Tudd meg, hogy mi miatt érzékenyülhetsz el augusztusban!Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Megható szavak csalhatnak könnyeket a szemedbe augusztusban. Lehet, hogy a párod önti szavakba, hogy mit érez irántad, esetleg megdicsérnek a szüleid, vagy elismerik a munkádat, a képességeidet, de akár a barátaid is elmondhatják, hogy miért szeretnek, milyen pozitív tulajdonságaid vannak, vagy akár ez az összes verzió megtörténhet.

Ami az általad választott lap szerint biztos, hogy valaki olyan megható szavakat intéz hozzád, hogy attól könnyek szöknek a szemedbe, ráadásul ez nemcsak hatalmas örömöt fog okoz, hanem még az önbecsülésednek is jót fog tenni.

2. lap: A neked szóló jóslat szerint azért hullajthatsz könnyeket augusztusban, mert rossz hírt kapsz. Itt ne gondolj azonnal a legrosszabbra, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy a rossz hír az lesz, hogy valakit elveszítesz!

Viszont ugyanilyen rossz hír lehet az, hogy például elveszted a munkádat, esetleg egy szeretted, vagy valaki a környezetedben, bajba kerül a nyár utolsó havában. Érintsen ez a rossz hír közvetlenül, vagy közvetetten, olyannyira elszomorodhatsz tőle, hogy elsírod magad.

Az általad választott lap szerint legyen bármennyire rossz a hír, te akkor is törekedj arra, hogy meglásd benne a pozitívumot, és ne feledd, a rossz után mindig valami jónak kell jönnie!

3. lap: Ha a megérzésedre hallgatva a harmadik lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint az csalhat könnyeket a szemedbe augusztusban, hogy valaki csúnyán megbánt a szavaival vagy a tetteivel.

Az egyáltalán nem biztos, hogy ez a személy szándékosan bánt meg, ám ettől még ugyanolyan rosszul fog esni neked, ami teljesen érthető. Még mielőtt tejesen összetörnél, és úgy döntenél, hogy az adott személy visszavonhatatlanul elásta magát előtted, inkább próbáld beleképzelni magad az ő helyzetébe, hogy vajon mi oka lehetett arra, amit tett, amit mondott, majd ennek alapján hozz döntést a kapcsolatotokról és a jövőtökről!

4. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a negyedik lapot választod, akkor a neked szóló jóslat szerint a szerelmi életedben történik valami, ami könnyek csalhat a szemedbe augusztusban. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy kapcsolatban élsz, és ez még nem történt meg, akkor lehet, hogy az eljegyzés lesz az a rendkívüli fordulat, ami örömkönnyeket csal a szemedbe, de lehet szó bármi másról, amivel a párod tudatja veled, hogy szeret és fontos vagy neki.

Egy szerelemmel kapcsolatos szó vagy tett, esetleg esemény is tehet olyan boldoggá, hogy attól sírva fakadsz a nyár utolsó havában.

5. lap: Ha úgy érezted, hogy az ötödik laphoz tartozó jóslat szól neked, akkor azért fogsz könnyeket hullajtani augusztusban, mert el kell búcsúznod valakitől. Ne aggódj, mert ez egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, hogy valaki meghal!

Könnyen lehet, hogy arról lesz szó, hogy valaki kilép az életedből, megszakad a kapcsolatotok, a barátságotok, de az is lehet, hogy csak a személyes találkozások érnek véget, mert például külföldre költözik az illető.

Ami a neked szóló augusztusi jóslat szerint biztos az, hogy a fájdalom könnyeit hullajthatod a helyzet miatt a nyár utolsó havában. Ebben a helyzetben vigaszt nyújthat, ha arra gondolsz, hogy neked, és/vagy az adott személynek így lesz a legjobb. Törekedj arra, hogy meglásd a helyzet pozitív oldalát!

6. lap: Amennyiben az utolsó lapra esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint egy jó hír miatt hullajthatod a könnyeidet augusztusban. Ez a hír szólhat például arról, hogy megkapod a vágyott munkát, de az is lehet, hogy az egyik szeretteddel történik valami fantasztikus dolog, ami téged is boldoggá tesz.

Az is lehet, hogy valaki meggyógyul, megházasodik, gyereket vállal, vagy te menekülsz meg egy kilátástalannak tűnő helyzetből a nyár utolsó havában, és ezért fakadsz örömkönnyekre. Augusztusban történjék bármi, az biztos, hogy akkora örömöt fog okozni neked, hogy attól könnyek szöknek a szemedbe.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló