Erre számíthatsz a Víz király trigontól!Így hat rád ma és holnap a Rák Nap és Merkúr – Skorpió Hold – Halak Szaturnusz és Neptunusz bolygóháromszög!Kos: Az ingatlan és a családi ügyekben számíthatsz jó napokra. A víz az ősbizalom és a hit jelképe, ami most megerősödik benned. Emellett rájössz, hogy nem kell erővel irányítanod az eseményeket, hanem nyugodtan engedheted kicsit, hogy maguktól történjenek a dolgok.

Bika: Az utazás, a tanulás, a vizsgázás, a párkapcsolat, a szerelem, a szövetségesek, a barátok és támogatók terén gyakorol hatást rád a bolygóháromszög. Ebből következik, hogy utazz el a pároddal, vagy a barátoddal a víz mellé, vagy kezdj el tanulni valamit, mert segítséget fogsz kapni egy befolyásos, jó szándékú támogatótól.

Ikrek: Habár javában tart a nyár és eljött a szabadságolások ideje, számodra még sincs uborkaszezon, ugyanis nálad éppen most pörögnek fel az események, ugyanis a bolygóháromszög kedvező hatást gyakorol a pénzügyeidre, a hivatásodra és a munkádra.

Rák: A remek konstelláció egyre jobb hatást gyakorol a közérzetedre, az egészségedre, a vállalkozókedvedre és a jövővel kapcsolatos terveidre. A lényeg tehát az, hogy nyugodtan álmodozz, tervezz és feltétlenül lépj rá a megvalósítás útjára!

Oroszlán: A legfontosabb feladatod most az, hogy minden, ami titok, az is maradjon, valamint muszáj ellenállnod mindenféle illegális csábításnak, ugyanis bőven lesz ilyen kísértésben részed ebben a két napban.

Szűz: Nem szereted a kiszámíthatatlan tényezőket. Mivel azonban a víz hullámzik, ezért most számítanod kell kisebb ingadozásra, ami átmenetileg elkedvetleníthet, ám nem szabad átadnod magad az elégedetlenségnek, mert az csak végleg lehúzna.

Mérleg: Anyagi és egzisztenciális téren is fellendülésre számíthatsz, ami nem csoda, hiszen kiérdemelted. Keményen megdolgoztál azért, amit most végre kedvedre kiélvezhetsz. Ezzel együtt az önbizalmad is megnő. Ez nem gőgöt, hanem magabiztosságot jelent, ami jól jön például a munkaerőpiacon.

Skorpió: Sok ideje nem érezted annyira jól magad a bőrödben, mint ezekben a napokban, hála a csodás bolygóháromszögnek. Igazán szerencsésnek érezheted magad, mivel a jegyedben járó Hold miatt állt össze a fantasztikus konstelláció, vagyis nélküled mások sem kapnak az áldásból.

Erről vajon a környezeted is tud? Skorpióként már kezded megszokni, hogy nem értenek meg, kirekesztenek, sőt, csodabogárnak néznek, mivel sokszor szembesültél ezzel. Ugyanakkor a mostani bolygóháromszög abban is segít, hogy ráébredj, hogy nincs veled semmi baj.

Nyilas: A tűz és a víz ellentétes minőség. A bolygóháromszög víz jegyekben járó bolygókból áll, a Nyilas viszont tűz, ezért ez összezavarhat. A napokban úgy érezheted, hogy romantikát (Nap és a Merkúr) várnak el tőled mások, ám neked egyáltalán nincs kedved az érzelmi hullámvasúthoz (Hold).

A bolygóháromszög arra motivál, hogy engedd, hogy az érzéseid feltörjenek! Ne ijedj meg, mert nincs veled semmi baj, ugyanis csak arról van szó, hogy ideje (Szaturnusz), hogy végre szembesülj az eddig elnyomott emócióiddal.

Bak: Bár józan és mértékletes vagy, mégis most téged is felkavarhatnak az érzések. Kimondottan szükséged lesz arra, hogy beszélhess ezekről. Ez nem baj, ám fontos, hogy gondold át, hogy kit fogadsz a bizalmadba! Szerencsére ez a bolygóháromszög kellemes „csalódást” jelképez, tehát nem kell félned és ne légy paranoiás!

Vízöntő: Biztos lehetsz abban, hogy most nem követhetsz el hibát azzal, ha az érzéseidre hallgatsz. A jövő fikció, tehát felesleges aggódni miatta. Kizárólag a jelen az a pillanat, amelyben bármit megtehetsz. Ez az, amit alaposan véss az eszedbe és a szívedbe!

Halak: Figyelj a gyerekekre, akik a sors ajándékai! Ők tiszta szívvel és teljes odaadással fordulnak feléd. Az ő bizalmukat nem kell elnyerned, hisz már a tied. A dolgod a napokban az, hogy te is tiszta szívvel, teljes odaadással és bizalommal tekints az égre, mert biztos, hogy minden jóra fordul, és úgy érezheted, hogy a sors kegyeltje vagy.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló