Rád milyen hatást gyakorol a Merkúr szeptemberben?



Tudd meg, hogy mit tartogat számodra a bolygó hava!Kos: Ha eddig bizonytalan voltál az önmegvalósítás terén a munkádban és a magánéletben, akkor megnyugodhatsz, mert a Merkúr havában megérkezik az égi segítség, ami abban mutatkozhat meg, hogy az elméd hirtelen átvált hosszú távú tervezésre, és egyszerűen csak tudni fogod, hogy mikor mit tegyél.

Bika: Egyfajta láthatatlan erő tölthet fel energiával a Merkúr hónapjában, aminek időszakában újra kiváló formába lendülhetsz az eddigi gyengélkedéseid után. Ha mostanában közel voltál a kiégéshez, akkor szeptemberben új erővel ugorhatsz neki mindennek, amire eddig nem jutott időd.

Ikrek: A korábbi hónapok, valamint a szeptember eleji anyagi problémáid végre megoldódnak a Merkúr hatására. Mivel az önbizalmad egyre nagyobb lesz, ezért itt a remek alkalom arra, hogy valami olyasmibe vágj bele, amiről eddig csak álmodoztál! Lehet ez akár ismerkedés, vagy az, hogy elmész egy olyan helyre, ahol még nem jártál.

Rák: A belső folyamatok rendezéséről, a lelki feltöltődésről és az önfejlesztésről szól számodra a Merkúr hava, aminek időszakában nagyszerű kikapcsolódást nyújthat egy izgalmas könyv, ami érdekes távlatokba repíthet, vagy egy új téma, ami felkeltheti az érdeklődésedet.

Oroszlán: A horoszkóp szerint, ha Oroszlán a csillagjegyed, akkor számodra a kreativitás hónapja a szeptember, aminek heteiben kezdd el megvalósítani az ötleteidet, a terveidet, akár a munkádban, akár a magánéletedben! A hónap közepétől még több segítséget kapsz, a képzelőerőd és a fogékonyságod pedig az újdonságokra fognak motiválni.

Szűz: Szűz jegyed alapján arra számíthatsz, hogy a Merkúr havában tele leszel kreativitással és pozitív energiával, ami a szerelmi életedre és a művészi vénádra gyakorol jó hatást. Szeptember közepétől esélyed nyílik arra, hogy javíts a kapcsolataidon, valamint arra, hogy ahol kell, ott tiszta lappal indulj.

Mérleg: A csillagjegyed alapján eddig sem lehetett panaszod a szociális életedre, de szeptember elején még nagyobb löketet kapsz ezen a téren a Merkúrtól. Szeptemberben remek esélyed lesz arra, hogy még jobban kiteljesedj a munkádban, de akár olyan célokhoz is megjöhet a bátorságod, amelyek elérésére eddig képtelennek tartottad magadat.

Skorpió: Azt tanácsolja neked a horoszkóp a csillagjegyed alapján, hogy ne ijedj meg, hanem élvezd ki, hogy a Merkúr hatására rózsaszín ködbe burkolózol szeptember első felében, ugyanis neked sem kell folyton racionálisan, tervezetten és határidők szerint élned!

Nyilas: Nyilas jegyed alapján nagy fordulatokra számíthatsz a Merkúr havában. Ha van párod, akkor már szeptember elején világosabban láthatod, hogy érdemes-e ez a kapcsolat a folytatásra, vagy ideje szakítanod és új utakra indulnod.

Bak: Bak jegyed alapján, ha mostanában úgy érezted, hogy valami nincs rendben a kapcsolataid terén, akkor megnyugodhatsz, mert a Merkúr mindent elsimít szeptemberben. Mivel Bak jegyűként szereted, ha minden rendben van, ezért a béke hangulata alaposan megnyugtat majd a hónapban.

Vízöntő: Azt üzeni neked a horoszkóp, hogy az érzelmileg túlfűtött, nosztalgikus augusztus után szeptemberben végre lesz időd arra, hogy pihenj és visszatalálj önmagadhoz. Ebben segíthetnek a közeli barátaid, akikre mindig számíthatsz, még akkor is, ha eleinte nem így látod.

Halak: A mögötted álló hónapok zűrös időszakai után végre egy kis nyugalmat hoz neked a Merkúr hava, aminek heteiben ne őrizgesd a titkaidat, főleg akkor ne, ha azok érzelmi dolgok! Elhiheted, hogy meg fogsz könnyebbülni, ha ezeket kiadod magadból!

Szeptember második felében az anyagi ügyeid helyett a kapcsolataid kapnak nagy hangsúlyt, aminek hatására szabadabbnak és kreatívabbnak érezheted magad a hobbik vagy a művészetek területein is.

A horoszkóp azt tanácsolja, hogy szeptemberben lepd meg magad egy olyan kényelmes otthoni bútorral vagy kiegészítővel, ami által elfeledkezhetsz az elmúlt hónapok káoszáról, valamint kényeztet az egyre hűvösebb napokon.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló