Ismerd meg a rejtett tulajdonságaidat!Ha választasz egy képet, akkor megkapod a spanyol pszichológuscsoport neked szóló jellemzését.1. kép: A spanyol pszichológuscsoport szerint azt árulja el a személyiségedről a döntésed, hogy hihetetlenül érzékeny, kedves és együtt érző ember vagy. Ugyanakkor mindenekelőtt a kreativitás jellemző rád a leginkább. Ez a tulajdonságod teszi lehetővé, hogy kifejezd magad, valamint fejleszd a benned rejlő tehetséget, akár művészeti alkotásban, vagy bármilyen más feladatban.

Mivel érzékeny belső világgal rendelkezel, ezért olykor szükségét érzed, hogy elszigeteld magad, és elvonulj egy csendes helyre, ahol nem ér utol a világ és annak zajai. Ezek az egyedül töltött idők remek hatást gyakorolnak rád, a munkádra és az emberi kapcsolataidra, ugyanis az én-időd lehetővé teszi, hogy ismét önmagad légy. Tudod, hogy hogyan kell helyén kezelned a dolgokat.

2. kép: A spanyol pszichológuscsoport szerint számodra nincs fontosabb a szabadságnál, és akkor vagy a legboldogabb, amikor sikerül jobbnál jobb élményeket és tapasztalatokat szerezned. Ebből következik, hogy téged megrémiszt az unalom és a monotonitás. Habár elképesztő készségekkel és hatalmas ismeretekkel rendelkezel, mégis folyton mozgásban vagy, és hajlamos vagy egyszerre több mindennel foglalkozni.

Az általad választott kép alapján azonban hiányzik belőled a kitartás, ezért a jelenlegi életfeladatod a boldogságod érdekében az, hogy meg kell tanulnod okosan beosztani az idődet és az energiádat.

Az általad választott kép szerint szeretnél több mindent csinálni egyszerre, mégis meg kell végre tanulnod, hogy ez nem lehetséges, mert ez csak negatív hatást gyakorol az energiaszintedre, a hitelességedre és rontja a saját magadról kialakított képet.

3. kép: A spanyol pszichológuscsoport szerint remek megfigyelő, logikus és rendszerezett személyiség vagy. Te azt szereted a legjobban, ha minden a helyén van. Igyekszel folyton változtatni a környezeteden, és úgy érzed, hogy mindig el kell magyaráznod másoknak, hogy mit, hogyan csináljanak. Ebben az esetben kimondottan idegesít, ha mások képtelenek megfelelni az elvárásaidnak.

Jellemző rád, hogy gyakran szinte megszállottként dolgozol, és ez az, ami most a legnagyobb kihívás a számodra. Időnként csendesedj el, csak dőlj hátra és kémleld az eget, menj el sétálgatni, vagy csak hallgasd meg a kedvenc zenéidet! Ha megfogadod a spanyol pszichológuscsoport tanácsát, akkor meglátod, hogy milyen sokat javul a hangulatod, a munkád és a kapcsolataid minősége.

4. kép: A spanyol pszichológuscsoport szerint jellemző rád a türelem, a nyugalom, valamint az, hogy nagyon barátságos és befogadó ember vagy, aki igyekszik megőrizni az élete csodás harmóniáját.

Belőled árad a béke és a nyugalom a családod, barátaid, munkatársaid, tehát az egész környezeted felé. Néha azonban olyan görcsösen kapaszkodsz a nyugalomba, hogy makacsul figyelmen kívül hagyod a kellemetlen helyzeteket, és mindent megteszel, hogy elkerüld a konfliktusokat és a vitákat, amikkel szemben direkt közönyösen viselkedsz.

5. kép: A spanyol pszichológuscsoport szerint ez azt árulja el a személyiségedről, hogy elképesztően magabiztos, energikus és szorgalmas teremtés vagy, ezért képes vagy megállni a helyed az élet számos területén. Ugyanakkor rettegsz a kudarctól, ugyanis a teljesítményed nyújt számodra biztonságérzetet.

Keményen, szinte már megszállottan, a kimerültség hajtva magad dolgozol, ami hatást gyakorol a fizikai és lelki egészségedre, éppen ezért meg kell tanulnod, hogy sokkal többet érsz a sikereidnél.

6. kép: A spanyol pszichológuscsoport szerint jellemző rád, hogy elképesztően őszinte, nagyon szeretetre méltó ember vagy, aki képes azonnal ott teremni, ahol szükség van rá. Könnyen bele tudod képzelni magad mások helyzetébe, méghozzá annyira, hogy gyakran magadra veszed mások gondját, baját. Ezekben a helyzetekben a háttérbe szorítod a saját vágyaidat, problémáidat, amikről képes vagy teljesen megfeledkezni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló