Tudd meg, hogy mi nyilvánul meg a személyiségedben!Ha választasz egy képet az alábbiak közül, akkor megkapod a portugál pszichoanalitikus csoport neked szóló elemzését.1. kép: A portugál pszichoanalitikus csoport szerint szeretnél eredményeket felmutatni azoknak, akiket szeretsz, csodálsz, és állandóan meg akarsz felelni az elvárásaiknak. Emellett rendszeresen kérsz isteni védelmet, segítséget, ezért számodra az lenne a legjobb, ha egy angyal mindig veled lenne és vigyázna rád.

A portugál pszichoanalitikus csoport arra hívja fel a figyelmedet, hogy ne feledd, a megoldás mindig benned van, a problémákat pedig se Isten, se az angyalok nem oldják meg helyetted, hisz legfeljebb irányt mutathatnak!

2. kép: A portugál pszichoanalitikus csoport szerint jellemző rád, hogy nagyon vágysz a magányra, az elszigeteltségre, hogy egyedül maradhass a gondolataiddal, ám ilyenkor rád tör a melankólia. Arra vágysz, hogy könnyebben le tudd győzni a nehézségeket, viszont alig van benned remény.

Vágysz a szabadságra, az egészségre, a vitalitásra, ám tudd, hogy ezt nem elég ölbe tett kézzel várni, hanem tenni is kell érte! A portugál pszichoanalitikus csoport arra hívja fel a figyelmedet, hogy ezeket legbelül találod meg, úgyhogy ne várj külső megoldást!

Miután sikerül helyretenned magadban azt, amit a belső éned kíván, akkor a külvilág is megnyílik előtted, a siker pedig garantált lesz.

3. kép: A portugál pszichoanalitikus csoport szerint az álmok, a képzelet, a romantika és a belső varázs nyilvánul meg a személyiségedben. Imádod a hold és a csillagok látványát, a tücskök ciripelését, ami mind a éjszakával kapcsolatos.

Előfordul, hogy magányra vágysz, de máskor a mesébe illő szerelemről fantáziálsz. Valószínű, hogy már sok csalódásban volt részed az életben, de tudd, hogy ez is hozzátartozik a fejlődéshez. Legbelül vágysz az örömre, a vitalitásra, a jólétre és a sikerre, amihez a legjobb eszközöd a kreativitás.

4. kép: Ha portugál pszichoanalitikus csoport szerint jellemző rád, hogy szereted a jólétet, a luxust, és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Állandóan arra vágysz, hogy feljuss a csúcsra, született társas lény vagy, ezért muszáj, hogy barátok vegyenek körbe.

A portugál pszichoanalitikus csoport szerint ösztönzően hatnak rád az elért eredményeid, az álmok és a fantáziák. Jellemzően nagyban gondolkodsz, a képzeletedben mesés világ él, amolyan örök álmodozó vagy, és soha nem veszted el a reményt, hiszen mindig hiszel a hódításban és a győzelemben.

5. kép: A portugál pszichoanalitikus csoport szerint elmondható rólad, hogy erősen vonzódsz a rejtélyekhez, a spiritualitáshoz, ami által biztosított a fejlődésed, a megújulásod és a beteljesülésed.

Egy kis városlátogatás, vásárolgatás, grillparti a barátokkal egy jó film mind olyasmi, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán boldognak érezd magad.

6. kép: A portugál pszichoanalitikus csoport szerint olyan ember vagy, aki mindig meg akarja érteni, hogy mi miért történik, és valószínűleg egy kétségekkel és fantáziálással teli időszakon vagy túl.

Romantikus, érzékeny és gyengéd teremtés vagy, viszont elég leleményes vagy ahhoz, hogy átvészeld az igazán nehéz időszakokat is. Rólad az is elmondható, hogy tiszteled a nőiességet, az ártatlanságot és az álmokat. Benned megmutatkozik a szépség, a lágyság, a tisztaság és a finomság.

7. kép: A portugál pszichoanalitikus csoport szerint elmondható rólad, hogy mindig a szabadságot, a pénzügyi függetlenséget keresed, és szeretsz egyedül, mindenkitől távol dolgozni. Ugyanakkor kedvedre való a jó társaság, és boldogan ápolod a baráti kapcsolataidat.

8. kép: A portugál pszichoanalitikus csoport, hogy szereted a kalandokat, a kockázatos helyzeteket, de ezekbe csak azzal mész bele, akiben teljesen megbízol. Állandóan szeretnél megvédeni másokat, viszont neked is szükséged van védelmezésre. Ugyanakkor ez a túlzott teljesítmény orientáltság néha háborúhoz, veszélyhez és erőszakhoz vezethet. Habár nagyon tüzes vagy, belül mégis igazán jó szívű vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló