Melyik gyümölcsre hasonlítasz a csillagjegyed alapján? (2. rész)Neked mit mond a horoszkóp?Mérleg: A horoszkóp szerint a banánra hasonlítasz a legjobban a gyümölcsök közül. A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy magabiztos, célravezető, ambiciózus lelkű ember vagy. Rengeteg vágyad, ötleted, elképzelésed van, a világban pedig nyitott szemmel jársz, hogy megtaláld azokat a lehetőségeket, amelyekkel valóra válthatod a terveidet. Téged nagyon gazdag lelki világgal és fantáziával áldottak meg az égiek.

Skorpió: Ha a Skorpió a csillagjegyed, akkor a körte az a gyümölcs, amelyre a legjobban hasonlítasz. A horoszkóp szerint külsőre kemény, szigorú, komoly embernek látszol mások szemében, ezért ők megrettennek a tekintélyedtől, határozottságodtól, tiszteletet parancsoló megjelenésedtől, ám ez csak azt jelzi, hogy milyen erős felelősségteljes, rátermett, küzdeni vágyó személy vagy.

Aki nem retten meg a külsőtől, az tudja, hogy belül érzékeny, érzelmekkel és fantáziával teli lélek lakózik, ám ezt csak kevesen láthatják meg.

Nyilas: A horoszkóp szerint, ha Nyilas a csillagjegyed, akkor a gránátalmára hasonlítasz a legjobban a gyümölcsök közül. Jellemző rád, hogy tele vagy erővel és energiával. Rajongsz az életért, szeretsz jókat szórakozni, kalandozni, és a társasági életet is kedveled. A vidám, derűs kisugárzásod másokra is hatással van.

Nyilas jegyűként könnyen szerzel barátokat, hála a nyitott, érdeklődő személyiségednek, lehengerlő viselkedésednek, és a humorérzékednek. A szeretteid fontos helyet kapnak az életedben. Mindemellett remek emberismerő vagy. Bár kicsit hajlasz a naiv viselkedésére, szerencsére az egészséges szintű bizalmatlanságod megment attól, hogy kihasználjanak.

Bak: Ha Bak a csillagjegyed, akkor a fügére hasonlítasz a legjobban a gyümölcsök közül. A horoszkóp szerint jellemző rád, hogy kicsinek, törékenynek látszol, de valójában erős, magabiztos, határozott személyiséggel rendelkezünk. Mások azt hihetik rólad, hogy csendes, nyugodt, visszafogott ember vagy, ám, ha megsértenek, akkor azonnal kiderül, hogy jobb lett volna, ha nem ingerlik fel az éned vad oldalát.

Bak jegyűként az is elmondható rólad, hogy az igazságtalansággal, alaptalan bántással nagyon könnyen fel lehet idegesíteni. Más esetben nemes, jó lelkű ember vagy, aki szívesen segít másoknak. Habár bátor vagy, a kihívásoktól pedig nem riadsz vissza, mégis kerülöd a vakmerő viselkedését, és inkább mindent alaposan átgondolsz, mérlegelsz, hogy biztosra mehess.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként a narancsra hasonlítasz a leginkább a gyümölcsök közül. A horoszkóp szerint jellemző rád, hogy bárkit képes vagy magaddal ragadni a karizmatikus kisugárzásoddal. Határtalan jó kedved, humorod, életvidámságod, kreativitásod könnyen átragad másokra. Neked mindig mindenről megvan a határozott elképzelésed, véleményed.

Vízöntő jegyűként az jellemző rád, hogy bármit meg tudsz valósítani, amit a fejedbe veszel, mert rendkívül akaratos, céltudatos, küzdeni vágyó, ambiciózus ember vagy. Mindig el akarsz érni valamit, vagy meg akarsz valósítani valamit, esetleg a világot váltanád meg. Általában szereted a munkádat, az emberek közelségét, ahol bezsebelheted az elismerést.

Halak: A csillagjegyed jellemzői alapján az ananászra hasonlítasz a legjobban a gyümölcsök közül. A horoszkóp szerint elmondható rólad, hogy az egzotikus, misztikus kisugárzásod felkelti az emberek figyelmét.

Rád nem lehet azt mondani, hogy átlagos személy vagy, mert mindig az a célod, hogy olyan egyedi ember légy, aki titokzatos, nem evilági. Emellett az is elmondható rólad, hogy tele vagy álmokkal, élettel, érzelmekkel, fantáziával, és rajongsz a kalandokért.

Ebből következik, hogy gyakran előfordul, hogy úgy viselkedsz, mintha nem a földön járnál. Édes, kedves, nagylelkű, segítőkész személyiségeddel mindig keresed a lehetőséget, hogy másnak örömet szerezz.

Egy kicsit magadban cipeled mások fájdalmát, érzéseit. Ha szerelmes vagy, akkor annak teljesen átadod magad. Bármit megadnál azért, hogy a kedvesed boldog legyen.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló