Hogyan változtat meg az ősz? (1. rész)Milyen hatást gyakorol rád az évszak a csillagjegyed alapján?Kos – Sárga levél: Ősszel szeretsz a barlangodba húzódni, és ott kivárni, hogy minden jobbra forduljon. Az általános jó hangulatodból, életerődből és vidámságodból visszaveszel. Amíg jó az időjárás, addig gyorsan „utoljára” kiéled magad, aktívan élsz, szórakozol, ragyogsz, mert tisztában vagy azzal, hogy be fogsz zárkózni a házba, kerülve a világot, a társaságot, hogy onnan nézd utálkozva az elmúlást.

Bika – Toboz: A férfi és a teremtő erőt, a szerelmi szenvedélyt jelképezi a toboz, ami Mezopotámiában az életet és a termékenységet jelképezte. Bika jegyűként úgy tekintesz az őszre, hogy ez egy újabb időszak arra, hogy változtass valamit az életeden és önmagadon. Az igazat megvallva, te mindig azon munkálkodsz, hogy tökéletes légy, függetlenül az évszaktól.

Ikrek – Vörös levél: A csillagjegyed alapján nagyon szereted a természetet és a szépséget, emiatt pedig nem okoz gondot, hogy meglásd a szépet és a jót az őszben. Rád nem jellemző, hogy depresszióba esel, vagy borongani kezdesz az évszakban, ugyanis inkább dekorálsz és alkotsz.

Úgy gondolod, hogy az ősz az önkifejezés időszaka. Ilyenkor szeretsz több időt fordítani a művészi oldaladra, valamint nem feledkezel el a lelked karbantartásáról sem. Általában keresed a lehetőséget, hogy egyedül lehess, mert erre van szükséged az önkifejezés gyakorlásához.

Emellett a romantikát is meglátod az őszben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor szívesen sétálsz a kedveseddel a természetben, vagy beültök valahova egy forró italra. Ősszel minden komolyabb dolgot pihentetsz, mert most a csendes elmélyülés ideje jött el számodra.

Rák – Tök: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy ahogy általában mindenben, úgy az őszben is meglátod a szépet. Szeretsz dekorációt készíteni, az önkifejezésre törekszel, és a természettel hangolódsz az új időszakra. Rák jegyűként azért is kedveled ezt az évszakot, mert tele van misztikus, spirituális napokkal, amit nagyon kedvelsz.

Ősszel tartják a kelta ünnepet, a Samhaint, vagy ismertebb nevén a Halloweent, és természetesen a Halottak Napjáról sem feledkezel el. A tök egyébként is a varázslás, szellemek megidézésének eszköze a kínaiaknál. Rómában a butaság, az üresfejűség jelzője volt, de rengeteg más helyen a démonok, szellemek, jóslás, varázslás szimbóluma.

Ebben az évszakban egyfelől szeretsz alkotni, de másfelől komoly belső változásokon esel át, ugyanis, ahogy a természet egyes részei elhalnak, úgy te is kicsit meghalsz, hogy aztán újraéledj.

Oroszlán – Eső: Ősszel is vannak napsütéses, kellemes napok, de az esős időszak sokkal jellemzőbb az évszakra. Habár szereted a vizet, a hideg eső nem tartózik ebbe a kategóriába, úgyhogy behúzódsz a szobádba, hogy az ablakon keresztül nézd a zuhét.

Mivel nyáron születtél, ezért azt sem szereted, hogy egyre sötétebbek a napok. Emiatt hajlamos vagy magadba fordulni, és a szokottnál érzékenyebben reagálsz a környezeted és a világ változásaira. Gyakran semmihez, senkihez sincs kedved az évszakban.

Ősszel a tőled megszokott sziporkázás is elmarad. Nem is baj, ha ilyenkor több időt fordítasz önmagadra, és csak azt teszed, amihez kedvet érzel, mert ellenkező esetben megbetegítheti a lelkedet a borús időjárás. Fontos, hogy mindig legyen elég örömforrásod ahhoz, hogy átvészeld az őszt.

Szűz – Makk: Az antik időkben az ősi egyszerűség hordózója, a természet tápláló ajándéka volt, míg a kelták és a germánok a termékenység, a halhatatlanság jelképének tekintették a makkot. A csillagjegyed alapján nagy hatást gyakorol rád ősz.

Ebben az évszakban tudsz újjászületni, kibontakozni. Ebben az időszakban nem lehet panaszod az életerődre, a vidámságodra, hiszen igazán jól érzed magad a bőrödben. A rengeteg energiád jól fog jönni ahhoz, hogy megvalósítsd a vágyaidat, és elérd a céljaidat.

Az őszi hónapokban kell meghoznod a hosszú távra szóló elhatározásaidat, valamint el kell döntened, hogy hol és min akarsz változtatni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló