Kevésbé ismert tények Mila Kunisról



Ezeket a dolgokat talán még nem tudod a 40 éves színésznőről.1. Bár 200 részben szerepelt, mégis csak 1-2 teljes részt nézett meg egész életében Az azok a 70-es évek show-ból.

2. Mila Kunis egyszer így szólt: „Nekem elhihetitek, hogy a szőkék biztos, hogy nem szórakoznak jobban.”

3. Azért kezdett el kilencévesen hobbiból színészkedni, mert jó szórakozásnak tartotta és így lóghatott az iskolából. Azt nem gondolta, hogy ezzel fog foglalkozni később, mert nem tudta, hogy a színészet munka is lehet.

4. Mila Kunis nagyon szeret a World of Warcrafttal játszani.

5. 11 éves korában szerepelt a Walker, a texasi kopó egyik epizódjában. A sorozat főszereplője, Chuck Norris megtanította neki, hogy hogyan kell rendesen ütni.

6. A színésznő a „geriátriai vacsora” híve, vagyis 17:30 és 18:00 között vacsorázik, majd nem eszik már semmit.

7. 14 éves korában szerezte meg a fekete övet a taekwondóban, de más harcművészetekben is képzett.

8. Kunis állítása szerint az Óz, a hatalmas (2013) című filmje volt az első, amit gyerekek is láthattak.

9. Két gyermeke született Ashton Kutchertől. A lánya, Wyatt Isabelle 2014. október 1-jén, a fia, Dimitri Portwood 2016. november 30-án.

10. Kunis retteg a bogaraktól, ezért 2004 májusában, a Conan O'Brien talk show-jában való szereplése után szabályosan elrohant a színpadról, amikor megjelent a kanadai bogárspecialista, Georges Brossard az ízeltlábúival.

11. Kunis édesanyja, Elvira fizikatanár, az apja, Mark gépészmérnök volt. A bátyja, Michael biokémikusként dolgozik.

12. 2012-ben Esquire magazin, 2013-ban az FHM magazin választotta a világ legszexibb nőjének.

13. A színésznőt minden nap felvette az anyukája, Elvira az Azok a 70-es évek show forgatásai után, majd együtt dolgoztak a Rite Aidben (amerikai drogérialánc).

14. Kunis első csókja Ashton Kutcherrel volt az Azok a 70-es évek show egyik jelenetében. A színésznő nagyon ideges volt, ezért annak érdekében, hogy erősítse az önbizalmát, beparfümözte magát és hűvösen viselkedett a színésszel. Kutcher mindezt csak három évvel később tudta meg.

15. A színésznőt a Max Payne: Egyszemélyes háború (2008) című film forgatásán tanult meg bánni a fegyverekkel.

16. A férje, Ashton Kutcher sokszor elmegy Mila Kunis forgatásaira, ám ki van tiltva azoknak a jeleneteknek a forgatásáról, amelyekben a színésznőnek szexelnie kell.

17. 2006-ban Izraelben nyaralt Macaulay Culkinnal, amikor kitört a háború Izrael és a libanoni Hezbollah között. A pár elrepült az országból, egyenesen vissza az Egyesült Államokba. Az esetről később Kunis azt mondta, hogy egy pillanatig sem voltak veszélyben a rakétatűz miatt.

18. Amolyan „barátság extrákkal” módon kezdődött a kapcsolata a kilencvenes évek végén Ashton Kutcherrel, aki azóta már a férje.

19. Egy alkalommal Kunis kisegítette egy beteg barátját azzal, hogy helyette dolgozott egy műszakot a Natural Wondersben (egykori amerikai ajándékbolt). Ez abban az időszakban történt, amikor az Azok a 70-es évek show 3. évadát sugározták, ezért sokan felismerték Kunist, aki nagy forgalmat bonyolított aznap.

20. Az első színészi munkáját egy Barbie-reklámba kapta, de az végül soha nem került adásba.

21. Csak egy-egy karácsonyi ajándékot vesz minden gyerekének, ugyanis a nagyszüleik úgyis elkényeztetik őket.

22. A színésznő beszél oroszul, viszont nem ismeri a cirill betűket és olvasni sem tud a nyelven.

23. 14 éves korában jelentkezett az Azok a 70-es évek show című szitkomba. A színészeknek legalább 18 évesnek kellett lenniük, hogy megkapják az adott szerepet, ezért Kunis azt mondta, hogy a szülinapján 18 éves lesz, ám azt nem pontosította, hogy melyik szülinapja, így megkapta a szerepet.

24. A karrierjét a 40 éves szűz, a Felkoppintva és a Kész katasztrófa rendezőjének, Judd Apatow-nak köszönheti, ugyanis ő volt az, aki producerként kiszemelte Kunist a 2008-as Lepattintva című film főszerepére, ami sztárrá tette.

25. 2003-ban jött össze Macaulay Culkinnal, akivel 2011-ben szakítottak.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló