Tudd meg, hogy milyen hihetetlen dologban lehet részed 2023 végéig!Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Arra számíthatsz 2023 végéig, hogy elképesztő módon megoldódnak a gondjaid, problémáid. Nem kizárt, hogy jelenleg anyagi problémákkal, fizikai vagy párkapcsolati nehézségekkel küszködsz.

Esetleg teljesen menthetetlennek érzed a helyzetedet, és nem hiszel abban, hogy bármi változni fog még az idén, pedig fog, mert ha hiszed, ha nem, de csoda fog történni, aminek eredményeként, a problémáid megoldódnak!

Ez történhet úgy, hogy felkínálnak neked egy olyan lehetőséget, amivel élve, megoldhatod a gondjaidat, de azt sem lehet kizárni, hogy egy bizonyos személy oldja meg helyetted a problémáidat.

2. lap: A neked szóló jóslat szerint elképesztő módon megfogan egy új lélek 2023 végéig. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy kapcsolatban élsz és a pároddal gyereket terveztek, de még nem jött össze, akkor ne adjátok fel!

Az is fontos, hogy ne görcsöljetek rá! Továbbra is tegyétek, amit az orvos tanácsolt, gondolkodjatok pozitívan, szeretkezzetek, a többit pedig bízzátok a sorsra! Az általad választott laphoz tartozó jóslat azt is üzeni, hogy ne szomorkodj, mert csodával határos módon fog összejönni a gyerek, még akkor is, ha erre egy kicsit várnod kell!

3. lap: A neked szóló jóslat szerint elképesztő körülmények között megmenekülsz 2023 végéig. Az általad választott lap szerint valamilyen kellemetlenség érhet, ami lehet például anyagi probléma, veszélybe kerülhet valami, ami számodra fontos, vagy talán te magad kerülsz veszélybe, de amikor már a legrosszabbra számítanál, akkor történni fog egy csoda és megmenekülsz!

A neked szóló jóslat alapján hihetetlen körülmények között megúszol egy balesetet, csődöt vagy más kellemetlenséget. Nem kizárt, hogy valaki az utolsó pillanatban ment ki a bajból. Arról is lehet szó, hogy váratlanul megváltozik egy döntés, amit már biztosként könyveltél el. Történjék bármi, az biztos, hogy a lapod szerint maga lesz a csoda, ahogy megmenekülsz.

4. lap: A neked szóló jóslat szerint hihetetlen körülmények között találkozol az új szerelmeddel 2023 végéig. Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor az év utolsó hónapjaiban szerencséd lehet, ezért a neked szóló jóslat arra biztat, hogy továbbra se mondj le a szerelemről!

Még az idén sorsszerű találkozásban lesz részed a megfelelő helyen és időben. Már ott és akkor érezni fogod, hogy valami különleges kapcsolat van kettőtök között. Ez a találkozás maga lesz a csoda, az ismerkedés közben pedig pillanatok alatt ki fog derülni, hogy milyen út vezettet titeket egymáshoz.

Annak érdekében, hogy a jóslat tényleg megvalósuljon, a lapod azt üzeni, hogy ne ülj otthon, ne hagyj fel a párkeresést, mert 2023-ban vár rád életed szerelme!

5. lap: Hihetetlen módon megjön a hited 2023 végéig. Lehet, hogy erre azért van szükséged, mert korábban történt valami, ami miatt elvesztetted az önmagadba vagy a másokba vetett hitedet. Az általad választott lap szerint talán a régi tapasztalataid miatt most nem tudsz hinni a szerelemben, az emberekben, önmagadban, esetleg az égiekben sem, és esetleg úgy gondolod, hogy ez már soha nem fog megváltozni, de ebben tévedsz, mert még 2023-ban megérkezhet a változás.

A neked szóló jóslat szerint olyan esemény következhet be még idén, amelynek köszönhetően megváltozol és megtalálod a hited. Ha nyitott szemmel és füllel jársz, akkor hihetetlen, sorsfordító élményben lesz részed 2023 hátralévő hónapjaiban.

6. lap: A neked szóló jóslat szerint hihetetlen gyógyulás vár rád 2023 végéig. Ha jelenleg valamilyen fizikai vagy lelki betegségben szenvedsz, akkor hamarosan fellélegezhetsz, mert az esztendő hátralévő hónapjaiban komoly javulásra, de akár teljes gyógyulásra is sor kerülhet!

Hamarosan sokkal jobban fogod érezni magad, de addig is arra kér az általad választott laphoz tartozó jóslat, hogy légy türelmes, tartsd be az orvos utasításait, vagyis mindenképpen tedd meg a gyógyulásodhoz nélkülözhetetlen lépéseket!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló