Őszi kívánságteljesítő gyertyamágiákVáltsd valóra a vágyaidat égi segítséggel!Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros gyertya).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya, kreativitás (narancssárga gyertya).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín gyertya), szeretet (rózsaszín gyertya), barátság (rózsaszín gyertya), szépség (rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Vasárnap – siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).Erősítsd meg a párkapcsolatodat: Ha úgy érzed, hogy meg kell erősítened a párkapcsolatodat, akkor szükséged lesz 1 rózsaszín vagy piros gyertyára, egy darab szép papírra, egy borítékra és egy piros tollra.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a kapcsolaterősítő gyertyavarázslatot, hogy meggyújtod a gyertyát, majd írsz egy szerelmes levelet a párodnak címezve. Ebbe a levélbe írd le azt, hogy mire vágysz, milyen legyen a kapcsolatotok, majd csúsztasd a borítékba, és csepegtess viaszt a szélére, hogy ezzel lezárd.

A viasz csöpögtetés közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Itt áll feketén-fehéren, mire vágyok, ó kedvesem, légy nyitott az irányomba és dolgozzunk együtt a kapcsolatunkon, hadd járja még jobban a szeretet és a béke.”

A varázsszavak után tedd egy biztos helyre a levelet, amit 1 hónapig kell megőrizned!

Bőségteremtés: Ha azért vetnél be gyertyamágiát, hogy több pénz üsse a markodat, akkor szükséged lesz egy zöld- vagy aranyszínű gyertyára. Ha kiválasztottad a számodra legvonzóbb színű gyertyát, akkor gyújtsd meg, majd ismételd el minimum háromszor az alábbi varázsigét!

„Pénz, pénz, gyere hozzám,

Megérdemlem a jólétet,

Szóródj könnyen az ölembe,

Annyi, amennyit csak elviselek.„

Keltsd fel a kiszemelted figyelmét: Ha párt keresel és van valaki, akit szeretnél meghódítani, de az illető nem figyelt fel rád, akkor ez a szerelmi gyertyamágia segíthet neked, de csak akkor, ha mind a ketten párkeresők vagytok!

A varázslathoz szükséged lesz egy vörös vagy rózsaszín gyertyára, ugyanis a piros a szenvedélyes szerelem, míg a rózsaszín a romantikus szerelem színe. Ha megvan a gyertya, akkor gyújtsd meg és mondd el az alábbi varázsigét:

„Hadd vegyen észre X (a kiszemelted neve),

Hadd lásson meg új szemmel,

Fogadja el szerelmemet,

Hadd érdeklődjön szeretettel irántam X (a kiszemelted neve),

Szóval kérem, hát kívánom, úgy legyen.”

Teremts békét: Szükséged lesz egy kék gyertyára. Ha szeretnél, akkor felvehetsz kék ruhát a varázslathoz, hogy ezzel megerősítsd a színmágiát.

Ha készen állsz, akkor gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Béke, harmónia és nyugalom ér bennem,

Töltsenek meg az angyalok áldásaikkal,

Vigyék el tőlem messzire a félelmet és az sötét gondolatokat,

Hozzanak inkább békét és nyugalmat,

Tegyenek így, legyen.”

Erősítsd meg az önbizalmad: Szükséged lesz egy csomó élénk színű virágra, öt fehér gyertyára és egy tükörre. A varázslatot akkor végezd el, amikor biztos, hogy senki sem fog megzavarni. A szertartást kezdd azzal, hogy körbe rendezed a virágokat a padlón. A kör legyen elég nagy ahhoz, hogy a közepébe ülhess! Ezután a gyertyákat rendezd el kisebb körbe a virágkörön belül.

A tükröt tedd a körön kívülre úgy, hogy a körön belül lásd magad benne. Ezután ülj le törökülésben a körön belül, majd óvatosan gyújtsd meg az öt gyertyát. Ha ezzel is kész vagy, akkor nézd magad a tükörben, lásd meg, hogy milyen szép vagy kívül és belül egyaránt!

Ha sikerült meglátnod a szépségedet, akkor mondd el ötször az alábbi varázsigét:

„Gyönyörű és eszes vagyok, bárki bármit mondjon. Minden tekintetben tele vagyok szeretettel önmagam iránt, és ezt senki sem veheti el tőlem.”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló