Ezek lehetnek a visszatérő párkapcsolati hibáid



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mit ronthatsz el rendszeresen.Kos: Nem pazarlod az idődet az unalmas kapcsolatra, könnyen szakítasz, de nem sokkal később meggondolod magad, és küzdeni akarsz a szerelmedért. Nem szeretsz a jövőről beszélgetni, mert megijeszt az, hogy végleg le kell kötnöd magad.

Bika: Veszekedés, vita után nem a megegyezésre törekszel, hanem kapkodva mondasz ítéletet. Még akkor is kapaszkodsz a kapcsolatba, amikor már mind a ketten belefáradtatok abba, hogy együtt vagytok. Túl sokat foglalkozol a kinézeteddel.

Ikrek: Megállás nélkül azon agyalsz, hogy a társad tökéletes-e, vagy tovább kellene keresned az Igazit? Gyerekként romantikus esküvőt tervezel, de felnőttként soha nem sikerül megtalálnod ennek a tökéletes időpontját.

Rák: Az egyedüllét jelenti számodra a legnagyobb stresszforrást, de aztán mégsem érzed jól magad, ha jársz valakivel. Rossz néven veszed, ha a párod nem nyílik meg előtted. Az ötödik hibád, hogy bebeszéled magadnak, hogy mindent megteszel a kedvesedért, aki ezt nem viszonozza.

Oroszlán: Mindent a kedveseddel akarsz csinálni, és nem veszed észre, hogy ezzel milyen sokat rombolsz a kapcsolaton. Dühödben olyasmit is a párod fejére olvasol, amit igazából nem is gondolsz úgy. Többet vállalsz, mint amennyit valójában elbírsz. Akkor is könnyen belenyugszol a dolgokba, ha azok fájnak.

Szűz: Olykor annyira elmerülsz önmagadban, hogy nem figyelsz a szerelmedre. Nincs bátorságod ahhoz, hogy szívvel-lélekkel beleadd magad a kapcsolatba, mert tartasz a visszautasítástól, a csalódástól.

Szívből utálod a megszokottságot, ezért menekülsz az unalomtól, pedig csak változtatnod kellene. Kiprovokálod a veszekedést. Idegesít, ha a párod túlságosan közeledik hozzád, nem tartja meg a kellő távolságot.

Mérleg: Túl sokat teszel meg a kedvesedért, miközben elfeledkezel a saját igényeidről. Elkényelmesedsz a hosszú ideje tartó kapcsolatokban. Elfojtod a problémáidat, mert kerülöd a vitákat.

Hajlamos vagy olyasmibe is belemenni, ami valójában nem igazán felel meg az elképzeléseidnek. Kifogásokat keresel arra, hogy miért nem működőképes a párkapcsolatod.

Skorpió: Nem tűröd el, hogy a kedvesed elhanyagoljon, ezért képes vagy kikövetelni a neked járó figyelmet. A szerelem témakörben rendkívül nehezen döntesz, emiatt gyakran beleragadsz egy kapcsolatba.

Azt hiszed, neked kell megmentened másokat. Folyton mások érdekeit nézed, és azzal nem foglalkozol, hogy neked mire van szükséged. A hazugságot jobb megoldásnak tartod annál, hogy az igazsággal sebezd meg a másikat.

Nyilas: Azt akarod, hogy a dolgok a vágyaidnak megfelelően alakuljanak, ez pedig meggátol abban, hogy észrevedd azt, hogy a párod nincs elájulva az ötleteidtől. A büszkeséged miatt nem hagyod ott a mérgező párkapcsolatodat.

A jövővel foglalkozol, amikor jársz valakivel, elképzeled a románc alakulását, de aztán nagyot csalódsz, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelted. Nem ismered a „nem” választ. Hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy belenyugodj, ha véget ért a párkapcsolatod.

Bak: Sokszor ítélkezel a párod fölött, azt is kimondod, amit nem kellett volna. Amikor a kedvesed alaposan felbosszant, akkor nem maradsz adós a bosszúval, amit nem kizárólag az új sérülésed miatt jár ki a párodnak, hanem az addig elszenvedett összesért.

Eltúlzott igényeid vannak a hálószobában. A birtoklási vágyadat a partnereid rosszul tűrhetnek. Nehéz veled kompromisszumra jutni.

Vízöntő: Úgy gondolod, a megcsalás belefér a párkapcsolatba. Hatalmas erővel, szenvedéllyel ugorsz bele a románcba, ám ugyanilyen gyorsasággal ábrándulsz ki. Messzire kerülöd a lelkizős beszélgetést, pláne akkor, ha rólad van szó. Nagyon nehezen bocsátasz meg, hosszú ideig pikkelsz a partneredre.

Halak: Pénzügyi biztonságot, kényelmes életet akarsz, ezért pedig elvárod, hogy a párod tegyen meg mindent. Amikor dühös vagy, akkor kegyetlenül viselkedsz a társaddal. Hajlamos vagy arra, hogy titkos szerelmi viszonyba keveredj.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló