Ilyen a neked való reggeli rutin a csillagjegyed alapján!Neked mit tanácsol a horoszkóp?Kos: Számodra az energiadús, de megfontolt reggeli rutin a legideálisabb. Keress olyan tevékenységet, ami felpörget! Sokan a reggeli edzést szeretik, de a szex is jó választás lehet a számodra.

Bika: Számodra a legjobb reggeli rutin lassú, könnyű és lágy. Mivel Bikaként akkor érzed magad a legjobban, ha úgy lépsz ki az ajtón, hogy tudod, hogy jól nézel ki, ezért esetedben fontos, hogy ne kapkodd el ezt a folyamatot.

Ikrek: Számodra a reggel a legjobb alkalom arra, hogy beszélgess kicsit a családdal és a barátaiddal telefonon, vagy akár online. Szintén ez a napszak ideális számodra a testmozgáshoz is, de csak akkor, ha közösségben végzed. Téged biztos, hogy feldobna egy reggeli futóklub vagy csoportos pilates óra.

Rák: A számodra a legideálisabb rutin csupa gondoskodás, amiből az öngondoskodás se maradjon ki. A napot kezdd egy hosszú zuhanyozással vagy fürdéssel, és csak ezután foglalkozz a környezeteddel! Ezt követően készíts reggelit a családnak, vigyél kávét a párodnak, vagy segítsd kedved szerint a szeretteid indulását.

Oroszlán: Számodra a legideálisabb reggeli rutin csendes és fegyelmezett, mert téged a legapróbb, váratlan zökkenők is kibillenthetnek. Ha például valakivel közös a fürdőszobád, akkor osszátok be, hogy mikor ki van ott, nehogy azon idegesítsd magad, hogy már a fogadat kellene mosnod, de a másik még csak most mos hajat.

Szűz: Számodra a legideálisabb reggeli rutin célorientált. Még az ágyból felkelés előtt gondold át, hogy mi vár rád aznap, majd ennek megfelelően végezd el a rutint. A zuhanyról se feledkezz meg, mert annál jobban semmi sem élénkít fel téged!

Mérleg: Szeretsz időt áldozni a ruhák összeállítására, a hajadra és a sminkedre, ezért valószínűleg nem nyomsz rá a szundi gombra, ha megszólal a reggeli ébresztő. Emellett sok energiát fordítasz a kapcsolataidra, emiatt ahhoz, hogy jól induljon a napod, szükséged van arra, hogy tégy egy kedves gesztust a szeretteid felé. Ebből te is energiát nyersz.

Skorpió: Számodra a legideálisabb reggeli rutin az, ha fejleszted a testedet és a lelkedet is. Emellett adj teret az egyedüllétnek! Például sportolj egyedül, majd reggelizz meg és olvasd el a legfrissebb híreket. Ha így teszel, akkor biztos, hogy testileg és szellemileg is felkészülsz a napra, ami remekül fog indulni.

Nyilas: Kötelességtudó vagy, így akár hajnali négykor is felkelsz, ha arról van szó, hogy késznek kell lennie a kijelölt munkának. Számodra a legideálisabb reggeli rutin céltudatos, azaz korán kelés, testmozgás, majd a munka, és minden olyan tevékenység, ami által fejlődhetsz.

Bak: Minden nap ugyanakkor kelsz fel, és a reggeli készülődésed részletei is meghatározott sorrendben követik egymást, amin soha nem változtatsz. Számodra a legideálisabb rutin rendezett, egy kis házimunkával, ugyanis szereted letudni a ház körüli teendőket indulás előtt.

Vízöntő: Valószínű, hogy általában nincs két egyforma reggeled. Azt viszont mindig szereted tudni, hogy mi zajlik a világban, ezért hajlamos vagy már a reggel első percében elmélyedni a hírekben és az információkban. Számodra a legideálisabb reggeli rutin olyan, amiben improvizálhatsz.

Ha szeretnéd, hogy jól induljon a napod, akkor legyen lehetőséged arra, hogy kedved szerint indulhass. Ha éppen sportolni támad kedved, akkor menj, ha inkább lustálkodnál és ezt a munkaidőd engedi, akkor pihenj kicsit tovább!

Halak: Nem szereted, ha reggel nem hagynak békén, és ha már mindenképpen fel kell kelni, akkor legalább ne sürgessenek készülődés közben. Ebből következik, hogy számodra a legideálisabb reggeli rutin kényelmes és nyugodt.

Ha erre van időd, akkor kávézz és reggelizz az ágyban, miközben olvasgass egy kicsit, hogy a saját, nyugodt tempódban ébredhess fel. Ha ezzel végeztél, akkor következhet egy hosszú zuhany, és készülj fel az előtted álló napra. Mivel idő kell ahhoz, hogy elkészülj, ezért muszáj kicsit korábban kelned, hogy mindenre legyen időd.

(Forrás: noklapja.hu)

Ajánló

Ajánló