát az, hogy nem várt pénzkiadás lehetőségével kell számolnod, ám a bajt megúszhatod, ha azt idejében észre fogod venni. Ha figyelmetlen leszel, akkor annak igencsak súlyos ára lesz, szó szerint! A saját károdból fogod megtanulni a leckét. Az sem kizárt, hogy a szükségszerű pénzkiadás hosszú távon kifizetődő lesz.

7. lap: Már közeledik feléd életed szerelme, akivel hamarosan megismerkedhetsz. Az általad választott lap szerint, ha lehet, akkor szimbolikusan lovagolj ki elé, vagyis keresd, ne félj, mert abban a pillanatban, ahogy találkoztok, fel fogod ismerni, a szerelem pedig azonnal éreztetni fogja a hatását.

Mivel a jövő mindig ködös, változékony, emiatt az sem kizárt, hogy eleinte utálni fogjátok egymást, tehát az illető biztos, hogy heves érzelmeket kelt majd benned.

8. lap: A neked szóló heti jóslat szerint majdnem megbolondulsz a napokban. Ez azt jelenti, hogy szinte eszedet fogod veszíteni az örömtől, ugyanis olyan csodás dolgok történhetnek veled, amiket szinte fel sem tudsz fogni.

Az általad választott lap szerint bármilyen örömről lehet szó, amit egyelőre el sem tudsz képzelni. Lehet szó például arról, hogy egy szeretted kigyógyul egy betegségből. A közeljövő eseményei miatt biztos, hogy örömkönnyekben fogsz kitörni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló