Így fejlődhetsz júliusban!Számolj a példa alapján a neked szóló jóslatért!Példa:

Ha a 2023-as évet szeretnéd kiszámolni, a születési hónapod és napod pedig július 03., akkor 2023. 07. 03-át kell alapul venned.

Add össze a számokat egyesével: 2+0+2+3+0+7+0+3=17

Alakítsd egyjegyű számmá az eredményt: 1+7=8, tehát a személyes éved a 8-as.

Ezután a személyes hónapszámodat kell kiszámolnod. Mivel a júliusi feladatodra vagy kíváncsi, ezért add hozzá a 8-as személyes évedhez a hónapot, vagyis 7 (július) + 8 (személyes év). Az eredmény 15, amit egyszerűsíts egyjegyűre, tehát 1+5=6. A személyes hónapszámod a 6-os lett. Most már elolvashatod a júliusi feladatodat!

Ha olyan kétjegyű számot kaptál eredményül, aminek a számjegyei megegyeznek, tehát 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 vagy 99, akkor azt nem kell összeadni, mert ezekhez külön feladat tartozik.

1. Légy nyitott a felső vezetés üzeneteire, amiket értelmezz, írd le az archetipikus látomásokat, csatlakozz egy nagyobb ügyhöz és keltsd életre azt a műalkotást, amihez ihletet kapsz!

2. Júliusban az a feladatod, hogy új terveket indíts el a megvalósítás útján, írd le az ötleteidet és állj ki az emberi jogokért.

3. Kövesd az inspirációkat, tanuld meg, hogy a kreatív gondolkodás nyereséges ötleteket teremt, inspiráljon a vezetői képességed, valamint oszd meg másokkal a magasabb rendű törvényeket.

4. Segíts a művészi készségekben, legyen elég időd a jó barátokra, az örömteli szórakozásra, mutasd meg a külvilágnak az örömödet és romantikázz!

5. Vegyél részt világméretű mozgalmakban, gyakorlati miszticizmusban, ezoterikus szertartásokon, oktasd a gyerekeket és köss nagy üzletet.

6. Utazz, fedezd fel az izgalmakat, a szexualitást, találkozz új emberekkel, légy nyitott az eszmék iránt és legyen részed új élményekben.

7. Vezető szerepben is hagyatkozz a belső vezetésre, hozd összhangba a tudást és a bölcsességet, erősítsd fel a munkád és alkalmazd a szakrális geometriát.

8. Figyelj jobban a családodra, a gyermekeidre, végezz közösségi szolgálatot, foglalkozz a művészetekkel, a zenével, alakíts ki új kapcsolatokat és alakítsd át az otthonodat.

9. Közvetítsd mások felé a szférád zenéjét, ötvözd a hagyományos és alternatív gyógyítási módszereket, fejleszd az énekhangodat, és terjeszd a szellemi örömöket.

11. Vállald fel a vezető szereped, növeld a bevételeidet, szervezd meg a környezeted, oldd meg a jogi ügyeidet és kövesd a belső vezetésed.

22. Alkalmazd a szakrális matematikát a valóságban, emberbaráti ügyek támogatásával növeld a bevételeidet és hozz létre szakrális közösségeket.

33. Az év hetedik havában a feladatod, hogy fejleszd az intuíciódat, bővítsd az ezoterikus ismereteidet, szolgáld jobban a közösséget, támogasd az új ötleteket és felfedezéseket, valamint beszélj a nyilvánosság előtt.

44. Az év hetedik havában a feladatod az, hogy segítőkész legyél, harmóniát teremts, számold fel a múltad zavaró részleteit, építs ki kapcsolatokat és szedd össze magad.

55. Júliusban a feladatod az, hogy szolgálj másokat, használd a gyógyító képességeidet, kövesd az angyalok üzenetét, foglalkozz a művészettel és szélesítsd ki a támogatói csoportokat. Lelki szinten az a dolgod, hogy legyőzd a kényszeres gondoskodásra való hajlamodat.

66. A júliusi feladatod, hogy a megfelelő időpontban oszd meg az ezoterikus tudásodat másokkal, találd meg a kutatásokban a rejtett igazságokat, vegyél részt kiegészítő képzésben, ami hasznodra lesz, az oktatásban pedig vállalj fel vezető szerepet.

77. Taníts könyörületességet, lásd a teljes képet, finomíts a művészi képességeiden, találj támogató csoportot és építs fel egy stratégiát a reális álmaid valóra váltására.

88. Válj szervezetté, fejezd be a munkádat, projekted, ápold a hűséges baráti kapcsolataidat, oktasd a gyakorlati készségeket és azonnal cselekedj.

99. Júliusban vonulj el és pihenj, a dolgokat körültekintően vizsgáld meg, ne erőltess új dolgokat, valamint találd meg az örömöt az olvasásban és a kontemplációban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló