Szerelmi rúnavarázslatok nyárraPárkapcsolatot és párkeresést segítő mágiák.Párkapcsolat erősítés: Pénteken, növő hold idején készíts elő egy fehér gyertyát, két darab fa- vagy agyagmedált és néhány szálat a saját és a párod hajából. Kezdd a szertartást azzal, hogy a gyertyába karcolod a fenti képen látható izlandi rúnát, ami a szerelmet jelképezi. Ezután a két medálba is vésd bele az izlandi rúnát. Ezek egyike a tiéd, a másik a párodé lesz.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Mint a szerelem megüresedett üstje, új leheletért kiáltok. Freyja, szerelem és szenvedély istennője, töltsd meg szerelmünket új tűzzel, legyen oly izzó ég égető, mint a vulkán lávája. Amíg ezeket a rúnákat viseljük, addig szerelmünk legyen örök és halhatatlan.”

Ezután égesd el az előre odakészített hajkeveréket a saját és párod hajszálaiból, majd a hamvakat szórd a medálokra. A dolgod most már csak annyi, hogy hagyd ott éjszakára az ékszereket, és biztonságos körülmények között égesd végig a gyertyát, aminek fénye essen a medálokra!

Másnap már hordhatjátok is a medálokat, amiket elég, ha zsebbe vagy a közvetlen környezetekbe tesztek.

Párkapcsolat javítása: Pénteken készíts elő két rózsaszín gyertyát, egy képet magadról, egy fotót a párodról, piros cérnát vagy fonalat és két madártollat. Tedd egymás mellé a két fényképet! A gyertyákba karcold bele a Gebo rúnát. A gyertyákat tedd a képek fölé.

A képed fölött lévő gyertya viaszából csepegtess egy keveset a fotódra, miközben így szólj:

„Elengedek mindent, mi hátráltatja kapcsolatunkat. Mostantól szeretetben és békességben akarok élni veled. Szeretlek, ezért megnyitom a szívemet és megbocsátok mindent.”

Ezután tedd ugyanezt a párod képével, és így szólj:

„Engedj el mindent, mi hátráltatja kapcsolatunkat. Mostantól szeretetben és békességben akarj élni. Szeretsz, ezért megnyitod a szívedet és megbocsátasz mindent."

A kis piros cérnát vagy fonalat nyomkodd a viaszpecsétekbe úgy, hogy összekösse a két képet, majd tégy egy-egy madártollat a fotókra. Ha ezzel is végeztél, akkor már csak biztos helyre kell tenned az egészet minimum egy hónapig.

Párkereső szertartás: Készíts egy kis oltárt Freyja istennő számára, ugyanis ő segíthet a pártalálásban. Az oltárra tégy egy Freyját ábrázoló képet vagy szobrot és naponta egy pohár vizet, amibe naponta dobj egy Gebo rúnát ábrázoló cetlit.

Emellett legyen az oltáron egy rózsaszín gyertya is, amit minden nap gyújts meg egy kis időre, amíg imádkozol az istennőhöz, akit a szavaiddal kérj meg arra, hogy segítsen neked új szerelmet találni. Az ima után idd meg a vizet és feküdj le aludni! Ezután reggelente vagy napközben helyezz virágot az oltárra. A virág lehet bármilyen fajta, de friss legyen!

Ennél a rúnamágiánál kérheted bármelyik isten isten segítségét, viszont minden esetben tégy ajándékot az oltárra a hálád jeleként, vagy legalább köszönd meg az adott isten segítségét minden rituálé végén!Új párt bevonzó varázs: Pénteken, növekvő hold idején szükséged lesz egy rózsaszín gyertyára, öt rózsakvarcra, mézre, chilire, fahéjra és rózsaszirmokra. Kezdd a szertartás azzal, hogy a gyertyába karcolod a fenti képen látható rúnát, majd kend be mézzel és szórj rá chilit, fahéjat és rózsaszirmokat! Ha ezzel kész vagy, akkor helyezd el az öt rózsakvarcot a gyertya köré, aztán gyújtsd meg!

Ezután relaxálj és koncentrálj a vágyadra! Képzeld el, hogy megtaláltad az új párodat, akivel boldog párkapcsolatban élsz! Ha úgy érzed, hogy ezt sikerült kellően jól elképzelned, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Olyan közel érzem már magamhoz, mint még soha, érzem a szerelmet a levegőben, érzem, ahogy társam egyre közelít és holnap már meg is érkezik.”

Ezt követően minden nap ismételd el a rúnamágiát, egészen addig, míg a gyertya le nem ég teljesen! Amikor ez megtörtént, akkor helyezz el egyet a rózsakvarcok közül a hálószobádba, egyet a nappalidba, egyet a bejárati ajtód közelébe, egyet a munkahelyeden, egyet pedig tarts magadnál.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló