Mit üzen augusztusra a számmisztika?Tudd meg, hogy mi vár rád a nyár utolsó havában a születésed napja alapján!1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Azt üzeni neked a számmisztika, ha az 1-es számhoz tartozol, hogy az augusztus kiváló időszak lesz arra, hogy javíts a kapcsolataidon, mind szerelmi, mind üzleti téren. Ha vannak függőben maradt ügyeid, akkor azokban komoly előrelépést tehetsz a nyár utolsó havában.

2-es szám: A nyár utolsó havában a nagy kockázat vesztességet fog jelenteni, ezért kerüld a komolyabb befektetéseket, a tartalékaidat pedig eszedbe se jusson felélni! A pénzügyeid terén a legjobb megoldás az lesz, ha augusztusban konzervatív leszel és nem költesz feleslegesen.

3-as szám: Oda kell figyelned arra, hogy senkiben se kelts olyan benyomást, amiből azt hihetik, hogy titkolózol vagy erőszakos vagy! Ha az augusztusi nyereségedet okosan használd fel, akkor „gazdasági” fellendülésre számíthatsz a hónap második felében.

4-es szám: Ha a születésed napja alapján a 4-es számhoz tartozol, akkor azt üzeni neked a számmisztika augusztusra, hogy próbáld távol tartani magad a tömegtől, mert a személyes ügyeid megoldása és lezárása a legfontosabb feladatod a nyár utolsó havában!

Most használd fel a kreativitásodat arra, hogy a legfontosabb dolgokra összpontosíts, mert lehet, hogy ezzel szerzel új munkát, elismerést augusztusban. Emellett fontos, hogy ne hanyagold el az üzleti kapcsolataidat a nyár utolsó havában!

5-ös szám: Augusztusban a karrier, a siker, a megbecsülés és a presztízs kap kiemelt szerepet az életedben, ugyanis most minden körülmény adott ahhoz, hogy felelősséget vállalj ezek eléréséért. Emellett szívesen segítesz másoknak a nyár utolsó havában.

A tudatosság legmagasabb fokára emelhetnek téged a benned dolgozó energiák. Augusztusban arra is számíthatsz, hogy kicsit sem érzed magad fáradtnak, nem esik nehezedre a munka, vagy az, hogy másoknak segíts. Mindezért cserébe elismerést és rivaldafényt kapsz a nyár utolsó havában.

6-os szám: Ha a születésed napja alapján a 6-os számhoz tartozol, akkor azt üzeni neked a számmisztika, hogy a múltaddal és a jövőddel kapcsolatos titkokra fogsz rájönni augusztusban. Emellett váratlan információkat kaphatsz, ha pedig a megérzéseidre hallgatva cselekszel, akkor a kockázat kifizetődik.

A nyár utolsó havában légy gyakorlatias és bólints rá a különféle pótmegoldásokra! Augusztusban sokkal jobban jársz, ha a túlzott bizalmasság helyett inkább határozott és erős leszel.

7-es szám: A pénzügyeid nagy lendületet kaphatnak, míg a kapcsolataidban kisebb bonyodalom várható, ezért iparkodj kerülni a konfliktushelyzeteket a nyár utolsó havában! Ha kapcsolatban élsz, akkor a csendes, romantikus, szerelmes együttlétek kerülne előtérbe az életedben, viszont a titkolózást mindenképpen kerüld augusztusban! A nyár utolsó hétvégéin akkor is próbáld kipihenni magadat, ha ez nehezedre esik!

8-as szám: Augusztusban elkerülnek a betegségek és remek egészségnek örvendsz. Emellett az augusztus az önismeretről és az önvizsgálatról fog szólni számodra, ugyanis érdekes és pontos kérdéseid lesznek, amikre megkaphatod az ugyanilyen válaszokat. Anyagi téren ügyesen bánsz a pénzzel, az adóügyeid pedig rendben lesznek a nyár utolsó havában.

9-es szám: Azt üzeni neked a számmisztika, ha 9-es számhoz tartozol, hogy az otthoni feladataiddal, a szeretteiddel kapcsolatos ügyekkel, a helyi és a közösségi feladatokkal kell foglalkoznod augusztusban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló