Augusztusi Tarot jóslat (2. rész)Neked mit üzen a kártya?Mérleg: Mérleg jegyűként az Akasztott ember, a Hold és a Szeretők Tarot lapokat kaptad augusztusra. Ezek alapján arra számíthatsz a nyár utolsó havában, hogy valaki nem lesz őszinte veled a környezetedből. Mivel a megérzéseid vezethetnek rá, hogy ki lesz ez a személy, ezért eszedbe se jusson elnyomni azokat!

Skorpió: Az Erő, az Uralkodónő és a Diadalszekér Tarot lapokat kaptad augusztusra a csillagjegyed alapján, ezért úgy érezheted, hogy tele van buktatókkal és akadályokkal a nyár utolsó hava, de te nem futamodhatsz meg, ugyanis nem marad jutalom nélkül, ha bátran szembenézel a kihívásokkal.

Nyilas: A Főpapnő, a Kiegyenlítődés és a Szerencsekerék Tarot lapokat kaptad augusztusra, ezért Nyilas jegyed alapján az a legfontosabb, hogy bízz a megérzéseidben, mert azok fogják elárulni, hogy melyik útra kell lépned!

Ha szeretnéd a helyes irányba terelni az életedet a nyár utolsó havában, akkor nem szabad csak a tények és a logika alapján döntened, ugyanis bátran követned kell a belső hangod tanácsait is! Ha cselekszel, akkor minden esetben légy megfontolt, mert most semmibe sem szabad hirtelen felindulásból beleugranod!

Légy türelmes akkor is, ha üzletet kötsz, vállalkozást indítasz, új párt keresel, vagy már kapcsolatban élsz! A neked osztott Tarot lapok szerint az lesz legjobb, ha csak sodródsz az árral, mert minden akkor fog bekövetkezni, amikor annak eljött az ideje! Augusztusban jó esélyed van arra, hogy megalapozd a jövődet, méghozzá az életed minden területén.

Bak: A csillagjegyed alapján az augusztusra kapott Tarot lapok az Akasztott ember, az Igazság és a Szerencsekerék. Ezek alapján arra számíthatsz, hogy a problémás (például jogi) ügyeid, rád nézve kedvező fordulatot vesznek.

Ugyanakkor úgy érezheted, hogy vannak bizonyos dolgaid, amelyekkel nem haladsz. Ebben nem tévedsz, ugyanis egy kisebb akadályozó erő lesz rád hatással a szerelem vagy a karrier terén, ám ez jó okkal történik, ugyanis vannak dolgok, amiket először alaposan át kell gondolnod, hogy tényleg akarod-e őket, szükséged van-e rájuk, mert csak így kerülheted el azt, hogy rossz útra lépj.

Ha meghozod ezeket a döntéseket a nyár utolsó havában, akkor később látni fogod, hogy ezek egy sorsfordító változás előjelei voltak. Ez a változás hamarosan kezdetét veszi az életedben.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként a Főpapnő, az Akasztott ember és a Szerencsekerék Tarot lapokat kaptad augusztusra, aminek időszakában sorsszerű eseményekben lesz részed. Több dolog is meg fog változni az életedben, de csak akkor, ha nem próbálsz ellenállni!

A csillagjegyed alapján neked osztott Tarot lapok azt is üzenik neked, hogy jól fogsz járni, ha hallgatsz a megérzéseidre, és azt teszed, amit azok súgnak. Ha hajlandó leszel együttműködni a sorssal, akkor végre felpörögnek az események körülötted, mozgásba lendül az életed, és ráléphetsz a célodhoz vezető útra.

Ugyanakkor a pozitív változások mellett negatívak is bekövetkezhetnek augusztusban, aminek időszakában kizárólag rajtad múlik, hogy hogyan állsz hozzá a változáshoz, hiszen minden rosszban van valami jó, és fordítva.

Halak: Halak jegyed alapján a Bolond, az Uralkodó és a Mágus Tarot lapokat kaptad augusztusra, ezért arra kell a legjobban figyelned, hogy vedd észre és kövesd a jeleket, ugyanis azok segítségével követheted a sorsodat a nyár utolsó havában.

A Tarot lapok arra kérnek, hogy bízz a megérzéseidben, és legyen bátorságod megmutatni a világnak, hogy ki vagy valójában! Bátran támaszkodj a képességeidre és a tehetségedre, ugyanis most muszáj eltökéltnek és céltudatosnak lenned!

Ha képes leszel keményen dolgozni augusztusban, akkor el fogod érni a célodat, megvalósítod az álmodat, vagy a jelenlegi munkahelyeden sikerül egy sokkal befolyásosabb, jobban fizető pozícióba kerülnöd.

Erősebb lesz a kisugárzásod, aminek az emberek egyszerűen nem tudnak ellenállni, ezért szinte a tenyeredből fognak enni és mindenki téged akar majd meghódítani.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló