Ez a kívánságod teljesülhet 2023 őszén!Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: A családalapítással kapcsolatos kívánságod válhat valóra 2023 őszén. Ha minden vágyad, hogy a pároddal összeházasodjatok, gyereketek szülessen, akkor valószínű, hogy az Univerzum teljesíti a kívánságod az őszi hónapokban. Éppen ezért jól teszed, ha nagy vonalakban felkészülsz erre, például azzal, hogy kiválasztod az esküvő dátumát, vagy gyerekneveket nézegetsz.

2. lap: A pénzzel kapcsolatos kívánságod teljesülhet 2023 őszén. Ha hosszabb-rövidebb ideje arra vágysz, hogy anyagilag gyarapodj, akkor talán nem szó szerint fog záporozni rád a pénz, és a gazdag rokonod sem lep meg néhány millióval az évszakban, viszont az lehetséges, hogy nyersz a szerencsejátékon, esetleg végre eladod a vidéki házadat, vagy sikeresen fektetsz be.

Emellett az sem kizárható, hogy örökölsz, vagy fizetésemelést kapsz a munkahelyeden, esetleg találsz egy új, jobban fizető munkát, ami esetén kevés erőfeszítés is elég ahhoz, hogy pénzzel gyarapodjon a bankszámlád.

Az Univerzum azon fog dolgozni 2023 őszén, hogy neked alig kelljen tenned valamit az extra bevételért, ami így tényleg ajándékként érkezhet hozzád, bár valószínű úgy vagy vele, hogy mindegy, hogy honnan jön a pénz az őszi hónapokban, csak jöjjön.

3. lap: Az egyik álmod válhat valóra 2023 őszén. Itt lehet szó gyerekkori álomról, például arról, hogy megveszed álmaid autóját, kiadod a könyved, vagy messzire költözöl. Ugyanakkor lehet, hogy egy ennél újabb álmod teljesül az évszakban. Legyen bármelyik, az biztos, hogy az Univerzum meg fogja valósítani egy régi vagy új álmodat az őszi hónapokban.

Talán már sejted is, hogy melyik álmodról van szó, de lehet, hogy fogalmad sincs, mert nem rémlik, hogy lett volna bármilyen nagy álmod, ám az általad választott lap szerint az Univerzum nem felejtette el, és már mozgásba is hozta a dolgokat, hogy valóssággá váljon a titkos álmod 2023 őszén.

4. lap: A költözéssel kapcsolatos kívánságod válhat valóra 2023 őszén. A neked szóló jóslat szerint mindegy, hogy egyelőre a szüleidnél, albérletben vagy a párod rokonainál laksz-e, mert az Univerzum már azon dolgozik, hogy milyen módon segíthetne hozzá téged egy saját otthonhoz.

Minden esélyed megvan arra, hogy az évszakban költözhess és birtokba vedd a saját otthonodat. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy nem biztos, hogy lakást fogsz vásárolni az őszi hónapokban, ugyanis lehet, hogy az otthon-érzetével ajándékoz meg az Univerzum, tehát nem kizárt, hogy a békét és az otthon melegét találod meg egy másik albérletben, környezetben 2023 őszén.

5. lap: Az utazással kapcsolatod kívánságod válhat valóra 2023 őszén. Ha már egy ideje arról álmodozol, hogy elutazol Olaszországba, Egyiptomba, vagy bármely más országba, városba, akkor örömmel fogadhatod a neked szóló jóslatot, amely szerint az Univerzum azzal szeretne megörvendeztetni az évszakban, hogy valóra váltja az utazással kapcsolatos álmodat.

Az őszi hónapokban minden úgy alakul, hogy megengedhesd magadnak az utat, de az is lehet, hogy valaki meglep vele. Ugyanakkor az általad választott lap szerint az is lehetséges, hogy külföldi munkát kapsz, ami bár azt jelenti, hogy dolgoznod kell, mégis legalább utazol, valamint lesz pénzed, amiből még többet utazhatsz.

6. lap: Új párt találsz 2023 őszén. Ha párkeresőként kaptad ezt a jóslatot, akkor valószínű, hogy örülsz, hogy hamarosan teljesül a kívánságod. Nem biztos, hogy az az illető lesz életed szerelme, akivel az évszakban találkozol, ezért ne legyenek elvárásaid a leendő kapcsolatoddal szemben, ne próbáld idealizálni, hanem csak bízz abban, hogy hamarosan találsz valakit, a viszonyból pedig bármi kisülhet, még abban az esetben is, ha az illető nem tökéletes.

A neked szóló jóslat szerint az új párod csak akkor talál rád, ha te is teszel érte. Segíts a leendő párodnak eljutni hozzád azzal, hogy keresed őt, például úgy, hogy kipróbálod az online társkeresőt, vagy eljársz randevúzni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló