Mi lesz a heted legjelentősebb eseménye?Ha a megérzésedre hallgatva választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudod, hogy mi vár rád a következő napokban.1. lap: Amennyiben az első laphoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor az lesz a heted legjelentősebb eseménye, hogy megoldódik egy problémád, méghozzá szinte egyik pillanatról a másikra. Ez egy olyan probléma lesz, ami már sok ideje kínzott és nehezítette meg az életedet, most viszont érkezhet valaki, aki megoldja, de az is lehet, hogy egyedül jössz rá, hogy hogyan szabadulhatsz meg a problémától.

Az általad választott lap szerint szinte csodával lesz határos az, hogy milyen könnyen és gyorsan szűnik meg az anyagi, munkahelyi, emberi kapcsolati, vagy más jellegű problémád a héten. Amikor ez megtörténik, akkor utána végre új fejezetet nyithatsz az életedben.

2. lap: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd a második lapot, akkor a neked szóló jóslat szerint az lesz a heted legjelentősebb eseménye, hogy valóra válik egy kívánságod. Könnyen lehet, hogy a napokban valaki segíteni fog abban, hogy megvalósítsd egy álmod, vagy minimum közelebb kerülj egy régi célodhoz.

Ugyanakkor az általad választott lap szerint az is lehet, hogy magadtól sikerül teljesítened egy vágyadat, mert lecsapsz egy remek lehetőségre. A napokban az imáid meghallgatásra találnak és valamilyen módon sikerül teljesítened egy kívánságodat, ami rendkívül boldoggá fog tenni a héten.

3. lap: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd a harmadik lapot, akkor a neked szóló jóslat szerint az lesz a heted legjelentősebb eseménye, hogy szerelembe esel. A napokban találkozhatsz valakivel, aki teljesen levesz a lábadról. Lehet ez a személy egy randi partner, vagy egy idegen, akivel az utcán futsz össze.

Az általad választott lap alapján ez szerelem lehet első látásra, mert az illető olyasmit mond, vagy tesz, hogy azért azonnal beleszeretsz. Külön jó hír, hogy ez viszonzott szerelem lesz, tehát a héten minden esélyed megvan arra, hogy új párkapcsolatba kezdj.

4. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a negyedik lapot választod, akkor a neked szóló jóslat szerint az lesz a heted legjelentősebb eseménye, hogy hallasz, vagy olvasol, egy rendkívül jó hírt, ami közvetlenül, vagy közvetve, de biztosan érinteni fog.

Ez az információ egyfelől felvidít, másfelől komoly hatást gyakorol majd az életedre. A jó hír szólhat például arról, hogy gyerekkel bővül a családod, esetleg megkapod álmaid munkáját, vagy eljegyzés történik.

Az általad választott lap alapján az is lehet, hogy az egyik szeretteddel történik valami jó, ami rád is hatást gyakorol. Ugyanakkor arról is lehet szó, hogy olyasmit kapsz, amire kicsit sem számítottál. Legyen a jó hír bármi, az biztos, hogy okot fog adni az örömre és a reményre.

5. lap: Ha úgy döntöttél, hogy az ötödik lapot választod, akkor a neked szóló jóslat szerint az lesz a heted legjelentősebb eseménye, hogy rád nézve pozitív döntés születik. Legyen tehát bármilyen problémás jogi, munkahelyi vagy más típusú ügyed, bízhatsz a kedvező válaszban, fordulatban a napokban, mert a te javadra fognak dönteni és a igazság melléd áll. Ugyanígy üzleti, ingatlannal kapcsolatos kérdésekben is pozitív fejleményekre számíthatsz.

Az általad választott lap szerint várj bármilyen ítéletre, döntésre, az nagyon valószínű, hogy pozitívan fog alakulni számodra, és ezzel megkoronázza az egész hetedet.

6. lap: Amennyiben úgy érezted, hogy az összes lap közül az utolsót kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint az lesz a heted legjelentősebb eseménye, hogy pénz üti a markodat. Az általad választott lap alapján ez a váratlan összeg érkezhet nyeremény formájában, de az is lehet, hogy az utcán találsz pénzt.

Az sincs kizárva, hogy valaki megadja a tőled korábban kölcsönbe kapott pénzt, amire talán már keresztet vetettél, de most pont jókor kapod vissza az összeget. Sőt, arra is van esély, hogy sikerül eladnod valamit, amiről már azt hitted, hogy soha nem tudod értékesíteni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló