Ebből a tesztből kiderül, hogy milyen az érzelmi állapotod!Válassz egy lapot a neked szóló elemzésért!1. kép: Akkor tudsz igazán kiteljesedni, ha megtalálod a párodat, tehát a lelki társadat. Te olyan ember vagy, aki keresi és védi a kapcsolatát, amiben eltéved és elmerül. A pároddal rendkívül figyelmes vagy, nagyon jól tudod, hogy mire van szüksége és ahhoz is értesz, hogy finoman irányítsd.

Általában alkalmazkodsz hozzá és az igényeihez, mert imádod a nyugodt, biztonságos életet. Olykor túlságosan is odaadó vagy, méghozzá azért, mert legbelül úgy érzed, hogy csak így kerülhetsz igazán közel a szívéhez.

2. kép: Szilárd, büszke, határozott, némileg szkeptikus személyiséggel megáldott ember vagy. A korábbi tapasztalataid során megtanultad, hogy miként védd meg magad, és hogyan oszd be helyesen az energiáidat.

3. kép: Tele vagy szabadságvággyal, ami arra ösztönöz, hogy láss világot, ismerj meg idegen tájakat, filozófiákat, életszemléletet. Rólad elmondható, hogy szeretnél mindent megismerni, felfedezni, szélesíteni szeretnéd a látókörödet, és szívesen próbálsz ki új szokásokat. Nem túlzás azt mondani rád, hogy kissé nomád szemléletű ember vagy, aki keresi az élet értelmét.

Imádod az életet, és nagy felfedezéseket teszel, de ezt csendben teszed, mindenféle hírverés nélkül. Hiszel az egyenlőségben és a szolidaritásban. Ha valami nem illik a szemléletmódodba, akkor abba nem kapaszkodsz, hanem könnyedén elengeded.

Úgy érted és fogadod el az embereket, hogy közben nincs sok illúziód velük kapcsolatban. Mindig hajlandó vagy a változásra és a változtatásra, ha viszont valami nem tetszik, akkor azt egyszerűen elkerülöd. Szívesen töltöd az idődet egyedül a természetben, mert ott érzed úgy, hogy összekapcsolódik a két energia.

4. kép: Nagy gondot fordítasz a fizikai megjelenésedre, ugyanis te a külsőddel fejezed ki önmagadat. A kisugárzásod vonzza az emberek figyelmét, így nem csoda, hogy lépten-nyomon hódolókba botlasz.

Soha nem maradsz észrevétlen, és folyton a társaság középpontjában találod magad. A csábítást játékként fogod fel, de csak a saját szabályaid szerint vagy hajlandó játszani. Neked nem elég a szerelem, mert őszinte szeretetre vágysz. Igényled a csodálatot és azokat az élményeket, amelyekre örökké emlékezni fogsz.

5. kép: Gyakorlatias, erős, független, eltökélt személyiséggel megáldott ember vagy, ezért mindig bátran szembenézel az élettel és felelősséget vállalsz. Nagyon jól tudod, hogy milyen értékekkel és erősségekkel rendelkezel, de azzal is tisztában vagy, hogy hogyan érheted el mindazt, amire vágysz. A döntéseidet ésszerűen és megfontoltan hozod meg, tehát inkább racionálisan, mint ösztönösen.

Mivel jellemző rád a bizalmatlankodás, ezért elég nehezen szavazol bizalmat másoknak. Emellett rólad az is elmondható, hogy nem szokásod dicsekedni a sikereiddel. Rád az is jellemző, hogy szükséged van a biztonságra, hogy tető legyen a fejed fölött és jól érezd magad.

Keveset beszélsz a szükségleteidről, a vágyaidról, méghozzá azért, mert úgy érzed, hogy elég, ha te tudod, hogy mit akarsz. Habár szeretnéd kimutatni az egyéniségedet, mégis a másik oldalad racionális marad.

Nagyon összetett személyiséggel rendelkezel, ugyanis intelligens, okos emberként próbálsz egyensúlyt teremteni a munkád és magánéleted között.

6. kép: Nagyon élénk, kommunikatív, mindenféle tapasztalatszerzésre hajlandó, kíváncsi ember vagy, ezért szívesen belevágsz minden új projektbe és kalandba. Utálod, ha kiforgatják a szavaidat, ugyanis egyenes és közvetlen személyiség vagy.

Igényled a megerősítéseket, állandóan változol és haladsz előre az önmegvalósítás irányába. Rólad az is elmondható, hogy dinamikus, folyton elfoglalt és független személyiség vagy. A célodat soha nem veszted szem elől.

Nagyon magabiztos vagy, így számodra minden csak egy új kaland és felfedezés. Olykor azt veszed észre magadon, hogy ideges és nyugtalan vagy, mert azt hitted, hogy ismersz valamit, de kiderül, hogy az egyáltalán nem olyan, mint amilyennek eleinte tűnt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló