Ez lesz a nyár második felének legfontosabb feladata!Neked mit tanácsol a horoszkóp a csillagjegyed alapján?Kos: Kos jegyed alapján azokhoz tartózol, akik nem szoktak azon gondolkodni, hogy mihez értenek igazán, mert úgy is tudod, hogy merre tovább, ha eljött a döntés ideje. Amíg ez nem történik meg, addig se vegyél vissza a kicsattanó, pozitív személyiségedből. Maradj vidám, mert ezzel sok embernek segítesz. Ne feledd, hogy egy mosoly mindennél többet ér!

Bika: Hiába kerested, eddig nem találtad a helyeset a munkában és a szerelemben. Ha kicsit visszavennél a makacsságból, valamint elfogadnád mások véleményét, akkor sikeres lehetnél. Fogd vissza magad a nyár második felében, és figyeld meg, hogy mi történik!

Ikrek: Valahogy mindenre csak teherként tekintesz, ezért a nyár második felében jógázz, relaxálj, és derítsd ki, hogy mit tehetnél a borús idők ellen. Ne feledd, hogy a barátaid most is melletted állnak, úgyhogy beszélgess velük, mert ez is sokat segíthet!

Rák: Tisztában vagy azzal, hogy miben vagy jó, de ez nem érdekel, mert jól érzed magas a kis világodban. Olykor fellángol benned, hogy foglalkozz azzal, amihez értesz, de a addig már nem jutsz el, hogy lépéseket tegyél az ügy érdekében. A nyár második felében döntsd el, hogy mit akarsz, mert ezzel a viselkedéssel az őrületbe kergeted a szeretteidet!

Oroszlán: Igazán szerencsésnek érezheted magad, amiért támogatók állnak mögötted, ezért ezt soha ne felejtsd el! Haladj tovább az úton a nyár második felében, még abban az esetben is, ha úgy érezed, hogy nehézségbe ütközöl.

Szűz: A nyár második felében ideje, hogy a saját igényeiddel is foglalkozz, mert meglepetésként fog érni, hogy ez mennyire feltölt energiával. A vágyaid ott vannak benned, de az elmúlt időszakban túlságosan elnyomtad őket, úgyhogy ásd elő őket, hogy élhess!

Mérleg: Nagyon jól tudod, hogy mihez van tehetséged, ráadásul kifejezetten azt a pályát választod, amely örömet okoz. A környezeted, a családod büszke rád, a munkában sincs problémád. Jelenleg minden jól alakul, úgyhogy a nyár második felében csak élvezed a mostani érzéseket, amikből raktározz el a zordabb időkre!

Skorpió: Érdemes lenne nyitnod a világ felé a nyár második felében. Habár nagyon sok a jó gondolatod, mégis eddig féltél beszélni az érzéseidről. A nyár második felében segíthetnél másoknak azzal, hogy példát mutatsz nekik azzal, hogy őszintébb, nyitottabb leszel és felvállalod az igazi énedet.

Ne játssz szerepet, hanem légy őszinte, mert akkor a családod és a munkahelyi környezeted is meglátja, hogy ki vagy valójában, ez által pedig sokkal jobban fognak tisztelni a jövőben.

Nyilas: A színjátszáshoz, a manipulációhoz, mások irányításához hatalmas tehetséged van, valamint elég akaratos vagy ahhoz, hogy elérd a magad elé kitűzött célt. Ne lustálkodj a nyár második felében! Szedd össze magad, és vágj bele abba, amit a legjobban szeretsz csinálni.

Bak: A csillagjegyed alapján felhúztál magad köré egy falat a nyár első felében. Ennek eredményeként, kicsit magányos vagy. Egy kicsi még sajnálhatod magad, de utána vedd a kezedbe az irányítást, és viselkedj következetesen!

Vízöntő: Nagyon sokat dolgoztál az elmúlt időben, de most eljött a pihenés ideje. Kicsit dőlj kicsit hátra, élvezd a nyarat, amíg még tart! Igaz, a munkád az életed, mert ahhoz van tehetséged, ott érsz el sikereket, de néha neked is muszáj kikapcsolódnod!

Foglalkozz más dolgokkal, mert különben betegségek támadásának tennéd ki a legyengült immunrendszeredet. Töltsd fel a szervezetedet vitaminokkal és pihenj a nyár második felében!

Halak: A nyár első felében nem tűnt fel semmi olyasmi a környezetedben, amiben igazán jó lehettél volna, de a nyár második felében lesz valami, amivel megalapozhatod a jövődet. Ideje mérlegelned, hogy mi az, ami igazán fontos a számodra.

Bátran vágj bele a dologba, mert akkor mások számára is világossá válhat, hogy igenis tehetséges vagy. A pozitív megerősítés sokat fog segíteni abban, hogy ne add fel azt, amibe végre belekezdtél.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló