Így javíthatsz a hangulatodon a csillagjegyed alapján!Neked mit tanácsol a horoszkóp?Kos: Kreatív és szenvedélyes lélekként imádsz utazni, elmélkedni, ezer dolgot csinálni, de könnyen kialszik a belső tüzed, ha rossz a hangulatod. Ezen azzal segíthetsz a leggyorsabban, ha kicsit elmenekülsz a világ elől.

Bika: Neked könnyű örömet szerezni, ha rossz a hangulatod. Szereted a szép és új dolgokat. Az otthonodat is szereted gyönyörűvé varázsolni, tehát csinálj valamit a ház körül, ha hangulatjavításra szorulsz! Egy új kütyü is boldoggá tehet, ha belefér a költségvetésedbe.

Ikrek: Amikor nem találod a helyed, akkor egy izgalmas rejtély, titok jobb kedvre deríthet. Ennek érdekében elég, ha beszélgetésbe merülsz az egyik szeretteddel, vagy felderítő munkában kezdesz.

Rák: Gyakran elbújsz a barlangodba, ha rossz a kedved, ami esetedben elég gyakran előfordul. Legközelebb próbálj ki valami mást, például próbálj kreatívan segíteni magadon, elvégre te vagy az egyik legkreatívabb csillagjegy. Ha rossz a kedved, akkor alkoss, fess, táncolj, írj ki magadból mindent!

Oroszlán: Ritkán van szükséged a hangulatjavításra, de amikor mégis, akkor valami igazán komoly probléma történt. Ilyenkor valószínű, hogy el kellene vonulnod a világ elől. Kapcsold ki a telefonod, az internetet és pihenj!

Azzal is javíthatsz a hangulatodon, ha vásárolgatsz, mert általában gyakorlatias vagy a pénzügyekbe, emiatt jót tesz, ha kicsit költekezhetsz. Ha nem vagy jó passzba, akkor vonulj el, kényeztesd egy kicsit magad!

Szűz: Akkor vagy a legboldogabb, ha van egy célod, amin dolgozhatsz. Produktív vagy, de az érzelmeidre nem tudsz úgy ráhangolódni, mint más csillagjegyek. Ha hangulatjavításra van szükséged, akkor jobb, ha egyedül vagy, főleg akkor, ha valaki felbosszantott.

Ha morcos vagy, akkor vonulj el az emberek elől és próbálj nem a problémán gondolkodni. Az egyik legjobb tulajdonságod az, hogy nem maradsz sokáig mérges, ugyanis erre nem érsz rá a rengeteg tennivalód mellett.

Mérleg: Ha úgy érzed, hogy sehol sem találod a helyed, akkor a hangulatodon sokat javíthat, ha felveszed a kapcsolatot a legkedvesebb ismerőseiddel. Küldj szöveges üzenetet, vagy hívd fel a legjobb barátodat. Semmitől sem éreznéd jobban magad, mint attól, ha órákig cseveghetsz a barátaiddal.

Skorpió: Nincs gyakran rossz hangulatod, de amikor igen, akkor kifejezetten fagyossá válik körülötted a levegő. Ez az állapot egyértelműen azt jelzi, hogy új irányra, fókuszpontra van szükséged.

Mivel akkor érzed magad hasznosnak, ha segíthetsz az embereknek, azért a hangulatodon sokat javíthat, ha önkéntesként teszel valamit az emberiségért. Ez lehet egy olyan egyszerű dolog, hogy rendet teszel a szekrényedben és a felesleges ruháidat a rászorulóknak adod.

Nyilas: Ha rossz napod van, akkor keress olyasmit, ami képes rabul ejteni valamelyik érzékszervedet. Esetleg vedd meg a kedvenc parfümöd, egy új ruhát, hallgasd felvételről a tenger morajlását. Ha vonzónak érzed magad, akkor a kedved is javul. Kényeztesd az érzékszervedet!

Bak: Ha idegessé tesz, hogy rossz napod van, akkor valami újdonságra van szükséged ahhoz, hogy kiereszd a gőzt, mert imádod izgalmas új dolgokat. Változtass kicsit a rutinon, mert az egészen apró dolgok is segíthetnek a hangulatod javulásában. Legyél kezdeményező és tervezz olyasmit, amit eddig nem próbáltál ki!

Vízöntő: Biztos, hogy valami komoly dolog történt, ha rossz napod van. Általában ez akkor fordul elő, ha valaki vagy valami a hűségedet tesztelte. A csillagjegyed szerint a hízelgés gyorsan megoldja a problémát, tehát keresd annak a társaságát, aki biztos javít a hangulatodon, esetleg csinálj valamit, amiben tényleg jó vagy, mert ez növelheti az önbizalmadat.

Halak: Általában akkor van rossz napod, ha nem kapsz elég gondoskodást, emiatt muszáj elmerülnöd önmagad kényeztetésében, például egy forró fürdővel, de az is segíthet, ha a szerelmeddel töltöd az estét a városban, vagy kipróbálsz egy új receptet, esetleg étterembe mész. Kényeztesd egy kicsit magad!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló