Milyen a programot kellene kipróbálnod 2023 őszén?Tudd meg, hogy neked mit tanácsol a horoszkóp!Kos: Valószínű, hogy már kész vagy az olyan őszi programokkal, mint a nyár nyomainak felszámolása, az őszi nagytakarítás és az őszi-téli ruhák szortírozása. Ha már végeztél minden otthoni tennivalóddal, akkor a horoszkóp szerint jól tennéd, ha olyan nemes feladatokkal töltenéd az évszakot, mint az önkéntesmunka, ami nagyon jó érzéssel tölthet el.

Bika: A horoszkóp azt tanácsolja, hogy vesd be a kreatív és játékos kedvedet az évszakban, gyűjts össze néhány izgalmas társasjátékot, majd hívd át a barátaidat, akikkel ugyanott folytathatjátok ősszel, ahol nyáron abbahagytátok!

Ikrek: Kelj útra, mivel a legtöbben már kiutazták magukat nyáron, úgyhogy nem lesznek olyan sokan a turistalátványosságoknál. Menj el egy számodra fontos helyre és élvezz ki úgy minden szépséget, hogy közben nem kell kerülgetned a tömeget!

Rák: Remek őszi program lenne számodra egy szépírás tanfolyam, ami azért lenne hasznodra, mert ezzel még szebbé tehetnéd a számodra fontos emlékek leírását, a fotóalbumokat vagy a szeretteidnek szánt ajándékokat.

Oroszlán: A horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy fedezz fel minél több beltéri sportot, így például a falmászást, ami illik hozzád, mert Oroszlán jegyűként szeretsz magasra törni.

Szűz: Díszítsd fel a lakásodat az őszre hangolódva, méghozzá saját készítésű dekorációval, ami biztos, hogy színesebbé fogja tenni az egyre szürkülő mindennapokat!

Mérleg: Mérleg jegyűként szükséged van a természet közelségére ahhoz, hogy igazán jól érezd magad. Mivel ennek az egyik legjobb módja a kertészkedés, ezért a horoszkóp ezt az őszi tevékenységet tanácsolja neked. Nem baj, ha hűvösebb van, esetleg nincs kerted, mert az is remek elfoglaltság lenne számodra, ha az ablakpárkányon neveled a növényeidet, de a madarakat is etetheted októbertől tavaszig.

Skorpió: Skorpió jegyűként az ősz sem veheti el a kalandvágyadat és a kíváncsiságodat, így a dolgod csak annyi, hogy rá kell jönnöd, hogy milyen örömöt adó tevékenységgel kösd le az energiáidat. A horoszkóp szerint remek őszi program lenne számodra a sütés, főzés, új receptek kipróbálása. Ha nem vagy elég ügyes a konyhában, akkor jó szórakozás lehet számodra egy főzőkurzus, majd meghívhatod a barátaidat vacsorára, hogy lenyűgözd őket a szakácstudományoddal.

Nyilas: Jellemző rád a rendszeretet és a rendszerezés, valamint az, hogy remek érzékkel választod ki az értékes dolgokat. Mindezért a horoszkóp azt az őszi programot ajánlja neked, hogy járj el bolhapiacokra, antikvár vásárokra, ahol igazi kincsekre bukkanhatsz.

Nyilas jegyűként teljesen biztos, hogy találni fogsz olyasmit, ami sokkal többet ér annál, mint amennyiért árulják, ráadásul az anyagi haszon mellett még remek élményekkel is gazdagodhatsz a kincsvadászat közben.

Bak: Mindegy, hogy merre jársz a világban, mindig az a célod, hogy rátalálj a legjobbra és a legszebbre, amit megörökíthetsz vagy magaddal is vihetsz. A horoszkóp szerint idén ősszel ne a telefonoddal készíts fényképeket, hanem fogj igazi fényképezőgépet és tanulj meg rendesen fotózni! Amellett, hogy ebben rengeteg örömöt lelhetsz, még a környezetedet is lenyűgözheted a tudásoddal.

Vízöntő: Semmi problémád azzal, hogy itt az ősz, ami inkább a bekuckózás időszaka, semmint a mozgalmas programoké. Rólad elmondható, hogy a meleg lakásban, a legnagyobb kényelemben is találsz kellemes elfoglaltságot, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy idén próbáld ki a naplóírást, méghozzá úgy, hogy előveszel egy füzetet, amibe kézzel írsz és fényképeket ragasztasz!

Halak: Tele vagy szenvedéllyel, ezért esetedben nagyon fontos, hogy találj olyan elfoglaltságot, amivel levezetheted az energiádat. Ez egyfelől azért lényeges, mert az energiáid valahogy biztos, hogy utat fognak törni maguknak, másfelől testi-lelki problémákat okozhat, ha elfojtod azokat. Próbálj ki valamilyen küzdősportot! Ha megteszed, akkor hamar rá fogsz jönni, hogy ezt a tevékenységet neked találták ki.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló