Így befolyásolja az előző életed a mostanit!Ha választasz egy képet, akkor megkapod a neked szóló elemzést.1. kép: Az előző életedben nagyra becsülted a művészeteket. Könnyen lehet, hogy olyannyira ismert voltál, hogy világszerte ismerték el az alkotásaidat, ugyanis képes voltál mindenben meglátni az egyedi részleteket is, és elképesztően gyönyörű munkákat készítettél.

Ezt a művészeti érzéket magaddal hoztad a jelenlegi életedbe is, ezért ha hajlandó leszel a felszínre hozni a benned szunnyadó múltbéli tehetséget, akkor ismét sikeres alkotóvá fogsz válni.

2. kép: Ha a második kép fogott meg, akkor a neked szóló elemzés szerint olyan ember voltál az előző életedben, aki útmutató szerepet töltött be mások életében, így például lehet, hogy tanárként adtad át a tudásodat a következő generációnak.

Az előző életben betöltött szereped nemcsak a tudásban mutatkozhat meg a jelenlegi életedben, hanem abban is, hogy az elköteleződés nagyon fontos a számodra. A jelenlegi életedben érdemes lenne olyan helyre menned, ahol arra van a legnagyobb szüksége az embereknek, hogy érdek nélküli tanítójuk légy. Mindemellett jellemző rád, hogy képes vagy elbűvölni másokat és arra tudod motiválni őket, hogy spontán fogadják meg az útmutatásodat.

3. kép: Ha a megérzésed azt súgta, hogy a harmadik képet kell választanod, akkor a neked szóló elemzés szerint az előző életedben jellemző volt rád, hogy eléggé megkülönböztetted magad másoktól, és talán prófétaként éltél akkoriban. Valószínű, hogy a bölcsességeddel és a lelkiismereteddel sokaknak segítettél rátalálni a helyes útra. Mivel erősen hittél a szeretet hatalmában, ezért soha senkitől nem fogadtál el előítéleteket.

A nagylelkűséged olyan erény volt, amit magaddal hoztál a jelenlegi életedbe is. Abban az esetben, ha szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni a múltból hozott bölcsességedből a mostani életedben, akkor meg kell tanulnod helyesen használni a hatodik érzékedet.

4. kép: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a negyedik képet választod, akkor a neked szóló elemzés szerint azzal foglalkoztál az előző életedben, hogy másokat készíts fel a jövőjükre. Könnyen lehet, hogy jövendőmondóként vagy varázslóként tevékenykedtél, mert a hatodik érzéked lehetővé tette, hogy a jövőbe nézz.

Az előző életedből magaddal hozott hatodik érzéked még erősebb lett a jelenlegi életedben, ugyanis most már egészen pontosan meg tudod határozni, hogy mikor fog bekövetkezni egy-egy esemény.

Ezzel kapcsolatban arra kell a leginkább odafigyelned, hogy élj ezzel a képességeddel, amit ossz meg másokkal is! Ha erre hajlandó leszel, akkor lehet, hogy lelki gyógyító válik majd belőled a jelenlegi életedben.

5. kép: Ha úgy érezted, hogy az összes kép közül az ötödikhez kell választanod, akkor a neked szóló elemzés szerint az előző életedben teljesen másként éltél, mint ahogyan most, ugyanis akkoriban képes voltál a világok közti közvetítő szerep betöltésére.

Az előző életedben a dolgod az volt, hogy az embereket különböző kategóriákba sorold be a viselkedésük alapján. Az, hogy az előző életedben kapcsolatban álltál az emberek szellemével, úgy jelenik meg a jelenlegi életedben, hogy képes vagy másokban olvasni, ami nagy segítségedre van abban, hogy minél egészségesebb kapcsolatot alakíts ki másokkal.

Ugyanakkor nagyon figyelned kell az előítéletekre, mert ha elkapkodva alakítasz ki véleményt másokról, akkor azzal azt kockáztatod, hogy elveszted a szoros kötelék kialakításának esélyét!

6. kép: Ha a belső hangodra hallgatva az utolsó képet választottad, akkor a neked szóló elemzés szerint sok mindenhez értettél az előző életedben. Az eszed elképesztően gyorsan vágott, úgy számoltál, ahogyan senki más nem tudott és képes voltál bármit kielemezni a legkisebb részletekig.

Mindez a jelenlegi életedben abban mutatkozik meg az általad választott lap szerint, hogy imádod a számokat és az elektronikus eszközöket. Ha hajlandó leszel hallgatni a belső hangodra, akkor egy teljesen új életstílust vehetsz fel a jövőben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló