Fagylalt-tesztVálassz egy képet az alábbiak közül, majd olvasd el, hogy a norvég pszichológuscsoport szerint mit árul el a személyiségedről a döntésed!1. fagylalt: A norvég pszichológuscsoport szerint titokzatos személyiséggel megáldott ember vagy. Jellemző rád, hogy az emberek azt hiszik, hogy ismernek, pedig valójában távolról sem vagy olyan naiv, mint amilyennek látszol.

Elmondható rólad, hogy nem szokásod felfedni az összes lapodat, és sokkal több minden rejlik benned, mint amennyit a legtöbben gyanítanak. Elképesztően bonyolult, mégis finom személyiséggel megáldott teremtés vagy.

A norvég pszichológuscsoport szerint sok időbe telik, hogy valaki igazán megismerjen, de az sem megy neked egyik percről a másikra, hogy megbízz valakiben. Ugyanakkor saját magadról mindig jó képet mutatsz, ezért az emberek mindig azt látják, amit te akarsz, hogy beléd lássanak.

2. fagylalt: A norvég pszichológuscsoport szerint romantikus személyiséggel megáldott ember vagy. Rólad elmondható, hogy tisztában vagy azzal, hogy az élet nem lehet mindig rózsaszín és ragyogó, de ettől még teszel azért, hogy legtöbbször mégis az legyen.

Az általad választott fagylalt alapján olyan személyiség vagy, aki a mának és a jónak él, a rosszat pedig próbálod minél gyorsabban kitörölni az emlékezetedből. A norvég pszichológuscsoport szerint az is jellemző rád, hogy rugalmas vagy, különösen akkor, ha csalódás, szívfájdalom ér. Mindig késznek érzed magad az új szerelemre. Igyekszel észben tartani mindent, amiért hálát adhatsz az életben, ugyanis számodra nincs fontosabb a hálánál.

3. fagylalt: A norvég pszichológuscsoport szerint lázadó természettel megáldott teremtés vagy. Jellemző rád, hogy nagyon vadóc, folyton pörgésben lévő személy vagy. Esetedben mindegy, hogy mibe vágsz bele, mert a végén biztos, hogy büszkén jelented, hogy ezt is megcsináltad.

Az általad választott fagylalt alapján azt is állítja rólad a norvég pszichológuscsoport, hogy élvezed, ha megszegheted a szabályokat, ezért soha nem aggódsz, hogy lebuksz-e, vagy sem. Ugyanakkor illegális tevékenységekben nem szoktál részt venni, viszont nagyon szereted felrúgni a társadalmi normákat.

4. fagylalt: A norvég pszichológuscsoport szerint zseni vagy. Veled könnyen előfordul, hogy a mások által kitaposott utat választod, és tisztában vagy azzal, hogy nem mindig az a jó megoldás, ha leállsz harcolni másokkal. Végül mindig megkapod azt, amire vágysz.

Az általad választott fagylalt alapján az is jellemző rád a norvég pszichológuscsoport szerint, hogy türelemben és a kedvességben, tehetségesen mérsz fel mindenkit. Te nagyon jól tudod, hogy mit adhatsz az embereknek, de az is világos számodra, hogy mit várnak el tőled. Bár ennek megvan az előnye, mégsem használod ki minden esetben, mert tudod, hogy az intuíció kétélű fegyver.

5. fagylalt: A norvég pszichológuscsoport szerint mindegy, hogy a fejben, vagy papíron alkotsz, mert mindenképpen művészlélekkel megáldott teremtés vagy. Nem esik nehezedre meglátni a szépet a világban, ha pedig valami nem szép, te akkor is találsz benne valamit, amitől az lesz.

Utánozhatatlan intenzitással élsz és megállíthatatlan vagy. Emellett úgy érzed, hogy bármire képes vagy, és arra vágysz, hogy alkothass, éppen ezért képtelen vagy ölbe tett kézzel ücsörögni.

6. fagylalt: A norvég pszichológuscsoport szerint a meglepetések embere vagy. Jellemző rád, hogy egyáltalán nem lehet kiszámíthatónak nevezni, és nem szokásod rutinszerűen élni a mindennapjaidat, ugyanis te ehhez túl különleges vagy.

Az általad választott fagylalt alapján az is elmondható rólad, hogy soha nem ragadsz le egy valaminél, ugyanis a fejlődés a célod, ezért folyamatosan változol és növekszel. Mivel imádsz új dolgokat felfedezni, ezért fáradhatatlanul keresed az új trendeket és az új ötleteket. Emellett a norvég pszichológuscsoport szerint az is jellemző rád, hogy két lábbal állsz a földön, valamint arra vágysz, hogy mások olyannak fogadjanak el, amilyen valójában vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló