Erre kellene hangsúlyt fektetned 2023 őszén!A csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló tanácsot.Kos: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy hatalmas energiákkal vágsz neki az újabb időszakoknak, amivel a gond az, hogy már az elején túlságosan pörögsz, ami miatt gyorsan kifáradsz és elveszted a lelkesedésedet. 2023 őszén próbálj meg egyenletes tempót diktálni, és ne akarj rögtön kiugró teljesítményt nyújtani!

Bika: Azt tanácsolja neked a horoszkóp 2023 őszére, hogy lassíts egy kicsit, foglalkozz többet a főzéssel, főleg úgy, hogy odafigyelsz arra, hogy egészséges ételeket készítesz magadnak. Ebben segíthet egy főzőkurzus, de akár az is, ha a közösségi médiában keresel néhány inspiráló személyt, aki fenntartja az érdeklődésedet.

Ikrek: Ha a nyári hónapokban nem sikerült megvalósítanod a nagy életmódváltó tervedet és a felesleges kilóktól sem szabadultál meg, akkor ezt ne kudarcként fogd fel, ugyanis az csak negatív hatást gyakorolna az életed többi területére, hanem inkább tanulj belőle! Ikrekként foglalkozz azzal 2023 őszén, hogy megvizsgálod, hogy hol rontottad el a tervedet, majd készíts egy újat!

Rák: Amíg mások az otthonukban raknak rendet 2023 őszén, addig neked a barátai társaságodban kell nagytakarítást végezned. Könnyen lehet, hogy fájdalmasnak fogod érezni, hogy egyre több olyan embertől válsz meg, akit korábban fontosnak éreztél az életedben, de hidd el, hogy ezt nagyon jól teszed!

Oroszlán: A nyári szabadság, nyaralás és helyettesítés miatt nem volt időd arra, hogy folytasd a tavasszal megkezdett rendszerezést, de 2023 őszén ismét lesz időd arra, hogy az otthonod csinosításával foglalkozz. Ha rászánod a kellő időt és energiát, akkor hamarosan élvezheted a végeredményt.

Szűz: A nyári hónapokban érezted magad igazán elemedben, míg az átmeneti évszakok, így a tavasz és az ősz, a várakozásról szól számodra. Idén változtass ezen, és 2023 ősze inkább jelentse azt, hogy keresel egy olyan új hobbit, amihez nincs szükség jó időre, tópartra vagy homokos tengerpartra. Ez azért fontos, mert csak így tudod fenntartani a lelkesedésedet és az energiádat.

Mérleg: Ha azt tervezed, hogy új otthonba költözöl 2023 őszén, de ehhez nem sikerül megteremteni minden körülményt, akkor ne keseredj el, hanem töltsd azzal az évszakot, hogy mindent megtervezel a fal színétől kezdve a bútorokon át a dekorációig. Ha ezt most nem teszed meg, hanem csak halogatod, akkor még évek múlva sem lesz belőle semmi.

Skorpió: A pénzügyi gondolkodás terén kell új szintre lépned 2023 őszén. Ha ez sikerül, akkor többé nem azt fogod látni, hogy a kiadásaid egyre jobban nőnek, miközben a tartalékaid stagnálnak, mert arra fogsz törekedni, hogy csökkentsd a felesleges költekezést. Skorpió jegyed alapján te mindent lelkesen teszel, amivel egy idő után másokat is inspirálsz.

Nyilas: A mozgás, a kalandok és az aktív pihenés időszaka volt számodra a nyár, míg az ősz a megvalósításról és a kreatív munkáról fog szólni számodra. Mivel esetedben nagyon fontos, hogy megfelelő kereteket adj a céljaidnak, ezért ne hagyd ki a tervezés fázisát 2023 őszén!

Bak: A horoszkóp szerint próbálj minél több minőségi időt tölteni a pároddal 2023 őszén, mert ha ezt nem teszed meg, akkor a kedvesed úgy fogja érezni, hogy nincs közös jövőtök. Ha ezt közli veled, akkor az elsőre fenyegető és lehangoló lesz, viszont hatalmas erőt meríthetsz belőle ahhoz, hogy soha korábban nem tapasztalt magasságokba emeld a kapcsolatotokat.

Vízöntő: Az elmúlt időben sok olyan visszajelzést kaptál, ami egyáltalán nem tett jót az önbecsülésednek. Ahelyett, hogy ezek miatt összetörnél, inkább tanuld meg belőlük azt 2023 őszén, hogy többé ne akarj görcsösen megfelelni mindenkinek.

Halak: A pörgésről és a kibontakozásról szólt a nyarad, ezért 2023 őszén ideje, hogy élvezed a befektetett munkád eredményét. Nyugodtan dőlj hátra, pihenj, kapcsolódj ki, találkozz a barátaiddal, vegyél részt közös programokon a családoddal és élvezd ki, hogy bőven jut időd magadra az őszi hónapokban.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló