Ezt üzenik az angyalok júliusra!Neked mit tanácsolnak az angyalok a nyár második havára?Kos: Azt üzenik neked az angyalok, hogy remek időszak lesz a számodra a július, aminek napjaiban abban fognak segíteni, hogy élni tudj a csodás lehetőségekkel. Ugyanakkor arra kérnek, hogy olyan finoman, ahogy szoktad, de húzd meg jobban a határadat a nyár második havában.

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy az a feladatod, hogy biztos alapokat építs, valamint biztonságot teremts. Ezzel azonban nincs könnyű dolgod mostanában, hiszen kiszámíthatatlan folyamatok hatnak mindenkire, ezért az angyalok abban segítenek júliusban, hogy megtaláld a belső biztonságodat, aminél több nem is kell, ezt elhiheted!

Ikrek: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában egy mély belső érés zajlott le benned, ezért júliusban ideje, hogy a nehézségek legyőzése után rátalálj a belső békédre. Az angyalok a megértés fényével árasztanak el a nyár második havában.

Rák: Azt üzenik neked az angyalok, hogy minden felbolydult körülötted, ezért júliusban keresed az utadat és a helyedet a világban, ami nem baj, ám arra figyelj, hogy higgadtan és türelmesen dolgozz ezen! Emellett arra hívják fel a figyelmedet, hogy a megoldást nem magadtól fogod megtalálni, ugyanis az égiektől kapod meg, méghozzá akkor, amikor erre egyáltalán nem számítasz.

Oroszlán: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy a július egy rendkívül előremutató és inspirációval teli időszak lesz a számodra. A nyár második havában könnyen kerülhetsz olyan helyzetekbe, amelyek során új élményekkel, tapasztalatokkal gyarapodhatsz, ugyanis ezeket képes leszel nyitott szívvel és lélekkel fogadni.

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy szükséged van arra, hogy nagyobb távlatokban tudj gondolkodni, és ne csak a jövő hetet lásd előre, hanem a következő évet, vagy akár éveket is. Ezt azonban mostanában akadályozta az, hogy az élet olyan kanyarokat vett, amelyek miatt nemhogy távlatok, még belátható útszakasz sem volt előtted, ezért az angyalok abban segítenek júliusban, hogy újra tisztán láss és új célokat találj magadnak.

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában ellentmondásos érzéseket tapasztaltál vagy tapasztalsz júliusban is. Ennek oka az, hogy át kell élned, hogy valami véget ér, valamiféle veszteség ér, ám ez egyben valami újnak a kezdetét, újjászületését is jelenti, ezért a szomorúság és az öröm érzete keveredik benned. Az angyalok segíteni fognak abban, hogy megnyugodj, megvigasztalódj és a boldogságra összpontosíts a nyár második havában.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy biztonságban érezheted magad júliusban. Az angyalok melletted lesznek minden lépésednél, segítenek, ha akadályokkal találod szembe magadat, támogatnak, hogy minden esetben kimondd az igazat és kiállj a véleményed mellett a nyár második havába, aminek időszakában fontos, hogy kiállj magadért minden helyzetben!

Nyilas: Nyilas jegyűként azt üzenik neked az angyalok, hogy gyakran felfigyelsz a jelekre. Az elmúlt időszakban azonban túl nagy volt körülötted a zaj, ami miatt elveszthetted az angyalok útmutatását, ezért júliusban határozott jeleket kapsz, hogy újra érezd a jelenlétüket.

Bak: A csillagjegyed alapján azt üzenik neked az angyalok, hogy az átalakulás erői dolgoznak benned júliusban. Ennek eredményeként lelkileg érik meg benned valami, például egy döntés, amire adj időt! Az angyalok arra kérnek, hogy légy a szokottnál sokkal elnézőbb és türelmesebb a nyár második havában!

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján azt üzenik neked az angyalok, hogy az igazi otthon és a nyugalom megteremtése a legfőbb feladatod. A szeretteid számára te vagy a legnagyobb támasz, amire nagy szükségük lesz júliusban.

Halak: Az angyalok azt tanácsolják neked, hogy nyugodtan add át az irányítást a sorsnak júliusban, és engedd, hogy a dolgok csak megtörténjenek veled! Ha megteszed, akkor rá fogsz jönni, hogy mennyire gyorsan megvalósulnak az álmaid, ha nem kapaszkodsz azokba görcsösen.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló