2023 őszi Tarot jóslat (1. rész)Tudd meg, hogy neked mit jövendöl a jóskártya az évszakra. 
Kos: A Szeretők, a Hold és az Akasztott ember lapokat kaptad 2023 őszére. Ezek alapján arra számíthatsz a őszi hónapokban, hogy valaki nem lesz őszinte veled a környezetedből. Mivel a megérzéseid vezethetnek rá, hogy ki lesz ez a személy, ezért eszedbe se jusson elnyomni azokat!

Többféleképpen is szembe kell nézned a valósággal évszakban! A szerelem terén, ha van párod, akkor kiteljesedhet a kapcsolatod, ami a következő szintre léphet a őszi hónapokban. Ha párt keresel, akkor egy olyan személlyel találkozhatsz, akivel kölcsönös vonzalmat érezhettek egymás iránt.

Bika: Az Igazság, az Akasztott ember és a Szerencsekerék Tarot lapokat kaptad. Ezek alapján arra számíthatsz, hogy a problémás (például jogi) ügyeid, rád nézve kedvező fordulatot vesznek. Egy kisebb akadályozó erő lesz rád hatással a szerelem vagy a karrier terén, ám ez jó okkal történik, ugyanis vannak dolgok, amiket először alaposan át kell gondolnod, hogy tényleg akarod-e őket, szükséged van-e rájuk, mert csak így kerülheted el azt, hogy rossz útra lépj.

Ha meghozod ezeket a döntéseket a őszi hónapokban, akkor később látni fogod, hogy ezek egy sorsfordító változás előjelei voltak. Ez a változás hamarosan kezdetét veszi az életedben.

Ikrek: A Torony, az Ördög és a Szeretők Tarot lapokat kaptad 2023 őszére, ezért új szenvedélyre bukkanhatsz, ami lehet például egy új hivatás vagy hobbi. Emellett komoly változásokra számíthatsz a szerelmi életedben, ami jelenthet például új párt, vagy házasságot.

Ugyanakkor lehet, az őszi változás negatív lesz, mert például egy harmadik személy lép be a párkapcsolatodba, ugyanis most hajlamos leszel a hűtlenségre. Ha engedsz a kísértésnek, és megcsalod a párodat, akkor annak komoly következményei lesznek, például szakítás, válás.

Fájdalmas életleckében lesz részed évszakban, és úgy érezheted, hogy eluralkodott a káosz az életeden.

Rák: A Nap, az Erő és a Hold Tarot lapokat kaptad 2023 őszére, ezért ebben időszakában alaposan meg kell válogatnod, hogy kinek mit mondasz el, mert könnyen lehet, hogy valaki csak arra vár, hogy adj a kezébe valamit, amivel keresztbe tehet neked.

Emellett azt is üzenik a neked osztott Tarot lapok, hogy továbbra is higgy a vágyaidban, légy állhatatos és kitartó, mert minden esélyed meglesz arra, hogy sikert érj el, ugyanis amellett, hogy megvan benned az erő, a tehetség, még az égiek is támogatnak, és a szerencse is melléd áll! Ha nem adod fel, kitartóan dolgozol a céljaidért, akkor az életed több területén is sikert könyvelhetsz el évszakban.

Oroszlán: A Szerencsekerék, az Akasztott ember és a Főpapnő Tarot lapokat kaptad 2023 őszére, ezért ebben sorsszerű eseményekben lesz részed az évszakban. Több dolog is meg fog változni az életedben, de csak akkor, ha nem próbálsz ellenállni!

Jól fogsz járni, ha hallgatsz a megérzéseidre, és azt teszed, amit azok súgnak. Ha hajlandó leszel együttműködni a sorssal, akkor végre felpörögnek az események körülötted, mozgásba lendül az életed, és ráléphetsz a célodhoz vezető útra.

Ugyanakkor a pozitív változások mellett negatívak is bekövetkezhetnek évszakban, aminek időszakában kizárólag rajtad múlik, hogy hogyan állsz hozzá a változáshoz, hiszen minden rosszban van valami jó, és fordítva.

Szűz: A Diadalszekér, az Erő és az Uralkodónő Tarot lapokat kaptad 2023 őszére, ezért úgy érezheted, hogy tele van buktatókkal és akadályokkal a őszi hónapok, de te nem futamodhatsz meg, ugyanis nem marad jutalom nélkül, ha bátran szembenézel a kihívásokkal.

Sokkal jobban kell bíznod az erődben és a képességeidben évszakban, valamint légy türelmes, óvatos és tudd, hogy mikor jött el az ideje a gyors és határozott lépéseknek! Így minden esélyed meglesz arra, hogy valóra váltsd az álmaidat.

A szerelem terén házasságot, eljegyzést, esetleg gyermekáldást is hozhat 2023 ősze. Ha úgy látod, hogy ezekre nincs esély, akkor a családi harmóniára és boldogságra számíthatsz évszakban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló