Ilyen sorsfordító esemény vár rád augusztusban!Ha szeretnéd tudni, hogy milyen sorsfordító eseményben lesz részed augusztusban, akkor válassz egy lapot az alábbiak közül!1. lap: Ha az első lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló augusztusi jóslat szerint az a sorsfordító esemény vár rád augusztusban, hogy fordul a kocka a szerelmi életedben. Ez azt jelenti, hogy komoly változások állnak be a szerelmi életedben a nyár utolsó havában.

Az általad választott lap alapján lehet, hogy a párkapcsolatod megerősödik és a következő szintre lép, de arról is lehet szó, hogy szakítani fogtok a kedveseddel. Azt, hogy pontosan mi fog történni, a nem árulja el a neked szóló jóslat. Már csak azért sem, mert a szerelmi életed alakulása sokban függ a döntéseidtől és a szándékodtól.

2. lap: Ha a megérzésed azt diktálta, hogy válaszd a második lapot, akkor a neked szóló augusztusi jóslat szerint az a sorsfordító esemény vár rád augusztusban, hogy találkozol egy mesterrel. Itt ne egy diplomás személyre gondolj, hanem egy olyan emberre, aki életleckét adhat neked. Ez az illető lehet egy barát, kolléga, vagy egy tanár.

Az általad választott lap szerint ez e mester átadja neked a tudását, a tapasztalatait, ezáltal segítve a fejlődésedet a nyár utolsó havában. Legyen ő bárki, biztos, hogy már első pillantásra mély benyomást tesz rád, úgyhogy ne aggódj, biztos, hogy fel fogod ismerni, hogy ki az!

3. lap: Ha a belső hangodra hallgatva a harmadik lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint abban a sorsfordító eseményben lesz részed augusztusban, hogy szakmát váltasz. A nyár utolsó havában egyik hétről a másikra úgy döntesz, hogy szakmát váltasz.

Az általad választott lap alapján ez igazi sorsfordulat lehet, így például megtörténhet, hogy most könyvelőként dolgozoly, de hirtelen úgy döntesz, hogy cukrászként folytatod a karriered, vagy humán területen keresel munkát. Amennyiben már egy ideje gondolkodsz azon, hogy meg kellene tenned ezt a lépést, vagy ideje lenne átültetned a valóságba az álmodat, akkor megteheted a nyár hátralevő részében.

4. lap: Ha az összes lap közül a negyedikhez tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor az augusztusban rád váró sorsfordulat az lesz, hogy új életet kezdesz. Ugyanakkor ez a sorsfordulat nem úgy következhet be, hogy gondolsz egyet, és megteszed, hanem valami történni fog.

Az általad választott lap alapján az nem derül ki, hogy mi lesz ez a titkos fordulat, de az biztos, hogy annak következtében változhat meg a véleményed, a gondolkodásmódod, az élethez való eddigi hozzáállásod és úgy határozhatsz, hogy magad mögött hagyod a múltat, esetleg bizonyos embereket is, hogy új fejezetet nyiss, egy szebb és jobb élet reményében.

5. lap: Ha úgy érezted, hogy az ötödik lapot kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint abban a sorsfordító eseményben lesz részed augusztusban, hogy kihúznak a csávából. Legyen bármi a problémád, nehézséged, ne aggódj miatta, mert a nyár hátralevő részében meg fog oldódni a dolog, mert már úton van a segítség.

Az általad választott lap szerint legyen az egészségügyi, anyagi vagy más jellegű probléma, komoly javulást fogsz tapasztalni azzal kapcsolatban. Addig is légy kitartó, tégy meg minden tőled telhetőt az ügyben, mert az égiek, vagy egy konkrét személy a környezetedből, támogatni fog!

6. lap: Ha az utolsó lapra esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint az a sorsfordító esemény vár rád augusztusban, hogy összejössz az egyik volt pároddal. Lehet, hogy most azt mondod, hogy ilyesmiről szó sem lehet, de az általad választott lap alapján igenis nagy a valószínűsége annak, hogy a nyár utolsó havában összejössz a volt pároddal, úgyhogy ne legyints erre a jóslatra!

Ha viszont erre vágysz, akkor boldoggá tehet, hogy minden esélyed megvan arra, hogy találkozz és újra összejöjj az exeddel a nyár hátralevő részében. Talán új erőre kapnak a régi érzelmeitek, ezért úgy határoztok, hogy még egyszer megpróbáljátok, ami nem feltétlenül rossz döntés.

(Forrás: noiportal.hu)Ajánló

Ajánló