A Cigánykártya őszi jóslata a csillagjegyeknek (2. rész)Ezt üzeni neked a kártya a következő három hónapra!Mérleg: A Szerencsétlenség, az Ellenség és a Hamisság lapokat kaptad 2023 őszére. A csillagjegyed alapján neked osztott lapok szerint új ellenséget szerzel az évszakban, vagy kiderül valakiről, hogy valójában eddig ellened áskálódott, hazudott neked és átvert.

Az őszi hónapokban muszáj rájönnöd, hogy bizonyos tekintetben rossz úton jársz. Bár joggal érezheted úgy, hogy minden ellened van, semmi sem alakul jól, és kicsit káosz uralkodik körülötted, kétségbe mégse ess, mert a problémás ősz után egy sokkal jobb időszak köszönt majd rád!

Skorpió: A Bosszúság, a Hamisság és a Szívkirálynő lapokat kaptad 2023 őszére. A csillagjegyed alapján kapott lapok szerint sok bosszúságra számíthatsz az évszakban, aminek időszakában úgy érezheted, hogy mindenki, emberek és égiek egyaránt, keresztbe akarnak tenni neked.

A dolgaid nem úgy alakulnak, ahogyan remélted, sőt, lehet, hogy rájössz, hogy eddig teljesen rossz úton jártál. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy kiderül, valaki átvert. Mindemellett a Cigánykártya lapjai azt üzenik neked, hogy 2023 őszén muszáj megszabadulnod azoktól a dolgoktól és emberektől, akik csak hátráltatnak. A jó hír az, hogy képes leszel megoldani a problémáidat. Ha párt keresel, akkor társra lelhetsz az évszakban.

Nyilas: Az Ajándék, a Szívkirály és az Utazás lapokat kaptad 2023 őszére. A három lap alapján ajándékot jövendöl neked a Cigánykártya az évszakra. Ez nem biztos, hogy tárgyi ajándék lesz, mert lehet szó egy gesztusról is, amit ajándékként fogsz értékelni az őszi hónapokban.

Emellett a kártya azt is üzeni, hogy a vágyaid meg fognak valósulni az évszakban. Ha kapcsolatban élsz, akkor a Szívkirály lap jelentése az, hogy a párodtól kaphatsz egy ajándékot. Ha párt keresel, akkor maga a Szívkirály lesz az ajándék, vagyis új szerelemre számíthatsz 2023 őszén. Ugyanakkor egy utazás is okozhat váratlan meglepetést. Bárhogy is lesz, az biztos, hogy kalandokban teli évszak lesz számodra 2023 ősze.

Bak: A Bosszúság, a Szerencse és a Vágy lapokat kaptad 2023 őszére. A Cigánykártya jóslata szerint melléd áll a szerencse, aminek köszönhetően megvalósíthatod a vágyaidat, terveidet, álmaidat az őszi hónapokban.

Úgy érezheted az évszakban, hogy szinte minden és mindenki összefog, hogy sikerben és örömben gazdag időszakot élhess meg. Ebbe beletartozik a boldogsággal teli párkapcsolat is, amiben úgy érezheted, hogy a párod mindent megtesz, hogy kielégítse a vágyaidat.

A Bosszúság lap azonban azt üzeni, hogy a sok jó között lesz, ami gondot okoz 2023 őszén, aminek időszakában ne hagyd, hogy valami, vagy valaki keresztbe tegyen neked!

Vízöntő: A Betegség, a Váratlan öröm és a Szívkirály lapokat kaptad 2023 őszére. A csillagjegyed alapján kapott lapok közül az első, a Betegség, ne ijesszen meg, hiszen ősszel könnyű összeszedni egy kisebb náthát, ami néhány napos kellemetlenséget okoz, tehát nem kell nagy bajra gondolnod!

Ugyanakkor érzelmi panaszokra, lelki terhekre is utalhat a Cigánykártya neked szóló három lapja. Ha kapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy pont a Szívkirállyal, tehát a pároddal lesznek kapcsolati problémáid. Szerencsére jó dolog is fog történni veled 2023 őszén, hiszen váratlan öröm ér, ami jelenthet egy nagyszerű lehetőséget, nyereményt, sikert vagy nem várt segítséget is.

Halak: A Gyermek, a Szerelem és a Házasság lapokat kaptad 2023 őszére. A neked osztott lapok nagyon sok meglepetésre számíthatsz az évszakban. Ezek egyike lehet az, hogy gyereked lesz, vagy egy hozzád közelálló személy jelenti be, hogy szülői örömök elé néz.

Ha nem élsz házasságban, akkor esküvőről lehet szó, vagy legalábbis eljegyzésre, összeköltözésre is sor kerülhet az őszi hónapokban. A Cigánykártya neked osztott lapjai szerint biztos, hogy erős, stabil és kitartó kapcsolatot remélhetsz az ősztől. Az évszakban nem fogsz hiányt szenvedni a szerelemből és a boldogságból. Ha párt keresel, akkor hamarosan megtalálod az igazit.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló