Neked mit üzen az Univerzum 2023 őszére?Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Az ember akkor érezheti magát a leginkább biztonságban, ha van családja, otthona és munkája, ám az Univerzum szerint te valamit hiányolsz ezek közül az évszakban, és valamiért nincs meg az egyensúly az életedben, ami stresszt okoz benned. Egy segítőre lesz szükséged az évszakban. Ez a személy támogatni fog abban, hogy rendbe tedd az életedet, vagy meghozza az ahhoz hiányzó elemet.

2. lap: Az Univerzum szeretné, ha 2023 őszén szembenéznél azzal ténnyel, hogy van néhány dolog az életedben, amit meg kell oldanod, meg kell gyógyítanod az évszakban. Ezek a dolgok sokkal több figyelmet és törődést igényelned tőled vagy másoktól, ugyanis kérdés, hogy te gyógyítasz, vagy neked van szükséged gyógyulásra az őszi hónapokban?

3. lap: Arra számíthatsz az Univerzumtól az évszakban, hogy szeretné, ha tudnád, hogy az otthon menedék, búvóhely, a biztonság és a melegség helye, ahol olyan kellemes dolgokat tehetsz, amiket csak otthon lehet. Ugyanakkor ne feledd, hogy az otthon nem kizárólag egy fizikai ponton létezik, hanem a szívedben is ott kell lennie, hogy bárhol otthon érezhesd magad a világban.

4. lap: Tele leszel szerelemmel, szeretettel és gazdag érzelemvilággal az évszakban, aminek a hónapjaiban az Univerzum szeretné, ha átadnád magad ezeknek az érzéseknek! 2023 őszén merj szárnyalni és őrült életet élni!

5. lap: Látható és láthatatlan energiákra számíthatsz az Univerzumtól az évszakban, aminek hónapjaiban jól látható lesz a szemeidben az aurád ragyogása. 2023 őszén a benned rejlő akarat, kreativitás és mozgás lesz a változás hajtóereje, éppen ezért ahelyett, hogy visszafogod a vágyaidat, inkább engedd szabadon szárnyalni azokat!

6. lap: Az Univerzum szeretné, ha az évszakban hálát adnál az olyan egyszerű ajándékokért, mint például a természet szépsége, vagy azért, hogy tudsz dolgozni, lélegezni, vannak barátaid, családod. Ha az őszi hónapokban úgy érzed, hogy lélekben elszegényedtél, akkor mindenképpen állj meg, és gondolkodj el azon, hogy mi mindenért lehetsz hálás az életben!

7. lap: Az Univerzum szeretné, ha az évszakban felébresztenéd a benned rejlő testi-lelki erőt és energiát. Annak érdekében, hogy ez az őszi hónapokban sikerüljön, segítségül hívhatod a környezet adta elemeket, így például az egészséges ételeket, vagy a természet kincseit.

8. lap: Arra szeretné felhívni a figyelmedet az Univerzum, hogy a helyzeted még nem érett meg az aratásra az évszakban, ezért muszáj még türelmesnek lenned, kicsit várnod, hogy bizonyos dolgokat meglépj, megtégy.

9. lap: Arra szeretne megtanítani az Univerzum az évszakban, hogy nincs az a világi siker vagy tárgy, ami képes lenne helyettesíteni azokat a lelki dolgokat, amelyeknek nem lehet parancsolni, amelyeket nem lehet birtokolni, amelyek felett nem lehet uralkodni vagy másoknak mutogatni. 2023 őszén szerezz meg mindent, amire szükséged van, viszont közben ne feledkezz el azokról a dolgokról, amelyeknek valódi értéke van az életben!

10. lap: Magányra számíthatsz az Univerzumtól az évszakban. Ne feledd, hogy a magányt nem kötelező rossz dologként felfogni! Ilyenkor jut időd arra, hogy a legnagyobb nyugalomban csak ücsörögj, meditálj, merengj, vagy azokkal a tevékenységekkel foglalkozz, amelyeket nagyon szeretsz.

11. lap: Az Univerzum szeretné, ha megtanulnád, hogy egy bölcs ember jól tudja, hogy ennél sokkal célravezetőbb valamit befejezni, vagy elengedni. Az évszakban cselekedj így, mert akkor sokkal jobban jársz, mint abban az esetben, ha túl sok labdát dobálsz a levegőben, mert azzal csak azt érnéd el, hogy egyszer csak leejted azokat, és nem a csodálat, hanem a nevetség tárgyává válsz.

12. lap: Arra szeretne emlékeztetni az Univerzum, hogy a célok eléréséhez a leghatalmasabb erőt az ima adja, ezért az évszakban mondj köszönetet valamelyik égi hatalmasságnak, majd kérd a segítségét ahhoz, hogy olyan életet élhess, amilyet a leginkább szeretnél!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló