Ezzel kellene a leginkább foglalkoznod júliusban!Mi lesz a legfontosabb feladatod a nyár második havában?Kos: Kos jegyed alapján azt tanácsolja neked a horoszkóp júliusra, hogy bátran add önmagad, valamint inspirálj másokat az egyéniségeddel! Jegyezd meg, hogy az energiáid már azt megelőzően mesél rólad másoknak, mielőtt egyáltalán megszólalnál. A nyár második havában sokakat inspirálhatsz a pozitív életszemléleteddel.

Bika: Ha mostanában azon gondolkodsz, hogy jelentkezel egy workshopra, vagy beiratkozol egy tanfolyamra, akkor a horoszkóp azt üzeni, hogy júliusban minden adott ahhoz, hogy ezt megtedd! Ha a nyár második havában kipróbálsz valami újat, akkor sokféle tapasztalatot gyűjthetsz, ami pozitív változást fog hozni az életedbe.

Ikrek: Júliusban végre kijelentheted, hogy a belső gyógyítási folyamat végére értél és sikerült leszámolnod azokkal az egészségtelen ingerekkel, amelyek állandóan kínoztak a múltban. Mivel a belőled áradó mesés energia vonzani fogja a rászorulókat a nyár második havában, ezért fontos, hogy légy követendő példa előttük, mondd el nekik a ragyogásod titkát, oszd meg velük a bölcsességedet és legyen hozzájuk néhány kedves szavad! Júliusban légy te az a változás, amelyet látni akarsz a világban!

Rák: Az a legfontosabb feladatod júliusban, hogy ne hagyd, hogy a büszkeséged megakadályozzon abban, hogy elfogadd az őszinte segítségnyújtást! Sokat imádkoztál és könyörögtél a segítségért, amit a nyár második havában megkapsz, viszont könnyen lehet, hogy egy váratlan helyről. Mindenképpen fogadd el a támogatást!

Oroszlán: Ha úgy érzed, hogy rengeteg mindenen kellett keresztülmenned az elmúlt időben, és júliusban arra vágysz, hogy végre egy kicsit megpihenhess akkor ezt hamarosan megteheted, mert már nem kell sokat várnod arra, hogy a pihenés és a nyugalom ideje jöjjön el számodra.

Szűz: A horoszkóp szerint egészen addig a zsebedben érezheted a sikert júliusban, amíg képes leszel kiegyensúlyozott maradni és hajlandó leszel önfegyelmet gyakorolni. Ez azért nagyon fontos, mert az összpontosításod és az akaraterőd könnyen agresszióba torkolhat a nyár második havában. Ha ez megtörténik, akkor nem fogod elérni a céljaidat. Júliusban mindenképpen állíts fel egyensúlyt az önteltség és az önbizalom között!

Mérleg: Jó és rossz híre van számodra a horoszkópnak. A rossz hír az, hogy egy helyzet, ami miatt sokat aggódtál az elmúlt időben, a lehető legrosszabbul fog alakulni a számodra júliusban. A jó hír az, hogy attól kezdve, hogy ez megtörtént, minden javulásnak indul a nyár második havában.

Skorpió: Bár képes leszel tartani a tempót abban a nagy rohanásban, ami júliusban az életedet jellemzi, mégis könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy csak a végeredményre gondolsz, ezért tudatosan törekedj arra, hogy átgondold a dolgokat!

Nyilas: Ne az érzelmeidre, hanem az eszedre és az elmédre hallgass júliusban! Ez azért nagyon fontos a nyár második havában, mert az aktuális helyzetedhez minimum egy érzelmi kapcsolatod fűz, ezért azt nem tudod a józan eszeddel megvizsgálni.

Bak: Valószínű, hogy különféle szerepeket kell betöltened júliusban, ráadásul előfordulhat, hogy manipulálnod kell a dolgokat, ha azt szeretnéd, hogy minden megoldódjon. A nyár második havában fontos, hogy légy kitartó, nyugodt, rugalmas, nyitott és ne akard folyton megelőzni saját magad!

Vízöntő: Arra számíthatsz júliusban, hogy érzelmileg és lelkileg is beteljesedik egy baráti, családi, vagy szerelmi kapcsolatod. Az, hogy ez megtörténik, remek esélyt teremt arra, hogy további lépéseket tegyetek a bizalom, a szeretet, a teljesség és az egyenlő energiaátadás irányába.

Halak: A horoszkóp szerint az emberi kapcsolatok, az odaadás és a barátság időszaka lesz számodra a július, ezért számíts arra, hogy a hozzád legközelebb állóknak szükségük lesz a gyengéd és szerető törődésre! A horoszkóp szerint ezek a kapcsolatok legyenek a legfontosabbak a számodra a nyár második havában, és mutasd ki a mások iránti megbecsülésedet, a tiszteletedet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló